uzerine gorerek hamile kalanlar,deneyimlerinizi paylasir misinizzz

faraway

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
30
0
86
Fransa
ii gecelr kizlar,29 yasindayim ve her ay duzenli adet gorurum.ilk defa bu ay sadece bi leke geldi 2 gun.sonra 2 gun tamamen kesildi.bugunde sadece bi leke var...anlamadim neyin nesi?yardim edin lutfen..test aldim ama yapmak istemiyorum...ustune gorerek hamile kalaniniz varsa yardimci olabilir mi? bide bu kac gun suruyor?

merhaba faraway,
geçtiğimiz ay üstüne görerek hamile kaldım. 200 kişide bir göründüğü için ihtimal vermemiştim ama şimdi 6 haftalık hamileyim. İlk gün normal adet kanaması geldi ardından bir kaç saat sonra azalmadan kesildi sonrasında iki gün lekelenmeler halinde sadece tuvalet kağıdına çıkacak miktarda devam etti. Normalde iki saatte bir gece pedi değiştiririm oysa. Ben de meraklanıp test yaptım önceki ay da silik pozitif çıktığı için çıkan silik pozitife umutlanamadım tam olarak, ama ertesi gün daha net bir pozitifim oldu. Geçen hafta da kesemizi gördük. İnşallah nisan ayında da bebeğimize kavuşuruz.
Hamile kalmak istiyorsan umarım üste görmüşsündür, kanama devam etmezse bir test yap derim.

merhaba faraway,
geçtiğimiz ay üstüne görerek hamile kaldım. 200 kişide bir göründüğü için ihtimal vermemiştim ama şimdi 6 haftalık hamileyim. İlk gün normal adet kanaması geldi ardından bir kaç saat sonra azalmadan kesildi sonrasında iki gün lekelenmeler halinde sadece tuvalet kağıdına çıkacak miktarda devam etti. Normalde iki saatte bir gece pedi değiştiririm oysa. Ben de meraklanıp test yaptım önceki ay da silik pozitif çıktığı için çıkan silik pozitife umutlanamadım tam olarak, ama ertesi gün daha net bir pozitifim oldu. Geçen hafta da kesemizi gördük. İnşallah nisan ayında da bebeğimize kavuşuruz.
Hamile kalmak istiyorsan umarım üste görmüşsündür, kanama devam etmezse bir test yap derim.

canim evet bende hamileymisim ama kanamam devam etti ve degerler giderek dustu.suan da hala dusuk yapiyorum.ama uzulmedim.kismet degilmis.plansiz bi gebelikti.senin adina cok sevindim.insallah saglicakla bebginizi kucaginiza alirsiniz.bebis boga olacak :) benim oglumda nisan dogumlu.cok kismetli ve guzel cocuk olur bogalar.. :) :81:

Back
X