Üzgünüm...:(

cansin52

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
6
0
16
Ordu
Öncelikle Selam, aranıza böyle katılmak istemezdim ama kader..
Bugün 5 haftalık bebeğimizi kaybettik ve bu benim ilk hamileleğim.
Son üç gündür nokta tarzı lekelenlemelerin ardından bugün sabah çok yoğun bir ağrıyla düşük yaptım.. ve ardından hemen doktora gittik içeride kalan parçayıda kürtajla aldılar..haftaya tekrar kontrole çağırdı.. Allah bu acıyı birdaha yaşatmasın..
Yeniden bebek düşünüyoruz fakat düşükten sonra en az iki ay korunmak gerektiğini duydum.. Aramızda benim durumumda olan arkadaşlar düşükten sonra hangi aşamaları takiben yeniden hamile kalmayı başarabildiler, ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz? paylaşırsanız çok sevinirim..

geçmiş olsun canım... bebeğinin haftası çok küçük olduğu için korunma süren çok olmaz senin istersen tabi ki 1 adetten sonra korunmayabilirsin. tabi doktorun da rahminin durumuna bakar. rahmin çok büyümemiştir ki senin. ben 3.5 aylıkken kaybettim bana 2 adet dönemi bekle demişti doktorum. ama arkadaşım 6.haftalıkken kaybetti doktor ona bekleme hiç demiş adet bile görmeden hamile kaldı şimdi doğmak üzere :) Allahım tez zamanda nasip etsin sana da inşallah canım... üzülme canım erken haftalardaki düşüklerde genelde yanlış döllenme sonucu düşebiliyo bir dahaki öyle olmaz içini ferah tut sen..

sanada geçmiş olsun canım rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin bu acı dayanılıcak gibi degil inş.. en kısa zamanda tekrar hamile kalırım bakalım doktor ne diyecek kontrolde sen düşükten sonra hamile kalabildin mi peki?

tatlım ben maayıs ayında kalbi durduğu için kürtaj oldum bana 2 adet dönemi bekle dedi doktorum tabi benim rahim büyümüştü bebek gelişmişti falan kalp atışlarını duymuştuk rahimde hareketlerini görmüştük cinsiyetini bile öğrenmiştik inan öylesi daha kötü çünkü hergeçen gün ona iyice alışıyosun bağlanıyosun her geçen saniye bile çok önemli... neyse hemen hamile kalamadım meğer ben geç yumurtluyomuşum bilmiyodum hep kaçırıyomuşum zamanını. yumurta takibine gittiğim ay hamile kaldım. şimdi hamileyim. sen hiç üzülme tekrar hamile kalırsın 1 kez kaldıysan gene kalırsın senin acın çok yeni o yüzden umutsuzluğa kapılmışsın. 5-6 haftalık düşükler normal görülüo yani şöyle normal hani yanlış eşleşme olmuştur gibi... ama ileri hafta düşüklerde başka şeyler de düşünülüyor. sen hiç kafanı karıştırma emin ol hemen hamile kalıcaksın busefer ki öyle olmucak. aklında olsun hamile kalırsan hemen doktoruna bi düşük yaptığını söyle sana progestan başlasın. progestan kanamayı düşüğü önlüyo... gerçi hayatım herşey Allahtan yaşayacak çocuğu ne yaparsan yap istersen atla zıpla gene de düşmez. RAbbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...birdaha aynı acıyı yaşatmasın inşallah...

merhaba canım inan ben de üzgünüm 7 haftaya girmişken kalbinin atmadığını öğrendim...kürtaj oldum... 8 gün ağladım şimdi 28. günümdeyim..geciyor acılar millet neler yaşıyor Allah kımseye bır daha yaşatmasın ben daha adet olmadım ...emin değilim beklesem mi beklemesem mi adetten sonra hemen miii yoksa bekliyim mi...offf kararsızlık büyük anlayacağın gecmiş olsun sana bana herkese...Allah sağlıklı bebek sağlıklı dogum nasıp etsin inşallah amin Yarabbim

cok gecmis olsun canim benimm...aslinda iki ay kadar dinlensen iyi olur..benim doktorum her kürtajdan sonra hep 3 ay korun demisti...ben hamile kalmakta hic zorlanmadim..bi sorunnun yoksa yine hamile kalirsin merak etme..rabbim tekrar yasatmasinnnn

sanada cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasinnn.....

canim bence en az 2 adet döneminden sonra korunmayi birak..hem rahmin kendini toplar hemde sen kendini toparlarsin birazda olsaa

mrb.cnm sanada üzüldüm geçmiş olsn ağlama bende cok agladım sonra düsündüm allahım herseyın iyisini bilir vardır bi hayırı hepimiz için gecerli.Bence bekle kendini toparla en az 2 adet gecsin sabretmek lazım RABBİM hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

sagol cnm rabbım hayırlı saglıklı evlatlar hepimize nasip etsin tabıkı en az 2 ay beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…