Uzm. Psk.aylin aydemir türkoğlu hakk.

URHANLI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
9
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, bir süredir güvenilir bir psikolog arayışı içerisindeyim internetten ve çevremden sorduğum kadarı ile Aylin TÜRKOĞLU isimli bir psikoloğu tavsiye etti. İnternetten araştırdığım kadarı ile baya güvenilir ve başarılı ama duyduğum kadarı ile sosyete psikoloğu diye adı geçiyor birçok yerde . Acaba kendisine giden var mı ? giden varsa ne kadar ücretleri yada Aylin Hanım ile ilgili tavsiyeleri nedir.

Merhaba, Ben 2 sene önce kendisine gitmiştim ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Öncelikle Enerjisi çok güzel bir insan sadece yanında olmanız bile neşe huzur ve mutluluk veriyor.Aylin Hanımdan EMDR terapisi aldım Panik atak hastasıydım ve şu anda bu hastalığımdan eser kalmadı diyebilirim evliliğim ve çocuklarımla ilişkilerim düzeldi. Panik atak problemi ile gittiğim halde birçok konuda hayatım yoluna girdi. Aylin Hanım çok hoş ve iyi kalpli bir insan. Sosyete Psikoloğu olup olmadığına gelince, ben Aylin Hanımdan aileme ve çevreme çok bahsedince kendisi de hekim olan kuzenim hakkında bir araştırma yapmıştı. Sanırım izmirli çok zengin bir iş adamın kızı ve yine varlıklı bir iş adamının da eşi olduğunu öğrenmiştik.Kendiside seans ücretleri yüksek olsada çok mütevazi, oldukça hoş ve bakımlı bir bayan. Üst zümre insanı olduğu belli yani. Ben hala herkeze Aylin Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Herhangi bir sorunuz olursa severek cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
Merhaba, Ben 2 sene önce kendisine gitmiştim ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Öncelikle Enerjisi çok güzel bir insan sadece yanında olmanız bile neşe huzur ve mutluluk veriyor.Aylin Hanımdan EMDR terapisi aldım Panik atak hastasıydım ve şu anda bu hastalığımdan eser kalmadı diyebilirim evliliğim ve çocuklarımla ilişkilerim düzeldi. Panik atak problemi ile gittiğim halde birçok konuda hayatım yoluna girdi. Aylin Hanım çok hoş ve iyi kalpli bir insan. Sosyete Psikoloğu olup olmadığına gelince, ben Aylin Hanımdan aileme ve çevreme çok bahsedince kendisi de hekim olan kuzenim hakkında bir araştırma yapmıştı. Sanırım izmirli çok zengin bir iş adamın kızı ve yine varlıklı bir iş adamının da eşi olduğunu öğrenmiştik.Kendiside seans ücretleri yüksek olsada çok mütevazi, oldukça hoş ve bakımlı bir bayan. Üst zümre insanı olduğu belli yani. Ben hala herkeze Aylin Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Herhangi bir sorunuz olursa severek cevaplayabilirim.

cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin adınıza çok sevindim.Ben birçok insandan duydum Psikolog Aylin Hanım'ı ne yazıkkı hiç görme şansım olmadı, ama gören ve tanışanlar hakkında çok güzel şeyler söylediler. sadece internetteki yazılarına ulaşabildim Okuduğum yazıları bile bana çok iyi geldi diyebilirim. Sanki sevdiğim bir romanı okuyormuşum gibi geliyor. Ancak ne yaptıysam kime sorduysam kendisine ulaşamadım. sanırım yurt dışında falan yaşıyor. hiçbir mail telefon vb. bulamıyorum. sizde herhangi bir iletişim numarası var mı kendisi ile tanışmayı çok istiyorum.

Son düzenleme:
cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin adınıza çok sevindim.Ben birçok insandan duydum Psikolog Aylin Hanım'ı ne yazıkkı hiç görme şansım olmadı, ama gören ve tanışanlar hakkında çok güzel şeyler söylediler. sadece internetteki yazılarına ulaşabildim Okuduğum yazıları bile bana çok iyi geldi diyebilirim. Sanki sevdiğim bir romanı okuyormuşum gibi geliyor. Ancak ne yaptıysam kime sorduysam kendisine ulaşamadım. sanırım yurt dışında falan yaşıyor. hiçbir mail telefon vb. bulamıyorum. sizde herhangi bir iletişim numarası var mı kendisi ile tanışmayı çok istiyorum.

Doktor sitesinde okuduğum bir yazısını paylaşmak istiyorum,
bu arada küçük kuzum uyandı, onunla ilgilenmem gerek .

Yazılarımı kalemle alırken her zaman insanların bana sordukları sorular beni yönlendirmiş ve ışığım olmuştur. Bu yüzden bana soru soran herkese buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün sizlere, hayatta bakışımızın bütün hayatımızı nasıl kontrol altına aldığından söz edeceğim; Hepimiz çocukluk yaşantılarımızın, yetişkinlik döneminde etkili olduğunu ve bu anıların, hayatımız boyunca büyük izler bıraktığını biliriz. Öyledir de; zihninizde yer ettiğini düşündüğüz ya da unuttuğunuzu sandığınız her anı hatırlansa da hatırlanmasa da bu gün bizi biz yapan şeylerin bütünüdür.

Birisi ile karşılaştığımızda ilk gördüğümüz şeyde budur işte; hemen zihnimizde bir filizlenme olur; ne kadar gıcık bir insan ya da ne kadar sempatik biri gibi binlerce bilgi o ilk anda beynimize ulaşır ve o kişi hakkında bir fikir canlanır zihnimizde. Bunu tam olarak anlayıp bilinçli düzeyde yorumlayamasakta o kişi ile ilişkimizi bu duygularımız yönlendirir.

Çoğu insan bunun bir ön yargı olduğunu söylerken doğru söylüyordur aslında evet bu bir ön yargıdır ve ne hissettiğimiz karşımızdakinden çok bizimle ilgidir genelde. Gerçek aynalarımız, başka insanlardır aslında, bundan hoşlanırsınız ya da hoşlanmazsınız, diğer insanlar bize ruhumuzu yansıtırlar. Bir önceki yazımda, her insanın karanlıkta kalan bir yanı olduğundan söz etmiştim, işte bazen karanlık yanlarımız gün gibi karşımızda duruverir. Yalancı, sahtekar kötü, kaba ne varsa fena halde rahatsız edicidir. Bir an önce onun yanından uzaklaşmak ve o insanla mümkün olduğunca az görüşmek isteriz ya da belki onu hayatımızdan çıkarmak! Hatta çoğu kişisel gelişimci de safralarınızda kurtulun negatif enerjileri çevrenizden uzaklaştırın demiyor mu böyle de haklı bir sebebimiz varken bu kötü insan üzerine düşünmenin vakit harcamanın hiçbir manası olmadığına kendimizi inandırmayı seçebiliriz. Çoğu insan da aynen böyle yapar, kötü olan elenir ve yola devam edilir… Ancak, bu yolda bu tarz ‘kötü' tabir ettiğimiz yaşamımızda istemediğimiz insanlar farklı formlarda hayatımıza girmeye devam edeceklerdir. Kimi zaman patron, kimi zaman kötü bir arkadaş,vs.vs.

Ve bu insanlar durmadan ve yorulmadan bize kendimizi mağdur hissettirmeye devam ettirecektir. Hayatları kısır döngüye dönmüş insanları düşünün, İlk eşinden dağınıklığı yüzünden ayrılmış olan bir adamın, iş yerinde çok dağınık bir patronu olması gibi… Siz bir sorunla karşılaştığınızda bu sorunun sorumluluğunu alıp çözmedikçe aynı sorun farklı formlarda karşınıza çıkmaya devam edecektir.

Meslek hayatım boyunca sayısı bilemediğim kadar çok insan bana kendisini değiştirmek istediğini ama bunu nasıl yapacağını bilmediğini söylemiştir. Birçoğunuzun daha önce kişisel gelişim, kuantum, reiki, psikoloji ve bunun gibi bir çok kitap okudunuz ya da en azından TV programı izlediniz. Belki çoğuna hak da verdiniz, hatta birkaç değişim girişimde de bulundunuz ama bir türlü, yeni bir sevgiliniz, bir milyon dolarınız, fit bir vücudunuz olmadı. Değil mi ? Dolayısı ile bunların hepsi para tuzağı diyip vazgeçtiniz bu amacınızdan.

Temelde birçok kitap, yazı bu konuda insanlara çok güzel bilgiler sunar. Yapmanız gereken birçok şeyi örnekler ile anlatır. Hiçbir kitaba, emeğe kötü yanlış demiyorum sadece değişim için başladığımız noktanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Başlangıç noktası her zaman kişinin kendisi ile ilgidir bu yüzden bir kitap bir kişide çok mucizevî bir farkındalık sağlarken diğerine çok anlamsız gelebilir. Hiç matematik bilmeyen birine geometri anlatırsanız anlamayacak sıkılacak ve matematikten hiç hoşlanmayacaktır. Dolayısı ile kitaplarda televizyonlarda konuşulan şu ünlü farkındalık ve aydınlama birçok insan için ileri bir seviye gibi düşünülebilir.

Bir psikolog olarak danışanlarımın çoğunun, temelde bir sorunları olduğunu ve bu sorunu düzeltmek istediklerini ancak sorunun ne olduğunu bilmediklerini gördüm. Sadece bu şekilde mutsuzum değişmek istiyorum derler mesela. İş kötüdür, aşk kötüdür, sosyal hayat kötüdür zaten ailesi yüzünden bu hale gelmiştir. Kişi tüm bu sorunların diğerlerin değişmesi farklı olması halinde çözüleceğine inanır ve terapistten de diğerlerini adam edecek ipuçları almayı bekler. Ailesi ile ciddi sorunlar yaşayan bir danışanıma sadece hayatındaki insanları şikâyet eden bir saatlik görüşmenin sonunda aynen şöyle dedim ‘ Farkında mısın bu anlattığın bütün sorunların içinde sen de varsın' Bu danışanım, kendisini sorunların dışında algılıyor ve çözümün sadece kendisi dışında olabileceğine ısrarla inanıyordu. Bu seanstan sonraki ilk seansımızda bana, önce çok sinirlendiğini, kızdığını, onu anlamadığımı düşündüğünü hatta seanslara gelmeme konusunda ciddi bir şekilde düşündüğünü ama sonrasında annesi ile yaptığı tartışmalarda annesinin kendisine benzer bir uayarıda bulunduğunu hatırladığını söyledi. Bu onun hayatında önemli bir değişime sebep olmuştu. Artık her tartışmada kendisi de vardı ve bunun sorumluluğunu almak zorundaydı. Bakış açısı çevresinden ve ailesinden, kendisine dönmüştü.

Bakış önemlidir daha önemlisi nereye baktığımızdır. Bir sorun yaşarken, bu sorunun içinden sıyrılıp bir an için dışarıdan bakmak sorunların çözülmesinde yardımcı olduğu gibi sizde de müthiş ölçüde farkındalık sağlayacaktır.

Aylin Hanım'a geçen sene Kadıköy'deki işyerinde gitmiştim. Kendisi çocuk psikolojisi dalında uzman olmasına rağmen, yetişkin hastalarda da oldukça başarılı bir uzman. İkili ilişkilerimde yaşadığım kısırdöngüler en büyük sorunumdu. Kısa ve etkili bir farkındalık calışması ve sonrasındabirkaç seans terapi yaptık kendisiyle. Herşeyden önce zerafeti ve humanist yaklaşımıyla terapi esnasında oldukça etkileyici bir de , olayları ve kişileri tahlil etme ve hastayı aydınlatma konusunda oldukça etkili. içsel motivasyonumu ve kendi kendime yeterli ve mutlu olablimeyi öğretmiştir kendisi bana. Sonuç; oldukça can alıcı!!!! dönmez dediklerim aradı ama benim çok farklı biriyle çok güzel bir ilişkim var:))

Merhaba oepelita, mesajını aldım. Aylin hanım sanırım istanbulda yasıyor bu arada bağdat caddesinde bir yerde gördüm oda uzaktan Birde bir arkadaşımın arkadaşı oluyormus. bana pek melek gibi gelmedi buz dolabı gibi yanına yaklaşamazsın hatun psikologtan cok moda tasarımcısı gibi tas gibi valla. amma psikolog olarak gideceğim birisi değil acıkcası tanıyanlar sempatık cok zekı hos bır ınsan dıyorlar ama dısardan baya kasıntı soguk zuppe bır havası var. ben daha cok anne gıbı baba gıbı gorebılecegım bir doktor isterim doğrusu Esimin ısrarlarına ragmen kendısıne hıc gıtmedım.Eşim de kadının karşısında apışıp kalır zaten o kadar kasılıyorsununz ki sanki ünlü de yanına yaklaşılmıyor birde sorun anlatmak düşünemiyorum. Birde öyle insanlar bizim gibilerin sorunlarını nasıl anlayabilir diye düşünüyorum. Kimsenin günahını almak istemiyorum belkide çok iyi bir insandır ama bizim henüz oralara boyumuz yetmiyor anlayacağınız. istanbulda olduğuna eminim birde çok tuzlu oldugundan da şüphem yok . O kadar parayı verince iyileşiyordur zaten zenginler .

Merhaba oepelita, mesajını aldım. Aylin hanım sanırım istanbulda yasıyor bu arada bağdat caddesinde bir yerde gördüm oda uzaktan Birde bir arkadaşımın arkadaşı oluyormus. bana pek melek gibi gelmedi buz dolabı gibi yanına yaklaşamazsın hatun psikologtan cok moda tasarımcısı gibi tas gibi valla. amma psikolog olarak gideceğim birisi değil acıkcası tanıyanlar sempatık cok zekı hos bır ınsan dıyorlar ama dısardan baya kasıntı soguk zuppe bır havası var. ben daha cok anne gıbı baba gıbı gorebılecegım bir doktor isterim doğrusu Esimin ısrarlarına ragmen kendısıne hıc gıtmedım.Eşim de kadının karşısında apışıp kalır zaten o kadar kasılıyorsununz ki sanki ünlü de yanına yaklaşılmıyor birde sorun anlatmak düşünemiyorum. Birde öyle insanlar bizim gibilerin sorunlarını nasıl anlayabilir diye düşünüyorum. Kimsenin günahını almak istemiyorum belkide çok iyi bir insandır ama bizim henüz oralara boyumuz yetmiyor anlayacağınız. istanbulda olduğuna eminim birde çok tuzlu oldugundan da şüphem yok . O kadar parayı verince iyileşiyordur zaten zenginler .
erhaba, Aylin hanıma ulaşan varsa veya iletişim bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. İsmini açık yazmam doğru mu bilmiyorum ama Aylin Aydemir Türkoğlu en son sandiegodaydı şimdi izmirde sanırım. şimdi size anlatacağım şey tamamen gerçek bu yüzden kendisine yeniden ulaşmam benim için çok önemli internette verilen telefon ve adreslerden kesinlikle ulaşılamıyor. Acaba mesleği mi bıraktı bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Benim tecrübem başkalarına da umut olur diyorum. Melek gibi bir kadın daha başka ne söylenir bilemiyorum. Ben kendisi ile yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Türkiyede bir dönem oyunculuk yaptım yoğun stresli ortamdan uzun çalışma saatlerinden çok bunalmıştım ki oyunculuk eğitimi için Amerikaya gittim oradaeşimle tanıştım büyük bir aşkla evlendik muhteşem geçen 2 yılın ardından eşimde bende deli gibi çocuk istemeye başladık ben bu dönemde Amerikada iş bulamadığımdan evden çalışıyordum sanırım Türk olduğum için bir şekilde beni buldu ve benden hizmet almak için sandiego da ki evime geldi kendisi ile yaklaşık 1 saat civarı konustuk. İkimizde izmirli olduğumuz için hemen kaynaştık aynı dilden konuşuyorduk uzun zamandır bu kadar hoş sohbeti olan bir insanla konusmamıstım ve o dönemde tahmin edersiniz hamile kalamayışımın ağır stresini yaşıyordum. O gün nedenini bilemediğim şekilde yaşça benden küçük olduğunu tahminn ettiğim ve izmirli bir psikolog olduğu takkında hiçbirşey bilmediğim bu insana içimdeki tüm sorunu anlatma ihtiyacı duymuştum. Oda sabırla beni dinledi bir süre bana bazı sorular sordu ufak tefen yorumlar yaptı ama gitmeden hemen önce hayatta hiçbirşeyin tesadüf olmadğını o gün oraya gelişinin de bir anlamının olduğunu ve hamilelik için önce burada anlatamayacağım bazı duygusal problemlerden arınmam gerektiğini söyledi. konuşmamızdan çok etkilenmiştim verdiği birkaç tavsiyeye uydum üzerine üzerine uzun uzun düşündüm ve sonuç 3 hafta içinde hamileydim arkadaşlar. Bana o magic 1 saatte kazandırdığı kattığı şeyi size anlatmam mümkün değil kalbimde beynimde o kadar iyi biliyorum ki o gün oraya bana melek elleri ile dokunmaya gelmişti . daha sonra birkaç mail gönderdik birbirmize ancak birdaha kendisine ulaşamadım. Şu anda ona çok ihtiyacım var . Tanıyan nerede çalıştığını bilen arkadaşlar lütfen benimle özelden contact number mail iletişimini paylaşırsa dünyanın en mutluk adını olacağım.thanks.

tanısan gerçekten öyle demezsin. fevkalede bir kişi bence. İnsanlar sürekli sorularla boğuyorlardır kadını o yüzden mesefali duruyordur. Birde gerçekten konuşunca beynimi mi okuyor diye düşüyorsunuz. Sizin hakkınızda herşeyi biliyormuş gibi bakıyor ve öyle isabetli yanıtlar veriyor ki psikiyatrist mi falcı mı karıştırıyorsunuz. İstanbulda olmasına üzüldüm izmirde olsa sene de 1 kezde olsa giderdim ama şimdi imkansız malasef.

erhaba, Aylin hanıma ulaşan varsa veya iletişim bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim. İsmini açık yazmam doğru mu bilmiyorum ama Aylin Aydemir Türkoğlu en son sandiegodaydı şimdi izmirde sanırım. şimdi size anlatacağım şey tamamen gerçek bu yüzden kendisine yeniden ulaşmam benim için çok önemli internette verilen telefon ve adreslerden kesinlikle ulaşılamıyor. Acaba mesleği mi bıraktı bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Benim tecrübem başkalarına da umut olur diyorum. Melek gibi bir kadın daha başka ne söylenir bilemiyorum. Ben kendisi ile yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Türkiyede bir dönem oyunculuk yaptım yoğun stresli ortamdan uzun çalışma saatlerinden çok bunalmıştım ki oyunculuk eğitimi için Amerikaya gittim oradaeşimle tanıştım büyük bir aşkla evlendik muhteşem geçen 2 yılın ardından eşimde bende deli gibi çocuk istemeye başladık ben bu dönemde Amerikada iş bulamadığımdan evden çalışıyordum sanırım Türk olduğum için bir şekilde beni buldu ve benden hizmet almak için sandiego da ki evime geldi kendisi ile yaklaşık 1 saat civarı konustuk. İkimizde izmirli olduğumuz için hemen kaynaştık aynı dilden konuşuyorduk uzun zamandır bu kadar hoş sohbeti olan bir insanla konusmamıstım ve o dönemde tahmin edersiniz hamile kalamayışımın ağır stresini yaşıyordum. O gün nedenini bilemediğim şekilde yaşça benden küçük olduğunu tahminn ettiğim ve izmirli bir psikolog olduğu takkında hiçbirşey bilmediğim bu insana içimdeki tüm sorunu anlatma ihtiyacı duymuştum. Oda sabırla beni dinledi bir süre bana bazı sorular sordu ufak tefen yorumlar yaptı ama gitmeden hemen önce hayatta hiçbirşeyin tesadüf olmadğını o gün oraya gelişinin de bir anlamının olduğunu ve hamilelik için önce burada anlatamayacağım bazı duygusal problemlerden arınmam gerektiğini söyledi. konuşmamızdan çok etkilenmiştim verdiği birkaç tavsiyeye uydum üzerine üzerine uzun uzun düşündüm ve sonuç 3 hafta içinde hamileydim arkadaşlar. Bana o magic 1 saatte kazandırdığı kattığı şeyi size anlatmam mümkün değil kalbimde beynimde o kadar iyi biliyorum ki o gün oraya bana melek elleri ile dokunmaya gelmişti . daha sonra birkaç mail gönderdik birbirmize ancak birdaha kendisine ulaşamadım. Şu anda ona çok ihtiyacım var . Tanıyan nerede çalıştığını bilen arkadaşlar lütfen benimle özelden contact number mail iletişimini paylaşırsa dünyanın en mutluk adını olacağım.thanks.
tanısan gerçekten öyle demezsin. fevkalede bir kişi bence. İnsanlar sürekli sorularla boğuyorlardır kadını o yüzden mesefali duruyordur. Birde gerçekten konuşunca beynimi mi okuyor diye düşüyorsunuz. Sizin hakkınızda herşeyi biliyormuş gibi bakıyor ve öyle isabetli yanıtlar veriyor ki psikiyatrist mi falcı mı karıştırıyorsunuz. İstanbulda olmasına üzüldüm izmirde olsa sene de 1 kezde olsa giderdim ama şimdi imkansız malasef.
Merhaba, Uzman Klinik Psikolog Aylin AYDEMİR de Ataşehirdeki kliniğinde gittim. Değerli bir hastanede pataloji prof. olarak çalışıyorum. 8 Yıl psikanalizden geçtim. Dinamik yönelimli terapi ile çalıştım. Sorunlarım daha kötü ve içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hem paramdan hem sağlığımdan oldumç Çok karamsar ve umutsuzdum. Tüm bu deneyimlerden sonra konuşarak terapiye inanmadığım için EMDR yöntemini denemek istemiştim mevcut sorunlarım için. İlk seansta detaylı bir şekilde sizi dinleyip bir planlama ile yol haritası çiziyor , terapide neler yapılabilir mevcut sorunlar ile psikoterapi ile nasıl iyileşir sizinle planlama yapıyor. Daha ilk seansntan doğru kişi ile güvenilir ellerde olduuğunuzu anlıyorsunuz. İlk seanstan sonra asla 2. bir seans vermiyor ki bu bana ekstra güven verdi sırf para için bunu yapanlardan değil. Ben 8 sene analizden geçmiş bir olarak 6-8 seans sonrasında yıllarca uğraşıp durduğum sorunlarımın üstesinden gelmeyi başrdım. Hayat neşemi bana geri kazandırdı. Beni ipin ucundan aldı ve hayata geri döndürdü. Hem EMDR hemde Bilişsel davranışçı ekolle çalıştı kısa sürede gözle görülür şekilde iyileştim hemde hayattan zevk almaya başladım. Yaşadığımm bu tecrübeyi benim gibi ciddi umutsuzluk içinde olanlar var ise paylaşmak istedim. Aylin Hoca bence dünya çapında bir klinisyen çok az terapist yada doktor bu tarz bir yeteneğe sahip zaten ilk seanstan itibaren bunu anlıyorsunuz. Herkese sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim . umarım herkes aradığı şifayı bir an önce bulur

Back
X