Üzerinde Haç Var Diye Yardımı Kabul Etmediler

domacica

Anti-Stupid
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
1.349
3.298
133
Ortadoğulu göçmenler, Kızılhaç'ın yardımını 'haç var' diye kabul etmedi

28.08.2015
Yunanistan-Makedonya sınırında bekleyen Ortadoğulu mülteciler, Kızılhaç'ın yardım paketlerini "üzerinde haç işareti olduğu gerekçesiyle" geri çevirdi.

PRİŞTİNE -
Yunanistan-Makedonya sınırında zor şartlar altında bekleyen binlerce Ortadoğulu mülteci, üzerinde haç işareti olduğu gerekçesiyle uluslararası yardım kuruluşu Kızılhaç'ın yardım paketlerini geri çevirdi.

Sınırda Makedonya polisinin göçmenlere Kızılhaç'ın yardım paketlerini dağıtması sırasında ilginç bir olay yaşandı. Görüntülerde tel örgülerin arkasında bekleyen göçmeler, polisin dağıtmak istediği paketleri protesto ediyor. Polis, göçmenlerin tepkisi üzerine yardım paketlerini geri götürüyor.

(CİHAN)

http://m.radikal.com.tr/dunya/ortad...n_yardimini_hac_var_diye_kabul_etmedi-1423868

Gitmeye çalıştıkları batı Avrupa ülkeleri müslüman ülkeler olduğu için haklılar tabi. Hey Allah'ım yaa.. Gerçekten bu insanlar hakkında çok karışık hisler içindeyim.

E gitselerdi o zaman Katar'a, BAE'ne, zengin islam ülkelerine. Aaaaa ama o ülkeler bir tane bile 'din kardeşlerini' kabul etmedi.

Olay gerçek mi acaba? Geri çevirecek lüksü nereden buldular acaba?

Haberi okuduktan sonraki tepkimi de yazmak isterim de işte... Site kuralları.

Ben Sırbistan'da yaşıyorum. Gerçekten enteresanlar. Burayı geçiş noktası olarak kullanıyorlar, şehir merkezi çadır kent olmuş durumda. Kuruluşlar var yardımcı olmak isteyen, öğrenci grupları var. Perşembe günleri çorba dağıtımı yapılıyordu mantar çorbası. Bunda domuz var mı, haram var mı o var mı bu var mı yarısını bile içmediler. Kazan kazan çorbalar ziyan olunca insanlar da içlerledi tabi. Daha da yapılmadı.

Ben Sırbistan'da yaşıyorum. Gerçekten enteresanlar. Burayı geçiş noktası olarak kullanıyorlar, şehir merkezi çadır kent olmuş durumda. Kuruluşlar var yardımcı olmak isteyen, öğrenci grupları var. Perşembe günleri çorba dağıtımı yapılıyordu mantar çorbası. Bunda domuz var mı, haram var mı o var mı bu var mı yarısını bile içmediler. Kazan kazan çorbalar ziyan olunca insanlar da içlerledi tabi. Daha da yapılmadı.

Yani ne diyebilirim ki... Ben en çok çocuklara üzülüyorum. Ya yardımlar tümüyle kesilse? Bunların akılsızlığının, mantıksızlığının cezasını onlar çekiyor.

Yani ne diyebilirim ki... Ben en çok çocuklara üzülüyorum. Ya yardımlar tümüyle kesilse? Bunların akılsızlığının, mantıksızlığının cezasını onlar çekiyor.

Yani ileri geri konuşmak istemiyorum ama hepsinin kucağında el kadar bebekler. Birsürü kızcağız var karnı burnunda. En çok ona sinirleniyorum. Şimdi bu insanlara aile planlaması zorunluluğu getirsen Amerika İsrail el ele verdi müslüman nüfusunu azaltmaya çalışıyor derler. Ahahahaha gülme geldi vallahi

Görüntülerde tel örgülerin arkasında bekleyen göçmeler, polisin dağıtmak istediği paketleri protesto ediyor.
Ay çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.

Biz de dahil olmak üzere Orta Doğu halklarıyla ilgili bir söz var, gittiği yere uyum sağlamaz, gittiği yerin kendisine uyum sağlamasını bekler diye. Bunlarınki de bu hesap.
İngilizce'de çok güzel bir söz vardır. "Roma'dayken Romalı gibi davranacaksın" diye. Binlerce atasözümüz vardır ama buna karşılık gelecek bir tane yoktur. Çünkü nereye gidersek gidelim oraya uyum sağlamaya niyetimiz yoktur.

Ay çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.

İçindekileri beğenmemişlerdir. Gyros (yunan döneri) ver bak nasıl 3 ısırıkta bitiriyor.

Avrupa'ya gitmek isterler avrupalıya gâvur derler
Araplarsa para bolluğundan evde bildiğin vahşi Aslan besler 500 km Açlıktan ölenlere yardım etmez
Bunlarda onların fakirleri ama kafa aynı
Çocuğum için ayakta kalabilmek için ot bile yerim bunlar çorbaya laf ediyorlar

Yok gyros da yemezler domuz diye :)

Tavuklusunu yiyor. Valla garajın ordaki parkta kalıyorlar, sokakta yatıyorlar. Dükkan sahipleri erdal bakkal gibi gyros yerleştirmeye başladı dükkana. Araba lastikçisi, gyros 250 dinar ahahahahaha

Tavuklusunu yiyor. Valla garajın ordaki parkta kalıyorlar, sokakta yatıyorlar. Dükkan sahipleri erdal bakkal gibi gyros yerleştirmeye başladı dükkana. Araba lastikçisi, gyros 250 dinar ahahahahaha
Siz Sırbistan'daydınız değil mi? Belgrad'da zaten bol bol gyrosçu vardı, bir de diğer dükkanlarda başladıysa yiyecek başka şey kalmaz artık :D

Back
X