Üzgün

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Arkadaslar merhaba hepinize.
Hemen konuya girmek istiyorum isyerinde bir sürü problemlerim var hem fazla iş yapıp hemde hakettigim parayı alamiyorum. Maasimi bile gununde değil gec aliyorum her zaman. Artik ne zaman para olursa gününu bile kestiremiyorum.
Patronumuz beyin tek aciklamasi sabredin isler acilicak bayramdan sonra yilbasindan sonra diye diye 3 sene olucak burda olali. Suanda muhasebe konusuda hicbir bilgim yok ama kurs araştırıyorum sizce on muhasebe kursuna gitsem rahat is bulabilir miyim ? Giden varmi aranizda ?
Yoksa dil kursuna mi gitmeliyim. Dilko icin guzel diyorlar ama sizin bildiğiniz iyi bir kurs var mı? Sinirimden aglamak uzereyim hala babam bana harclik veriyor öyleyse niye calisiyorum ki?

kpss kursuna gitsen daha mantıklı. ben de benzer saçma sapan işlerde çalışıp birsürü kurs denedim. kpss kurtuluşum oldu. çok şükür.

Halk Eğitim de ön muhasebe ve dil kurslarına gidin.. ya da ozele gidin.. yeni iş arayın çok acil maddi bi sıkıntı yoksa..

Şu durumda sigortanız yatiyordur umarım.
Ne iş yaptığınızı soylerseniz ve de egitim durumunuzu kurs konusunda daha sağlıklı yardım alırsınız.

ben eski işyerimde 3 ay maaş alamadım hemde düğğünüme bir kaç ay kala. allah yardım etti de başka iş buldum. içerideki paramı da söke söke aldım.
bir an önce başka iş bakın. o işler açılmaz çünkü..

Ya alanim yabanci dil gerektiren bir meslek. Ama bulunduğum sirkette ben yurt ici departmanina bakiyorum cok fazla yabanci dile ihtiyacım olmuyor. Ama burdan cikarsam basvurularda ilk aranicak sart yabanci dil. Daha once kursa gittim ama olmuyo ya benim kafam basmiyor yada kurs 5 para etmezdi bilmiyorum. Bende kisa vadede etkili olucak muhasebe ogrenmek diye düşündüm ama bilmiyorum kızlar maddi sıkıntımız yok cok sukur ama hergün buraya gelip binbir stresle emek harciyorum. Yurtdisina gidip dil ogreniyim desem babam kesinlikle musade etmez 23 yasindayim bu arada onlisans mezunuyum

kpss kursuna gitsen daha mantıklı. ben de benzer saçma sapan işlerde çalışıp birsürü kurs denedim. kpss kurtuluşum oldu. çok şükür.

Kpss konusunda da nasil olur bilmiyorumki onlisans mezunuyum ptt alim yapiyor diye biliyorum sadece. Yoksa alan disi da tercih edebiliyor muyuz

Ya alanim yabanci dil gerektiren bir meslek. Ama bulunduğum sirkette ben yurt ici departmanina bakiyorum cok fazla yabanci dile ihtiyacım olmuyor. Ama burdan cikarsam basvurularda ilk aranicak sart yabanci dil. Daha once kursa gittim ama olmuyo ya benim kafam basmiyor yada kurs 5 para etmezdi bilmiyorum. Bende kisa vadede etkili olucak muhasebe ogrenmek diye düşündüm ama bilmiyorum kızlar maddi sıkıntımız yok cok sukur ama hergün buraya gelip binbir stresle emek harciyorum. Yurtdisina gidip dil ogreniyim desem babam kesinlikle musade etmez 23 yasindayim bu arada onlisans mezunuyum
maddi imkanın var ise eger bilgisayarlı muhasebe kursuna gidebilirsin. faydasını gorursun ıs ararken. ayrıca evet yabancı dil şart nerde olursa olsun. dilko yu bılmıorum. nerde oturuosun? istanbulsa tavsiye edeceğim bir kurs var.

maddi imkanın var ise eger bilgisayarlı muhasebe kursuna gidebilirsin. faydasını gorursun ıs ararken. ayrıca evet yabancı dil şart nerde olursa olsun. dilko yu bılmıorum. nerde oturuosun? istanbulsa tavsiye edeceğim bir kurs var.

Evet İstanbuldayım hangi kurs english time degildir insallah mahvettiler param ziyan oldu

eğer alanınızdan kpss ile alıyorlarsa önceliğiniz kpss kursu olsun ve ona yazılıp işten ayrılın kendinize yatırım yapmış olursunuz

maddi ihtiyaç yok demişsin. yerinde olsam o stresi çekeceğime hemen çıkardım ordan. kalan vakit de hem muhasebe kursuna hem ingilizce kursuna yeter de artar bile. ikisine birden git.

Kpss konusunda da nasil olur bilmiyorumki onlisans mezunuyum ptt alim yapiyor diye biliyorum sadece. Yoksa alan disi da tercih edebiliyor muyuz

alanınız nedir?? yani alan dışı da var tabi. sadece önlisanslar tercih edebilir diye. ama o biraz yüksek puanla kapatıyor. fakat 2 iş grubunu a karşılaştırınca özel ve kamu olarak, ölümüne çalışılır yani.

englis time a ben gidiorum şu anda ne yazıkki:):) istanbul lisan merkezi var canım. ben bakırköy şube ye gıtmıstım. başka nerde var bılmıorum ama cok iyi hocaları, ilgileri.

Bende dilko iyi diye duydum ama gidip haftasonu yüzyuze gorusucem butun kurslarla canima tak etti artik

Yabancı dil konusu tam bir kaos.
Sanki Türkiye de her sirket ihracat yapıyor ve milyonlarca yabancı müşterileri falan var.
İyi derecede İngilizce biliyorum is ararken hep soruyorlar daha kullanmak nasip olmadı. Sadece akademik dil olarak kullandım. Onun yerine arapça ogrenmeye calışmak zorunda kaldım. :)
Ki saglikciyim ben..
Eğer sıfırdan bir dil öğreneceksen arapça yada rusça ogren. En azından farkın olur.

Back
X