Üzgünüm

fulyada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
166
64
28
45
Merhaba hocam. Geçen pazartesi bebeğimizin kalp atışını duymuştum. Bugün kontrole gittim kalp atışı durmuş. Geçen cuma günü çok kanamam olmuş ancak bebek yerindeyse bu oldu. Kürtaj olmam lazım mı? Estrofem.hibor. crinone jel. Proluton depot. Kullanmaya devam edecem mi. Craspini bıraktım. Çaresiz o kadar çok doktora gittim ki. Üzgünüm

Hocam bir de rahmin dışında 3 cm boyutunda miyomum vardı. Aldırın demiştiniz ancak burdaki doktorlar almamışlardı. O miyomum kaç yıldır aynı idi bu gebelikte 4.5 cm oldu. Kimbilir belki de gebelik kanaması ve bebeğin kalbi ondan durdu.

Merhaba hocam. Geçen pazartesi bebeğimizin kalp atışını duymuştum. Bugün kontrole gittim kalp atışı durmuş. Geçen cuma günü çok kanamam olmuş ancak bebek yerindeyse bu oldu. Kürtaj olmam lazım mı? Estrofem.hibor. crinone jel. Proluton depot. Kullanmaya devam edecem mi. Craspini bıraktım. Çaresiz o kadar çok doktora gittim ki. Üzgünüm
Merhabalar : mumkun ıse yapılacak usg ıle kalp atısının durumu yenıden degerlendırılmelı( bıze gelebırsınız) Kalp atısı durması tanısı var ıse ılacları bırakıp kendılıgınden düşmesını beklemek faydalı olur.
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Gecmıs olsun dıleklerımle.

Back
X