- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Benim 80 li yaslarda annanem ve dedem var ikisi de dinc .tabi annanem yine de cok yurumek de zorlanir neyse yakin oturuyoruz sayilir.arabayla 5 dk mesafe.bir de 2 dayim var yakinda ikisinin de arabasi yok.annemler de bulundugumuz sehirde onlarin arabasi var.ama babam cok mecburi bir durum olmadikca annanemleri bir yere goturmez arabayla.kendisi de aksam falan kullanamiyir zaten .annanem dr a ya da bir yere gideceginde esim goturuyor.bunu sikinti etmiyor ama sik olursa sikayet eder bazen.bu sehirde tek torunlari da benim.kardesim ve diger kuzenler baska sehirde.buna cok uzuluyorum aslinda tek benim esim var getirip goturecek ama o da sikiliyor hakli belki de.
Bugun oglen annanem aradi dayinlara gidicem beni x goturebilir mi diye.esime soyledim o da tamam dedi goturdu.aksam 7 gibi tekrar aradi bizi alip eve goturebilir mi diye.o kadar kotu oldum ki biliyorum esim baya kizacak cunku banyo yapti oturuyor birseyle ugrasiyor geri gidip gotur.her zmaan soyluyordum ilk defa yalan soyledim
. Annane basi donuyordu da yatti kalkamaz simdi dedim.tamam dedi.peki siz neyle gideceksiniz dedim,buradan otobus geciyor ona biner gideriz dedi.otobus kapinin onunden geciyor 2 durak mesafe ama evlerinden az ilerde indiriyor.200 mt falan da yururler.canim o kadar sikildi ki.esime de biraz once dedim.sana sorarlarsa bil boyle dedigimi diye.o da sanirim biraz uzuldu ama bir yandan da dedi ki goturdum iste simdi de al diyorlar dayin taksi tutsun mesela .her zaman ben yapamam ki.hakli aslinda ne bileyim bu konu o kadar canimi sikiyor ki .vicdan azabi cekiyorum su an :) bu zamana kadar ehliyet almadim insallah alicam .gerci yine fayda edecek mi bilmiyorum.hic boyle yalan soylememistim ama arada kalmaktan da sikildim
Bugun oglen annanem aradi dayinlara gidicem beni x goturebilir mi diye.esime soyledim o da tamam dedi goturdu.aksam 7 gibi tekrar aradi bizi alip eve goturebilir mi diye.o kadar kotu oldum ki biliyorum esim baya kizacak cunku banyo yapti oturuyor birseyle ugrasiyor geri gidip gotur.her zmaan soyluyordum ilk defa yalan soyledim