• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi aksn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
38
Diğer
Selam arkadaslar,
Benim bir sevgilim vardı yaklaşık üç-dört ay önce ayrıldık bir senelik beraberliğimz vardı ciddi düşünüyorduk yani ilerde evlenmeyi falan ama ilerisini düşününce olmadı yani bana uymadı işte benim istediklerimide o istemedi yani ortak bi nokta bulamadık ve ayrıldk. tüm bunların yanında kendisi de açıkcası öyle yakışıklı biri değildi onu ilk gördüğümde de fikrm böyleydi ama sonra telefonda mesajlasınca bilmiyorum hoslanmıstm ondan ve ilişkiye baslamıstık ama gün gectikçe beğenmeye baslamıstm biliyorum kötü bi durum ama elimde değildi zaten ondan nasıl hoslandığımıda anlayamadım:( beni görenler güzel kız olduğumu söylüyorlar ama işte insan illa kendi güzel diye karsısındakinin o an güzelliğine cirkinliğine bakmıyor aşk bir an geliyor:( ayrıldıktan sonra arkadaslarıma durumu anlattm birisi zaten senin yanına yakışmıyordu gibisinden laf söyledi bana cok yakın bi kişide çirkin bi erkek olduğunu söylemişti beni yanlış anlamayın ne olur güzel çirkin insan diye ayrım yapan biri değilim zaten bastan cıkmazdım basta onun bu durumu bana hic rahatsızlık vermemişti ama gün gectikçe onu gördükçe böyle oldu ama işte zamanla soğudum ayrılmamın belkide büyük etkisi bu oldu:( kendisinden önce bi erkekle yakınlaşmam olmamıştı belkide bundan dolayı güzel olmaması vs gözüme batmamıştı sizce yanlış mı yaptım bazen aklıma geliyor vicdanen rahatszlık duyuyorum gibi:(:50:

Son düzenleme:
Öncelikle kaç yaşındasın bilmiyorum, fakat genç bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum.
Dış görünüşe önem vermediğini söylüyorsun. Fakat anladığım kadarıyla öyle ya da böyle arkadaşlarının ve çevrendekilerin yanındaki insanın görüntüsü konusundaki yorumları seni etkilemiş.
Zaten ilişki biteli üzerinden üç-dört ay gibi bir zaman geçmiş. Belki bu noktada geri dönemeyeceğin bir durum ile karşı karşıyasın.
İlerisi için dikkate alman gereken konu etrafındaki insanların ne söyledikleri değil (tabii ki tavsiye, öngörü vs. değil demek istediğim, sadece konu itibari ile "dış görünüşü" baz alarak söylüyorum), senin ne hissettiklerin ve karşındaki insanın sana ne şekilde ve nasıl değer verdiği, davranışları olmalı. Asıl senin için önemli olması gereken budur bence. Güzellik ve dış görünüm gelip geçici şeyler. Hepimiz biliyoruz ki, ünlü bir atasözü vardır "güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter", bazen bunu kendimize hatırlatmakta yarar var.
Ciddi düşünüyorduk demişsin, bir kişi hakkında evliliği düşünecek kadar ciddi bir ilişki yaşamak kolay değildir. Günün sonunda gözlerini kapattığında "herşeye rağmen yanımdaki insanı seviyorum ve bu sevgiyi hak ediyor" diyebilmek o ilişkideki en önemli detay bence.
Sonuç olarak, senin yanlış yapıp yapmadığını en iyi analize edecek kişi yine sensin. Ne istediğini bildikten sonra zaten doğru davranıp davranmadığını anlayacaksındır.

Öncelikle kaç yaşındasın bilmiyorum, fakat genç bir arkadaşımız olduğunu düşünüyorum.
Dış görünüşe önem vermediğini söylüyorsun. Fakat anladığım kadarıyla öyle ya da böyle arkadaşlarının ve çevrendekilerin yanındaki insanın görüntüsü konusundaki yorumları seni etkilemiş.
Zaten ilişki biteli üzerinden üç-dört ay gibi bir zaman geçmiş. Belki bu noktada geri dönemeyeceğin bir durum ile karşı karşıyasın.
İlerisi için dikkate alman gereken konu etrafındaki insanların ne söyledikleri değil (tabii ki tavsiye, öngörü vs. değil demek istediğim, sadece konu itibari ile "dış görünüşü" baz alarak söylüyorum), senin ne hissettiklerin ve karşındaki insanın sana ne şekilde ve nasıl değer verdiği, davranışları olmalı. Asıl senin için önemli olması gereken budur bence. Güzellik ve dış görünüm gelip geçici şeyler. Hepimiz biliyoruz ki, ünlü bir atasözü vardır "güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter", bazen bunu kendimize hatırlatmakta yarar var.
Ciddi düşünüyorduk demişsin, bir kişi hakkında evliliği düşünecek kadar ciddi bir ilişki yaşamak kolay değildir. Günün sonunda gözlerini kapattığında "herşeye rağmen yanımdaki insanı seviyorum ve bu sevgiyi hak ediyor" diyebilmek o ilişkideki en önemli detay bence.
Sonuç olarak, senin yanlış yapıp yapmadığını en iyi analize edecek kişi yine sensin. Ne istediğini bildikten sonra zaten doğru davranıp davranmadığını anlayacaksındır.

çok teşekkür edrm yorumunuz için gercekten cok haklısınız doğru yazmıssınız ama işte bilmiyorum neden böyle oldu evet çevremden etkilendim bu doğru ama kendimde onu gördükçe soğudum:( ben zaten bastan da beğenmemiştim acıkcası ama nasıl olduysa hoslandım gün gectikçe cevremin yorumuda gelince daha da soğudm öyle iyi biriydi ama benim bazı isteklerimde işine gelenleri kabul ediyor işine gelmeyenleri kabul etmiyordu yani ilerde beni cokta mutlu edecek biri olarak görmedim onu zamanla bunun üstüne bide dış görünüşü eklenince iyice soğudum belki beni her konuda çok mutlu etse o zaman ayrılmazdm:/ zaman gectikçe sevgim azaldı ve bitti

seni anlıyorum.. dış görünüş önemli değildir, önemli olan iç güzelliktir desek de dış görünüş önemli oluyor malesef..
Belki devam etseydin sürekli ikilemde kalacaktın, doğru mu yapıyorum, gerçekten yanıma yakışmıyor mu diye düşünecektin ve tam anlamı ile mutlu olamayacaktın.. bir kere kabullenip onu sahiplenememişsen zordu yürümesi zaten.. ama sen cesaret edip ayrılmışsın, kararını vermişsin artık geriye bakmanın bir anlamı yok, ki bazı şeyleri de yapmıyordu diyorsun...

benim de buna benzer bir problemim var, benden hoşlanan, çok sevdiğini söyleyen ve bunu davranışları ile de gösteren biri var.. ben de çevremde beğenilen biriyim.. onun karakteri ve davranışlarında henüz bir yanlışa rastlamadım, ama gel gelelim ki dış görünüşünü beğenmiyorum.. Davranışları, ilgisi, sevgisi hoşuma gidiyor ama dış görünüşünü kabullenebilir miyim bilmiyorum, yada çevreme, sonradan aileme kabullendirebilir miyim... insanları dış görünüşlerine göre yargılamaya karşıyım aslında, sonuçta öyle olmayı o seçmedi, ama ya sorun edersem ilerde, bir türlü alışamazsam.. güzel olmasaydım o da beni sevmeyecekti, bu kadar ilgilenmeyecekti belki de.. bana tek duasının benim onun teklifini kabul etmem olduğunu söylüyor.. çok kararsızım bu konuda.... :(

Guzel olan sevgili degil, sevgili olan guzeldir. /Tolstoy/

Yeterince sevmiyorsaniz boyle ikileme dusmeniz normal. Dis gorunus bence onemli degil. Sadece ayrilmak icin bahane yaratiyorsunuz. Mesela ben 175 boyunda olsam ve sevdigim 170 boyunda olsa. Ayrilmamda diyecegim ilk sey aa zaten benden kisaydi bana gore degildi. Iste bunu diyorsam yeterince sevmemisim demektir. Bu durumda ayrilmak en iyisi.

Back
X