Selam arkadaslar,
Benim bir sevgilim vardı yaklaşık üç-dört ay önce ayrıldık bir senelik beraberliğimz vardı ciddi düşünüyorduk yani ilerde evlenmeyi falan ama ilerisini düşününce olmadı yani bana uymadı işte benim istediklerimide o istemedi yani ortak bi nokta bulamadık ve ayrıldk. tüm bunların yanında kendisi de açıkcası öyle yakışıklı biri değildi onu ilk gördüğümde de fikrm böyleydi ama sonra telefonda mesajlasınca bilmiyorum hoslanmıstm ondan ve ilişkiye baslamıstık ama gün gectikçe beğenmeye baslamıstm biliyorum kötü bi durum ama elimde değildi zaten ondan nasıl hoslandığımıda anlayamadım
beni görenler güzel kız olduğumu söylüyorlar ama işte insan illa kendi güzel diye karsısındakinin o an güzelliğine cirkinliğine bakmıyor aşk bir an geliyor
ayrıldıktan sonra arkadaslarıma durumu anlattm birisi zaten senin yanına yakışmıyordu gibisinden laf söyledi bana cok yakın bi kişide çirkin bi erkek olduğunu söylemişti beni yanlış anlamayın ne olur güzel çirkin insan diye ayrım yapan biri değilim zaten bastan cıkmazdım basta onun bu durumu bana hic rahatsızlık vermemişti ama gün gectikçe onu gördükçe böyle oldu ama işte zamanla soğudum ayrılmamın belkide büyük etkisi bu oldu
kendisinden önce bi erkekle yakınlaşmam olmamıştı belkide bundan dolayı güzel olmaması vs gözüme batmamıştı sizce yanlış mı yaptım bazen aklıma geliyor vicdanen rahatszlık duyuyorum gibi

Benim bir sevgilim vardı yaklaşık üç-dört ay önce ayrıldık bir senelik beraberliğimz vardı ciddi düşünüyorduk yani ilerde evlenmeyi falan ama ilerisini düşününce olmadı yani bana uymadı işte benim istediklerimide o istemedi yani ortak bi nokta bulamadık ve ayrıldk. tüm bunların yanında kendisi de açıkcası öyle yakışıklı biri değildi onu ilk gördüğümde de fikrm böyleydi ama sonra telefonda mesajlasınca bilmiyorum hoslanmıstm ondan ve ilişkiye baslamıstık ama gün gectikçe beğenmeye baslamıstm biliyorum kötü bi durum ama elimde değildi zaten ondan nasıl hoslandığımıda anlayamadım

Son düzenleme: