Üzerinde Haç Var Diye Yardımı Kabul Etmediler

hemen konuyu nasil saptirdiniz?
ben geri cevirmekte haklilar mi dedim? sayfalarca uzerinde + oldugundan cevirildi diye o yonde yorum yapildi. ozaman hristiyan ulkesinde ne isleri var vs diye.
sebep hac isareti degil diyoruz bu sefer de oyle olsa bile haksizlar diyorsunuz, hakliyu haksizi degil haberin dogrulugunu elestiriyorum ben burada.

hemen konuyu nasil saptirdiniz?
ben geri cevirmekte haklilar mi dedim? sayfalarca uzerinde + oldugundan cevirildi diye o yonde yorum yapildi. ozaman hristiyan ulkesinde ne isleri var vs diye.
sebep hac isareti degil diyoruz bu sefer de oyle olsa bile haksizlar diyorsunuz, hakliyu haksizi degil haberin dogrulugunu elestiriyorum ben burada.
Biz sizin eleştirinizle ilgili yorum yapmadık veya haklılar dediniz demedik farkındaysanız.
Haberi başka kaynaktan başka şekilde sundunuz.
Biz de yeni sunduğunuz habere yorum yaptık. Konuyu saptırmadık aksine sadece konuya yorum yaptık yani.

Konu ne? Göçmenlerin yardımları reddetmesi.
Biz neye yorum yapmışız? Göçmenlerin yardımları reddetmesine.
Ee neye yapacaktık başka?

Biz sizin eleştirinizle ilgili yorum yapmadık veya haklılar dediniz demedik farkındaysanız.
Haberi başka kaynaktan başka şekilde sundunuz.
Biz de yeni sunduğunuz habere yorum yaptık. Konuyu saptırmadık aksine sadece konuya yorum yaptık yani.

Konu ne? Göçmenlerin yardımları reddetmesi.
Biz neye yorum yapmışız? Göçmenlerin yardımları reddetmesine.
Ee neye yapacaktık başka?
gocmenlerin yardimi reddetmesine degil neden reddedildigine yapildi yorumlar.
sizin yorumlarinizi tek tek okumadim.
genel gordugum"eger hac isaretli paketleri almayacaklarsa avrupada ne isleri var" idi."
domacica domacica kaldı ki yine Kızılhaç görevlilerini kovmakta haksızlar. Zira haberin diğer versiyonunda diyor ki,
The refugees – says Petrovic in his email – had spent three days in the no man’s land between Macedonia and Greece. At the time the video was shot it was raining and the refugees had spent almost two hours under the pouring rain. Macedonian police wouldn’t let them cross the border. Then the Red Cross arrived to distribute aids for the refugees in the form of food and water. The refugees were angry because they weren’t allowed to cross the border into Macedonia, so they refused aid shouting “No! No!”. Macedonian policed only allowed one group of 200/300 refugees to cross the border every two hours, as such is the capacity of the train that connects Gevgelija to the Serbian border on which they were boarded.

Yani özetle Makendoya polisi tren kapasitesinden ötürü 2 saatte bir 200-300 kişilik grupların sınırı geçmesine izin veriyormuş. Mülteciler de buna kızmış, bu yüzden de Kızılhaç yardımlarını kovalamış.
Bunda da mantık yok, adamlar tren geldikçe bindirip gönderiyorlar zaten. Napsınlar kapıyı açıp "hadi koşun" mu desinler?

Ya işte. İnternetten açıp Makedonya'dan Sırbistan'a gelen trenlerde izdihamdan ezilme tehlikesi geçiren insanları bilmeden 'sınırlar açılsın'. Oldu.
yazilan su iki yorum gosteriyor neye yorum yaptiginizi. beni hadi kosun demedikleri veya sinirlari acmadiklari icin multecileri hakli polisleri suclu bulmus gibi lanse ettiniz. neyse uzatacak degilim. her zaman ki gibi haber/bilgi kirligiyle mucadeleye devam edecegim. isterse sonuc degismemis olsun.

gocmenlerin yardimi reddetmesine degil neden reddedildigine yapildi yorumlar.
sizin yorumlarinizi tek tek okumadim.
genel gordugum"eger hac isaretli paketleri almayacaklarsa avrupada ne isleri var" idi."

yazilan su iki yorum gosteriyor neye yorum yaptiginizi. beni hadi kosun demedikleri veya sinirlari acmadiklari icin multecileri hakli polisleri suclu bulmus gibi lanse ettiniz. neyse uzatacak degilim. her zaman ki gibi haber/bilgi kirligiyle mucadeleye devam edecegim. isterse sonuc degismemis olsun.

Yahu bir kişi bile haç işaretinden bahsetmedi, aksine insanlar Avrupa'da bu yiyecek konusuna saygı duyulduğundan bahsetti. Haç siz bahsedene kadar sadece başlıkta geçiyor. Siz önce kendinizle çelişmeyin, sonra mücadele edersiniz bilgi kirliliğiyle. Burada haram helal dersi verip sonra dediklerimi saptırdınız ben geri çevirmekte haklılar mı dedim diyorsunuz. Bana yazdığınız ilk mesaja bakarsanız sınırların açılmasından tutun, yiyeceklerin içinde ne olduğunun yazılması konusuna kadar değindiniz. Bunlara cevap verince de biz lafı saptırmış olduk. Peki ne diyeyim.

Yahu bir kişi bile haç işaretinden bahsetmedi, aksine insanlar Avrupa'da bu yiyecek konusuna saygı duyulduğundan bahsetti. Haç siz bahsedene kadar sadece başlıkta geçiyor. Siz önce kendinizle çelişmeyin, sonra mücadele edersiniz bilgi kirliliğiyle. Burada haram helal dersi verip sonra dediklerimi saptırdınız ben geri çevirmekte haklılar mı dedim diyorsunuz. Bana yazdığınız ilk mesaja bakarsanız sınırların açılmasından tutun, yiyeceklerin içinde ne olduğunun yazılması konusuna kadar değindiniz. Bunlara cevap verince de biz lafı saptırmış olduk. Peki ne diyeyim.
Herhalde forumda konuya yorum yaptığım için ilk kez eleştirildim :) "Olay öyle değil böyleymiş" denmesine istinaden "böyle" olan olaya yorum yaptık, niye öyle yazıyorsunuz oldu.

Neyse sevgili domacica gece gece boşverin :) Neticede konu içinde kaldığımız sürece sorun yok :)

Herhalde forumda konuya yorum yaptığım için ilk kez eleştirildim :) "Olay öyle değil böyleymiş" denmesine istinaden "böyle" olan olaya yorum yaptık, niye öyle yazıyorsunuz oldu.

Neyse sevgili domacica gece gece boşverin :) Neticede konu içinde kaldığımız sürece sorun yok :)

Tükendim.

hic bahsedilmemiş sadece başlıkta geçmiş demek. :confused::confused::confused:
ben konu için yazmadım o haram helal yorumunu, sizin çorba konusunda yaptıgınız yorum için yazdım. insanları içinde o var mı bu var mı dediği için eleştirdiğinizden dolayı. bu haberde kutuların neden geri cevirildiğine tam emin bile değiliz neden bu konuya helal haram meselesini karıştırayım?
Ben Sırbistan'da yaşıyorum. Gerçekten enteresanlar. Burayı geçiş noktası olarak kullanıyorlar, şehir merkezi çadır kent olmuş durumda. Kuruluşlar var yardımcı olmak isteyen, öğrenci grupları var. Perşembe günleri çorba dağıtımı yapılıyordu mantar çorbası. Bunda domuz var mı, haram var mı o var mı bu var mı yarısını bile içmediler. Kazan kazan çorbalar ziyan olunca insanlar da içlerledi tabi. Daha da yapılmadı.
neyse hakkaten daha yazamayacağım. cevaplamazsanız sevinirim.

hic bahsedilmemiş sadece başlıkta geçmiş demek. :confused::confused::confused:
ben konu için yazmadım o haram helal yorumunu, sizin çorba konusunda yaptıgınız yorum için yazdım. insanları içinde o var mı bu var mı dediği için eleştirdiğinizden dolayı. bu haberde kutuların neden geri cevirildiğine tam emin bile değiliz neden bu konuya helal haram meselesini karıştırayım?

neyse hakkaten daha yazamayacağım. cevaplamazsanız sevinirim.

Yazdığınızı da boşa yazmışsınız zaten. O kadar alıntı içinde bir tane soruya doğru düzgün cevap vermediniz. Onu demedim bunu dedim, bunu demedim onu dedim. İyi geceler

İngilizce'de çok güzel bir söz vardır. "Roma'dayken Romalı gibi davranacaksın" diye. Binlerce atasözümüz vardır ama buna karşılık gelecek bir tane yoktur. Çünkü nereye gidersek gidelim oraya uyum sağlamaya niyetimiz yoktur.

Evet canım aynen öyle, "Ben ne onlara uyacağım ya, onlar bana uysun :KK59:" şeklinde yüzlerce atarlı giderli facebook capsimiz vardır ama. Genetiğimiz böyle herhalde.

Başka bir şey istesen olacakmış şekerim. Aha geldiler :KK70:

Hahah artık temiz kalplilik mi dersin, ileri görüşlülük mü senin takdirine bırakıyorum :D

Evet canım aynen öyle, "Ben ne onlara uyacağım ya, onlar bana uysun :KK59:" şeklinde yüzlerce atarlı giderli facebook capsimiz vardır ama. Genetiğimiz böyle herhalde.
İnsan yaşadığı ülkenin dilini öğrenmekten imtina eder mi yahu? Kendi yaşamı kolaylaşacak halbuki.

New Jersey'de yaşayan bir dostum anlatmıştı. Türk yemekleri yapan küçük bir lokantada yemek yiyormuş. İçeriye bir Amerikalı girmiş. Patron garsona seslenmiş. "Oğlum turist geldi ilgilen."

Back
X