Benimki de oyle...iyice daldiktan sonra ortuyorum ustunu ve cok sık uyaniyor bu yuzden...corap sevmiyor giydiremiyorum...yastik sevmiyor yastikta yatiramiyorummerhaba arkadaşlar
Oğlum 27 aylık ve üzerini örtmeyi kabul etmiyor , zaten kabul etse bile o kadar deli yatıyor ki . O uyurken örtsem rahat hareket edemediği için hemen uyanıyor ,
Uyku tulumu denedik gece çok sıcak oldu diye ağladı baktım sırılsıklam terlemiş
Evimizde doğalgaz var , biz bi de odasında ek olarak ısıtıcı kullanıyoruz o şekilde odasını sıcak tutmaya çalışıyoruz .
Bakalım faturalar ne kadar gelecek
Tecrübeli anneler siz ne yapıyorsunuz ?
25 aylık benim oğlumda ve hala örttürmez üzerini. Aynı şekilde emerek ve yastıksız uyuyor. Bütün gece emiyor zatenBenimki de oyle...iyice daldiktan sonra ortuyorum ustunu ve cok sık uyaniyor bu yuzden...corap sevmiyor giydiremiyorum...yastik sevmiyor yastikta yatiramiyorum
Emmeden uyutamiyorrum21 aylik
Dün gece bende kalın kıyafet giydirdim ya , eskiden yün yorganla bu gibi evlerde nasıl uyurmuş çocuklarOğlum 5 yaşına girecek ayni durum bende dw var
Asla istemiyor
Uyku tulumunu alamıyorum bile elime
Yatarken biraz dahakalin giydiriyoeum tek care(
Ne zaman bıraktıracaksın ? Şimdi etrafındaki herkes aynı şeyi söylüyordur aaa emiyor mu hala25 aylık benim oğlumda ve hala örttürmez üzerini. Aynı şekilde emerek ve yastıksız uyuyor. Bütün gece emiyor zatençorap sorununu külotlu çorapla hallettim ama ona da uyuz oluyo çeke çeke bir metre uzatıyor
Sonumuzu merak ediyorum
Benimki de oyle...iyice daldiktan sonra ortuyorum ustunu ve cok sık uyaniyor bu yuzden...corap sevmiyor giydiremiyorum...yastik sevmiyor yastikta yatiramiyorum
Emmeden uyutamiyorrum21 aylik
Eskiden soba varmış birde kundak yaptıkları için alışık oluyo sanırımDün gece bende kalın kıyafet giydirdim ya , eskiden yün yorganla bu gibi evlerde nasıl uyurmuş çocuklar
Aynen , eldiven bile giydirmedim :)Eskiden soba varmış birde kundak yaptıkları için alışık oluyo sanırım
Simdikiler rahat:)
Ben ucunede kundak yapmadim minnaklarda sevmiyor örtünmeyi
Ince bişey olursa çarşaf onu bazen açmıyor ama battaniye falan örtmek hayal ben deAynen , eldiven bile giydirmedim :)
nerde yasiyorsunuz soguk bir bolgedemi..hem dogalgaz hem odada isitici yakacak kadar soguklar gelmediki...dogalgaz kisik ayarda gece tanzbilir ama ekstradan idada isitici cok sicak olur cocugunuz belkidede sicaktan bunaldigi icin ustunu aciyordurmerhaba arkadaşlar
Oğlum 27 aylık ve üzerini örtmeyi kabul etmiyor , zaten kabul etse bile o kadar deli yatıyor ki . O uyurken örtsem rahat hareket edemediği için hemen uyanıyor ,
Evimizde doğalgaz var , biz bi de odasında ek olarak ısıtıcı kullanıyoruz o şekilde odasını sıcak tutmaya çalışıyoruz .
Ankaradayım. Aslında kurduğumuz mantık şu, doğalgaz yanıyor ama biz yine de üzerimizi örtme ihtiyacı duyuyoruz . O örtmediği için ek olarak ısıtıcı olmalınerde yasiyorsunuz soguk bir bolgedemi..hem dogalgaz hem odada isitici yakacak kadar soguklar gelmediki...dogalgaz kisik ayarda gece tanzbilir ama ekstradan idada isitici cok sicak olur cocugunuz belkidede sicaktan bunaldigi icin ustunu aciyordur
merhaba arkadaşlar
Kulotlu corap tek cozum :)Çorap olayı çok kötü ya ona bi çözüm bulursunuz inşallah
BıraktıramıyorumNe zaman bıraktıracaksın ? Şimdi etrafındaki herkes aynı şeyi söylüyordur aaa emiyor mu hala
Sıcak mikrop üretir soğuk ise mikrop kırar.Pamuklu bir pijama üzerine mevsimlik tulum giydirebilirsiniz. ek olarak odasını ısıtmayın.Benim bebeğim çok daha küçük fakat bu konuyu bildiğim için onu mümkün olduğunca hafif giydirip tulumunu kalın seçiyorum.Odası soğuk olduğu için öyle dengeliyorum.Birinden birini azaltın.Hem faturalar çok gelmez hem bebeğiniz rahat eder :)merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?