üzgünüm..biraz morale ihtiyacım var...

gxuxzelresim

mutluyum çünkü anneyim:)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.572
4
116
Bursa
selam hanımlar.ben şu anda 27+5im.inşallah mayısta oğlumu kucağıma alacağım.7 yıl önce belimde disk kayması ve bel fıtığı başlangıcı tanısı kondu tedavilerimi oldum.ara sıra ağrı yapsada taktığım çelik korse yardımıyla geçiyordu.ama şu an kötü günler geçiriyorum gerçi buna şükür demem lazım.bel ağrılarım karnımın büyümesiyle çok çok arttı.doktoruma gittim ve bebeğe bakalım dedi.rahmin boyu kısalmış ve doktorum erken doğum olabileceğini söyledi.yani doğum sancısı çekiyoır olabileceğimi söyledi.ilk çocuğum olduğu için anlamayabilirmişim.beni nst ye bağladılar.o kadar korktumki anlatamam.çünkü daha çok küçük senağlama neyseki nst sonucu iyi çıktı yani doğum sancısı değilmiş.hala tehlike devam ediyor gerçi. ancak şu anda gebelere özel korse kullanmam gerekiyor belim için. çok rahat olduğunu söyleyemem ama bebeğime birşey olmasın ben bunu yıllarca takarım. biraz uzun oldu kusura bakmayın ama sadece anlatmak istedim...

canım bende geçen kontrolümde doktoruma şikayetlerimi söyledim doktorum yaptığı muyanede doğum sancısı çekmişsin ve bidaha ağrın olursa hemen gel sancıları durduralım aksi halde bebek erken gelir dedi. o an çok yıkıldım ya erken gelirse diye ama iyi düşünüp iyi sonuçlanmasını istiyorum allah da dualarımızı duyar inşallah ben artık hiç iş yapmadan dinleniyorum sende ne yapman gerekirse onu yap herşey bebişlerimiz için zamanında sağlığıyla gelsinler inşallah moral çok önemli kendini şartlandırma hep pozitif ol allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

selam hanımlar.ben şu anda 27+5im.inşallah mayısta oğlumu kucağıma alacağım.7 yıl önce belimde disk kayması ve bel fıtığı başlangıcı tanısı kondu tedavilerimi oldum.ara sıra ağrı yapsada taktığım çelik korse yardımıyla geçiyordu.ama şu an kötü günler geçiriyorum gerçi buna şükür demem lazım.bel ağrılarım karnımın büyümesiyle çok çok arttı.doktoruma gittim ve bebeğe bakalım dedi.rahmin boyu kısalmış ve doktorum erken doğum olabileceğini söyledi.yani doğum sancısı çekiyoır olabileceğimi söyledi.ilk çocuğum olduğu için anlamayabilirmişim.beni nst ye bağladılar.o kadar korktumki anlatamam.çünkü daha çok küçük senağlama neyseki nst sonucu iyi çıktı yani doğum sancısı değilmiş.hala tehlike devam ediyor gerçi. ancak şu anda gebelere özel korse kullanmam gerekiyor belim için. çok rahat olduğunu söyleyemem ama bebeğime birşey olmasın ben bunu yıllarca takarım. biraz uzun oldu kusura bakmayın ama sadece anlatmak istedim...

Canım ya çok geçmiş olsun..Fazla ayakta kalma bence bu dönemde sürekli yatarak dinlenmeye çalış ve kendini sakın zorlama.. Allah inşallah bebişini sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına almayı nasip eder.. :1hug:

hepinize teşekkür ederim bayanlar. tanımadığım sizlerin birer cümnlesi bile moral verdi.. dinleniyorum ve Allaha şükür 2 gündür bir sorunum yok.

bol bol dinlen canımm hiç yorma kndini benimde omuriliğimde eğilme var yaklaşık 20 drece.doktorumuzz dinlenmekten başka çare yok dedi be de öle yapıyorumm.inşllah sorunsuzca alıcaz yavrularımızı kucağımıza

canım çok geçmiş olsun. bence dikkat et fazla yorma kendini. ben hep şuna inanırım inanmak başarmanın yarısıdır. bence sağsalim alırsın bebişini.stres yapma elinden geldiğince yat dinlen.

Cnm geçmiş olsun, öncelikle sakın sıkıntı yapma, banada 23. haftada bebek geliyor dediler, çok şükür 38. haftaya kadar yatarak tuttuk,yatmaktan neredeyse tüm kemiklerim ağrıyordu ama çok şükür sağ sağlim haftasında doğdu oğlum, sana diyeceğim şey dr unun dediklerine harfiyen uy, sakın sakın sakın sıkıntı yapma, heleki üzülüp oturup ağlama sinirlenme çok tehlikeli doğumu bile başlatır Allah korusun , Allah yardımcın olsun cnm, inş. sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına, Cennet anaların ayaklarının altındadır diye boşuna söylemiyorlar... işte böyle zorluklara katlanılaak anne olunuyor...

Selam Arkadasim, duygularini cok iyi anliyorum. Ufacik bir risk bile insani cok tedirgin eder hamilelikte. Sana diyecegim, önce kendine, sonra da bebegine inan. Hem bir kadin, hemde bir anne olarak inan kendine. Bebebigini nasil sag salim kucagina alacagini, cekilen tüm sIkIntilarin bir cirpida bitecegini düsün. Doktor kontrolünde oldugun icin, kendini sansli say. Ve su gibi akip gecer insallah bu günler.

canım cok gecmişolsunnnn...
ıyı dusun ıyı olsun bol bol dınlenn yat hiç biiş yapma....saglıcakla zamanında kucaklamayı nasıp etsın bebişini rabbim.....
:Saruboceq:

Back
X