üzmediğim için pişmanım....

Boşanalı 2 yıl olacak.ben onu evlenirkende üzmedim boşanırkende üzmedim.çünkü seviyordum.ama zaman ilerledikçe ve onu gördükçe ahh etmeye başladım.benden aldıkları ile sermaye yapmış iş yapıyor.maddiyat önemli değil asıl o benim kalbimi,beynimi ve vücudumu kullandı.boşanırken eğer ben ona bu kadar iyi olmasaydım şimdi durum ne olurdu diye düşünüyorum.birde bu dünyada kötülük yapanların yaptıkları yanlarına karmı kalıyor.ben belki şuanki psikolojimden dolayı ahım ve hakkım çıksın istiyorum ama çıkmıyor ve çıkmayacak...sadece içimden geçenleri söylemek istedim.

onu üzmemekle iyi etmişsin bence, üzemezdin de zaten çünkü sen böylesın..bunu şimdi anlamaz ama ılerıde çok iyi anlar.
senın gibisini bulamacağını ancak evlendıgı zaman anlar..

merak etme zaman onu en iyi şekilde cezalandırmasını bilir...
en mutlu anında tutar yakasından..

sen allahın adaletını bılmıyorsun bence.
hiç bir şey yapmıyor gibi görünür
öyle bir anda atar ki tokatını
sen bıle acır ve ettığın beddualardan vazgeçersin.

hiç kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmıyor canım :50:Allah er yada geç bu dünyada zalimlerin cezasını veriyor bunu sende göreceksin ama sen bunları düşünme unut gitsin zor da olsa o kişiyi aklına getirme kendi hayatına bak mutlu olmak için çabala:31:

bu adamların paraları namusları oyüzden sonuna kadar alsaydın keşke sana acımayana sen hiç acımıycaksın[/QUOT

kesinlikle...böyle adamların canını paralarıyla yakacaksın ondan anlarlar çünkü

benim mahkemem devam ediyor,kuruşu kuruşuna istiyorum hakkımı dedim..

bende bu süreçte( ki benim olayım 8 aydır sürüyor) bana yapılan haksızlıkları hala hazmediyorum ve onlar rahat gezerken ben kahroluyorum

onunda evliliğiydi,sevgisiydi herşey yalanmış beni bir bez parçası gibi kaldırıp atmak istedi hayatından,aldattı..daha neler neler çok canım yandı çookk ağladım hazmedemedim ama elimden karşı dava açıp hakkımı istemekten başka birşey gelmedi

bütün yaptıklarına karşı ben hergün ağlayıp,üzülürken o ve ailesi çok mutlu çok zoruma gidiyor benimde...

bakalım boşanıp bitirdiğimde ben nasıl psikolojide olacağım..yaşananları,onu unutmayı öyle çok istiyorumki keşke bir yöntem olsada onunla ilgili tüm geçmişimi silebilsem yoksa huzurlu olamayacağım bende biliyorum parada alsam

bunun çözümünü bilen,uygulayıp işe arayan varsa paylaşsın lütfen:26:

anlattığın kadarıyla bu hikayede kötü adam sen değilsin.

iyi olan tarafsın.

senin hiçbi intikamla sağlayamayacağın adaleti sağlayacak olan var.

O'na güven

bi de iyi olmaktan pişman olma :34:

peki ufakta olsa bir tazminat aldın mı ?? eğer almadıysan tazminat hakkın sakıl duruyor olabilir sonradan açma hakkın var bir sorar mısın avukata ?

Boşanalı 2 yıl olacak.ben onu evlenirkende üzmedim boşanırkende üzmedim.çünkü seviyordum.ama zaman ilerledikçe ve onu gördükçe ahh etmeye başladım.benden aldıkları ile sermaye yapmış iş yapıyor.maddiyat önemli değil asıl o benim kalbimi,beynimi ve vücudumu kullandı.boşanırken eğer ben ona bu kadar iyi olmasaydım şimdi durum ne olurdu diye düşünüyorum.birde bu dünyada kötülük yapanların yaptıkları yanlarına karmı kalıyor.ben belki şuanki psikolojimden dolayı ahım ve hakkım çıksın istiyorum ama çıkmıyor ve çıkmayacak...sadece içimden geçenleri söylemek istedim.

çıkar çıkar merak etme. rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz

peki ufakta olsa bir tazminat aldın mı ?? eğer almadıysan tazminat hakkın sakıl duruyor olabilir sonradan açma hakkın var bir sorar mısın avukata ?

benim çok hızlı oldu boşanmam yani ben anladım bile diyebilirim.1 kez avukata başvurduk 1 hafta içinde dava tarihi verildi ve boşandık.ben ise o sıralar hala vazgeçebiliriz diye çabalıyordum o ise ailesini üzmemekten bahsediyordu.annesi sayesinde.benim aklımda hala bir ara gelmek varken bir anda kendimi mahkeme salonunda buldum.salonda bile aramızdakilerin düzelebileceğini anlatmaya çalışıyordum.sanki karşımdaki beni o kadar seviyordu da!

avukatımız ortaktı.ben boşandığımızın şokunu yaşıyordum.o sıra bana temize gidilmeyeceğine dair kağıt imzalattı avukatım.sanırım ortak avukatımızla o daha çok görüşüyordu.ben para istemiyorum.mutlu olmak ve onunda benim mutluluğumu görmesini istiyorum.evet onunda mutsuz olmasını.

benim çok hızlı oldu boşanmam yani ben anladım bile diyebilirim.1 kez avukata başvurduk 1 hafta içinde dava tarihi verildi ve boşandık.ben ise o sıralar hala vazgeçebiliriz diye çabalıyordum o ise ailesini üzmemekten bahsediyordu.annesi sayesinde.benim aklımda hala bir ara gelmek varken bir anda kendimi mahkeme salonunda buldum.salonda bile aramızdakilerin düzelebileceğini anlatmaya çalışıyordum.sanki karşımdaki beni o kadar seviyordu da!

avukatımız ortaktı.ben boşandığımızın şokunu yaşıyordum.o sıra bana temize gidilmeyeceğine dair kağıt imzalattı avukatım.sanırım ortak avukatımızla o daha çok görüşüyordu.ben para istemiyorum.mutlu olmak ve onunda benim mutluluğumu görmesini istiyorum.evet onunda mutsuz olmasını.

Sen hiç merak etme öyle bir çıkacaktır ki bunlar sana da boş geliyor belki söylenenler ama emin ol o insan çok mutlu olduğunu zannettiği zamanlarda hiç olmadık bir yerden öyle bir vurulacak ki inan ilahi adalet işliyor...

ablamda tek kuruş almadan boşandı.hem nasıl seviyodu eniştemi evden kovmasına dövmesine ragmen dayanamayıp tekrar tekrar kendi ayağıyla geri dönüyodu.
en son boşandılar
şimdi ablam kendi evini düzdü çalışıyo mutlu huzrlu yaşıyor
eniştemse 2.karısı ve o karısından olan 2 çocuğuyla borç içinde yaşamaya çalışıyo
KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ
rabbim büyüktr herkes yaptığının karsılığını fazlasıyla alır
burda olmazsa öteki tarafta
allah yardımcın olsun

Back
X