üzerine göörmek böyle olabilir mi?

bendebuyudum

gül
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
88
1
16
Konya
merhaba arkadaşlar,
ben geçen ayın 25 inde hastalandım. BU ayın 13 ünde kahverengi bir leke geldi. ertesi gün kahverengi leke devam etti birara kana dönüştü sonra yine kahverengi oldu. Dün sabahda kesilmiş gibiydi biranda yine kan geldi tamam hastalandım dedim sonra yine kesildi. Bugün hiç birşey yok akşama kadar gelmezse test mi yaptırayım bilemedim ki.
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba.
Üzerine görüyor olabilirsin dedi arkadaşlar ama bilemedim. Bunun için erken bir tarih değil mi bana yardımcı olursanız sevinirim.

NOT:gebelik bölümüne açtım konuyu ama sadece bir arkadaş cevap yazdı

canım yerleşme kanamasıda olabilir 1/2gün daha bekle kan testi yaptır.

benım gebelıgımde benım zannettıgımden buyuk
buna gore adetten once hamıle kalıp uzerıne adet gormem gerekıyor ama ben nedense ınanmıyorum :44:

canım bence hamile kalmış hatta kimyasal gebelik bile yaşıyor olabilirsin diğer belirtilerin yok mu?eğer varsa hemen doktora gitmelisin.Eğer hamilelik yoksa kist olabilir dikkat et kendine

yerleşme kanamasını ılk defa duydum .. ustune gorme olabılır ama adet zamanınız henuz gelmemiş bu yuzden arkadasların dedıgı gıbı yerleşme kanaması daha mantıklı

canım yerleşme kanamasıda olabilir 1/2gün daha bekle kan testi yaptır.

Benimde bu gün adet günümdü.Sabah saat 8 de peçeteye pembe bir leke geldi şu saate kadarda gelen giden yok.İdrarda gebelik testi yaptım negatif erken mi?Daha adette olmadı nedir acaba bu durum.

teşekkür ederim arkadaşlar. O gün gidip kan testi yaptırdım ama 0.1 çıktı yani gebelik yok ama gelen giden birsey de yok, sadece 3 gün sürdü ve kesildi. Regli günümü bekleyecegim arkadaslar bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…