Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaliyatini kime oldun canim, ogrenebilirmiyim??
merhaba arkadaşlar 13 eylülde ameliyat oldum herkes biçok şey söyluyo burnum hala çok şiş özellikle ucu.. arkadaşlık isteği gönderen arkadaşlar 2 tane resim ekledim bakabılırler düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevınrm![]()
Oncelikle geçmiş olsun :) normal bir durum burun ucunun şiş olması benim 5 ay geçmesine rağmen hala burun ucum şiş...
burnun ikinci bir ameliyati olamiyacak kadar guzel olmus .cok begendim sislikler insin dahada guzel olacak bak görürsün...sevgiyle kal.
Bence panik yapmak için biraz erken, önce biraz bekle çökme falan olmazsa ve burun ucun inmezse ufak bir operasyonla halledilmeyecek gibi değil, moralini boşuna hemen bozma canım, herkesin burnu bir ik ayda güzelleşecek diye bişey yok, bazı burunlar ilk aylarda güzel olup sonradan çok kötü oluyorlar, bunun tersi de mümkün.
Evet erken ama çevreden alınan yorumlar insanı olur olmaz çok etkiliyo :S umarım güzelleşir zaman içerisinde hala çok şiş![]()
Canım şuanki halinin önden resmi yok mu hiç? Önden nasıl görünüyor acaba?
Canım şuanki halinin önden resmi yok mu hiç? Önden nasıl görünüyor acaba?
merhaba arkadaşlar 13 eylülde ameliyat oldum herkes biçok şey söyluyo burnum hala çok şiş özellikle ucu.. arkadaşlık isteği gönderen arkadaşlar 2 tane resim ekledim bakabılırler düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevınrm![]()