Üzgün

Yada şu emlak şirketlerinin büyük planları eğitim ve sertifikasyonla şirketlerine eleman alıyor, öyle bir şey deneyebilirsin. Ama mutlaka yurtdışı ana merkezli bir sirket olsun.

O işten ayrılın ve sizi artık daha fazla sömürmelerine izin vermeyin. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama daha iyi bir iş kesinlikle bulabilirsiniz. Kurslara da gidin en azından sizin için avantaj sağlar. Dilko'ya kuzenim gitmişti o tabii ilkokuldan beri gittiği için gayet iyi ingilizcesi var.

Bende dilko iyi diye duydum ama gidip haftasonu yüzyuze gorusucem butun kurslarla canima tak etti artik
bence de gıdıp konus. ve daha ıyı bır yer bulmaya bak. kendını gelıştırebıldıgın alanlarda gelıstır tabı. bu ısyerlerınde işler hep acılacak denır ama bız goremeyız o gunlerı

bence de gıdıp konus. ve daha ıyı bır yer bulmaya bak. kendını gelıştırebıldıgın alanlarda gelıstır tabı. bu ısyerlerınde işler hep acılacak denır ama bız goremeyız o gunlerı

Birde iceride 10 12 kisiyiz herkes ayni durumda. Bazisi evli bazısı yaşını başını almis insanlar mecbur calismaya katlanıyor kolay kolayda is bulunmuyor. Sagolun kizlar haftasonu gidip tek tek gorusucem heryerle cikicam en kisa surede burdan

Back
X