üzgünüm :(

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
298
Hatay
bu sabah işten eve dönüorm adamın biri durmş öyle bana bakıyor o sırada sevgilimle tlfla konuşuyorz söyleNdiim bende ister istemez ne oldu dedi anlattm işte bende neymiş efendim ben nie kafamı çevirip bakmışm öle bişi yok ki biri size bakarsa ister istemez göz ucuyla bakarsınz değil mi ya sorn bende mi anlamadm gitti hem o adam nie bana bakıomş ben ne giymişmişim kapattım konuyu anlattm olanı uzattıkça uzatıyor bende çok sinirlendm atııım tlfnu gittii.arama beni dedm bu yaptığı saygısızlık ama bana nasıl söyler bunları haksız mıym

ne tuhaf bir dialog :26: toplum olarak derdimizi, rahatsızlığımızı anlat-a-madığımızı düşünüyorum. pireyken deve olmuş konu, hakikaten tuhaf.

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

nasıl karmaşık bi anlatım olmuş hakikaten

evet pireyi deve yapmakta hiç üstüne yok çok başarılıdır bu konuda

mrb canım,
bence umursamadığın birinin baktığını sevgiline söylememeliydinn..
özellikle sevgilin kıskançsa, bu ilişkinizi yıpratır.. :18:
sevgilini seviyosan daha dikattli olmalısın

tamam sevgilin biraz abartmis kiyafetini vs sorgulayarak:44:
giyim tarzini felan da biliyorsa zaten sevgilin hani dikkat ettigini vs. ozmn sinirden laf olsun diye söylemistir. saygisizlik diye algilama bence
ama hani bazi erkekler bu konuda cok kati oluyorlar... madem adam bakti sende kafani cevirip yoluna devam etmen gerek
söyleniyor olman adama bakip bi nevi karsilik verdigin düsüncesini uyandiriyor erkekte
hernekadar biz önümze bakarken dikkatimi cekti desekte onlarin isine gelmedigi icin anlamak istemiyorlar.. haliyle sucsuzken suclu duruma düsüyorsun.
en iyisi bu gibi olaylari hic dile getirmemek.. ki sevgilin zaten kiskanc biriyse eger damarina basiyor olursun istem disi.

giyim tarzini felan da biliyorsa zaten sevgilin hani dikkat ettigini vs. ozmn sinirden laf olsun diye söylemistir. saygisizlik diye algilama bence
ama hani bazi erkekler bu konuda cok kati oluyorlar... madem adam bakti sende kafani cevirip yoluna devam etmen gerek
söyleniyor olman adama bakip bi nevi karsilik verdigin düsüncesini uyandiriyor erkekte
hernekadar biz önümze bakarken dikkatimi cekti desekte onlarin isine gelmedigi icin anlamak istemiyorlar.. haliyle sucsuzken suclu duruma düsüyorsun.
en iyisi bu gibi olaylari hic dile getirmemek.. ki sevgilin zaten kiskanc biriyse eger damarina basiyor olursun istem disi.

Son düzenleme:
ben olayn bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmedim ortada hiç bişey yok.Ben zaten yoluma devam ettim ama o neden öyle anladı bilmiorm giyimimi bildiği halde beni bu konuda sorgulamasına kırıldım saygı sınırlarını aşıyor bazen işte buna hiç tahammülüm yok normalde hiç söylemem bunları ağzımdan çıkıverdi sonra zorla söyletiti ztn illede söle die amaan şu uğraştığım şeye bakın minicik bişy dert sahibi oldumm

bencede çocukça pff

üzme kendini canim ya..
tamam sevgilin abartmis olabilir..ama ben bu gibi konularda gurur yapmamaktan yanayim..
hatali davranmis evet.. kafana takip kendine dert edecegine konusmayi denesen?
telefonun hala kapali mi yani sana ulasmaya calismadimi?
bi anlik öfke diyelim.. hallolur insallah biran önce.

yoksa herzaman mi böyle??

erkekleri kıskandırcak şeyle söylemiyceğiz biz kızlar bunu anlamadık gitti ne durup dururken huylandıryosunki adam bana bakıyo diye yazık çok seviyoki kıskanmış büyütme bence barışın

Bence böyle ufak şeyleri söylemeyin sevgilinize kıskanç biriyse başımda var bir tane bilirim nasıldır ama o da abartmış biraz :44:

evet açtm tlfnu 58 kez aramış.Anlamış hatalı olduğunu affettm bende napalm böle kabl etcem artık huylu huyndan vazgeçmiyor :)))bende dikkat ederm bundan sonra herşeyi sölemicm ona :)çok seviorm onu...:) yorumlarınız için tşkr ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…