Uzman doktor mutlu kilciler

Merhaba bende ona gidiyorum 38 haftam doğumu onda yapıcam çok ilgili bir doktor keşke daha önce başlasayim aritmi osmangazi hastanesinde adnan şahin e gidiyordum bu haftaya kadar sezeryan yapmaya eğimli bir doktor onun için bugün mutlu beyle tanıştık iyi bir doktor tavsiye ederim

2016 temmuz ayinda mutlu beyde dogum yaptim çok memnun kaldım dogum öncesi doğum sonrası hiç bir sorun yaşamadım uzman bir doktor sonuna kadar güvenebilirsiniz şuan bursa medicabilde çalışıyor

Merhaba arkadaşlar mutlu kilciler e gitmeyi düşünüyorum aşılama yapıp yapmadığını bilmiyorum bilginiz varsa biraz bahseder misiniz şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar mutlu kilciler e gitmeyi düşünüyorum aşılama yapıp yapmadığını bilmiyorum bilginiz varsa biraz bahseder misiniz şimdiden teşekkürler
Slm
Yapıyor muymus aşılama?

Ben şubat ayından beri gidiyorum memnunum bu iki ayda olmazsa ben de kısmetse mayıs ayında aşılama yaptrcam

Ben şubat ayından beri gidiyorum memnunum bu iki ayda olmazsa ben de kısmetse mayıs ayında aşılama yaptrcam
Canım merhaba ben de iki aydır gidiyorum mutlu beye çok anlayışlı biri. Yumurta takibine başlıcaz ama ben bi an önce aşılama yaptırmak istiyorum başka aşılama yaptıran olmuş mu mutlu beye

O konuda bilgim yok canım ben çalışma durumumdan dolayı mayıs ayını bekliyorum önümüzdeki ay kısmet olursa

Anladım canım sen ne zamandır düşünüyorsun bebek ben eylülden beri istiyorum ama artık daha fazla beklemek istemiyorum. Mutlu Bey de çok ilgili rahatlatıcı konuşuyor ben biraz stres yapıyorum bakalım inşallah daha fazla beklemeyiz

1 sene falan oldu istemeye baslayalı canım ama bizde çalışmaktan saatler hiç uymuyo düzenli bişey olmadı mutlu beye gittik bir kaç ay mayıs ayında yoğunluk bitince inşallah yaptırcam

Merhabalar kızlar, 5 aydır Dr. Mutlu Kilciler 'e gidiyorum. 2 yıllık evliyim , Şuan 4 aylık hamileyim ve Mutlu Bey'den çok memnunum. Kesinlikle güven veriyor ve benim için en önemli şeylerden bir tanesi istediğim zaman ulaşabiliyorum. Ne zaman arasam ,mesaj atsam veya whatsap dan yazsam hemen dönüş sağlıyor. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadık her konuda yardımcı oldu. Umarım sağlıklı sıhhatli bebişimizi kucağımıza da alırız. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.

ben doğum yaptım üç yıl önce harika bir doktordur. şu an hangi hastanede çalışıyor 2. yi de onda yapmak istiyorum

ben doğum yaptım üç yıl önce harika bir doktordur. şu an hangi hastanede çalışıyor 2. yi de onda yapmak istiyorum
Canım mutlu bey medicabilde şu an, bende çok memnunum kendisinden

Mutlu beyde sezeryan Doğum yapan var mı arkadaşlar yorum alabilir miyim? İlgileniyor mu? Kaç gece kalmamız gerekiyor? Teşekkürler

Konu en son teeee 2017 de konuşulmuş ama şu an araştırma yapan kişilere yardımcı olsun diye yazmak istedim. 43 gün önce dr.mutlu kilciler de doğum yaptım. Doğum öncesinde de infertilite tedavisi görmüştüm kendisinde. O kadar ilgili, bilgili ve babacan bir doktor ki onun hakkında ne yazsam ne kadar yazsam da az gelir. Mutlu bey şu an Osmangazi aritmi Hastanesi'nde görev yapıyor. Ben hastanenin ebelerinden de memnun kaldım yani doğum için hastaneyi de tercih edebilirsiniz ama mutlu hocayı tek geçerim. Kendisine yıllar önce tesadüfen gitmek zorunda kalmıştım ama resmen beni ona Allah göndermiş. Kendinizi gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Doktor olmasından önce çok saygılı çok babacan ve çok iyi bir insan. Doğumdan sonra hiçbir evrağın peşinden koşmak zorunda kalmadım herşeyi düşünüp güzelce dosyalayip hem elden verdi hem WhatsApp uzerinden iletti. Bu dönemde kim yapıyor bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…