uzi Burun Estetiği Ameliyatı

uzi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
257
1
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar 13 eylülde ameliyat oldum herkes biçok şey söyluyo burnum hala çok şiş özellikle ucu.. arkadaşlık isteği gönderen arkadaşlar 2 tane resim ekledim bakabılırler düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevınrm :(

merhaba arkadaşlar 13 eylülde ameliyat oldum herkes biçok şey söyluyo burnum hala çok şiş özellikle ucu.. arkadaşlık isteği gönderen arkadaşlar 2 tane resim ekledim bakabılırler düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevınrm :(

Oncelikle geçmiş olsun :) normal bir durum burun ucunun şiş olması benim 5 ay geçmesine rağmen hala burun ucum şiş...

Oncelikle geçmiş olsun :) normal bir durum burun ucunun şiş olması benim 5 ay geçmesine rağmen hala burun ucum şiş...

teşekkürler :) umarım düzelir yoksa 2. ameliyatı göze alabilirim :) amelıyat olmadan önce çok şey duydum ama tek bir sızlamam dahi olmadı amelıyat sonrasında sanırım buda 2. amelıyatı göze alma nedenim :D

burnun ikinci bir ameliyati olamiyacak kadar guzel olmus .cok begendim sislikler insin dahada guzel olacak bak görürsün...sevgiyle kal.

Bence panik yapmak için biraz erken, önce biraz bekle çökme falan olmazsa ve burun ucun inmezse ufak bir operasyonla halledilmeyecek gibi değil, moralini boşuna hemen bozma canım, herkesin burnu bir ik ayda güzelleşecek diye bişey yok, bazı burunlar ilk aylarda güzel olup sonradan çok kötü oluyorlar, bunun tersi de mümkün.

Bence panik yapmak için biraz erken, önce biraz bekle çökme falan olmazsa ve burun ucun inmezse ufak bir operasyonla halledilmeyecek gibi değil, moralini boşuna hemen bozma canım, herkesin burnu bir ik ayda güzelleşecek diye bişey yok, bazı burunlar ilk aylarda güzel olup sonradan çok kötü oluyorlar, bunun tersi de mümkün.

Evet erken ama çevreden alınan yorumlar insanı olur olmaz çok etkiliyo :S umarım güzelleşir zaman içerisinde hala çok şiş :(

Evet erken ama çevreden alınan yorumlar insanı olur olmaz çok etkiliyo :S umarım güzelleşir zaman içerisinde hala çok şiş :(

Canım şuanki halinin önden resmi yok mu hiç? Önden nasıl görünüyor acaba?

bikaç resim daha ekledim arkadaşlar sanırım gün geçtikçe düzeliyor ayrıca öncen olan yamukluğunda düzeldiğini farkediyorum umarım bu tarz sorunları olan tüm arkadaşların durumu düzelir :)

Geçmiş olsun en zoru bekleme aşaması sanırım...

inşallah bizde olalımda bir an önce kurtulup böle resimlerimizi koyalım. ne güzel ya atlatanlar için ama daha olmayanar için sıkıntıı bir evre

Ben yeni uyeyim goremiyorum :(((

Foto larini goremiyorum ama gecmis olsun dr secimi ve karar da sonuc kadar onemli darisi basima insallah .

Back
X