Uzgunum :(

Eşin kötü bir adam değil. Eminim hastalık zorunluluk gibi durumlarda işini bırakır yine getirir götürür. Ama kadıncağız oğluna gezmeye gidiyor getir götür tasası torununun eşine düşüyor. Misafir geldiğin kişi düşünmeli bunu. Onlar alışmış eşine yüklenmeye, ses bile çıkarmamışlar baksana.

Benim anneannem de 88 yasinda. Uc oglu bir kizi var. Kizi annem.
Erkek evlat duskunudur anneannem. Bizi pek torun yerine saymaz. Dayimlarin cocuklarina bayramda para verirdi bize seker.Dedem oldugunde mirasindan annemin almasini istemedi. Mal mudurlugunde ben payimi uc ogluma verecegim demis kizima vermeyin vs. Bunlari niye yazdim annemi ne maddi ne manevi yonden korur kollar. Gel gelelim basi ne zaman sıkıssa araba lazim olsa gece gunduz ayirt etmeksizin babami arar. Babam disinda bir dayim daha var onu da arar o yoksa babam. Yilllardir bu boyle surup gitti ama artik babam da hakli sebeplerden oglunu arasin demeye basladi. En son tupu bitmis tup aldi takti adam. Biz gozumuzu kapadik gormedik sevdik sarmaladik onca yil karsiliksiz. Ama keske daha adil olabilseydi olabilse hala gec degil.
Sizin durumunuza yorumum dayilariniz daha duyarli davranabilir. Annlerinden birinci derecede mesul onlar cunku.

Benim anneannem de 88 yasinda. Uc oglu bir kizi var. Kizi annem.
Erkek evlat duskunudur anneannem. Bizi pek torun yerine saymaz. Dayimlarin cocuklarina bayramda para verirdi bize seker.Dedem oldugunde mirasindan annemin almasini istemedi. Mal mudurlugunde ben payimi uc ogluma verecegim demis kizima vermeyin vs. Bunlari niye yazdim annemi ne maddi ne manevi yonden korur kollar. Gel gelelim basi ne zaman sıkıssa araba lazim olsa gece gunduz ayirt etmeksizin babami arar. Babam disinda bir dayim daha var onu da arar o yoksa babam. Yilllardir bu boyle surup gitti ama artik babam da hakli sebeplerden oglunu arasin demeye basladi. En son tupu bitmis tup aldi takti adam. Biz gozumuzu kapadik gormedik sevdik sarmaladik onca yil karsiliksiz. Ama keske daha adil olabilseydi olabilse hala gec degil.
Sizin durumunuza yorumum dayilariniz daha duyarli davranabilir. Annlerinden birinci derecede mesul onlar cunku.
benim annanem aslinda dusuncesiz kadin degildir.bana da baya duskun aslinda.boyle birseyleri olsa daha iyi hissederdim.ama esimle arada kalacagimi da dusunmeliler biraz.

Kizlar bir de annanem eve varinca geldik diye aradi beni.buna da uzuldum ne diycegimi bilemedim.esimi sordu hala uyuyor dedim bir de :KK43:

Kizlar oglenciyim de sabah bostum direk annaneme kahvaltiya gittim.giderken esim birakti bana dediki ne oldu aksamki durum yuzunden kotu mu oldun da bugun gidiyorsun ben de evet dedim.dr isi olur baska yer olur her zman gotururum ama bundan sonra dayinlara gidilecek olursa asla goturmem bil dedi.o kadar uzuldum ki buna.bence birgun yine diyecek ne cevap vericem.inanin bu durum yipratti beni

Back
X