19 yaşındayım.benim üzüldüğüm şey yalnızlığım ve şimdiye kadar hiç sevilmemiş olmam.bunu nereden anladın diyeceksiniz?hem hiç çıkma teklifi almadım.hem de bir erkek bir kızı sevdiğinde ona çok bakıyor yani belli ediyor ve ya birileri aracılığıyla öğreniyorsun.ben biraz ciddi ve zeki duran bir kızım.güzellik olarak ortanın üstündeyim.ama neden olmadı?hiç olmayacak mı?benim beğendiğim erkekler oldu ama düşünmemek zorunda kaldım.çünkü hep sevgilileri oluyordu.
sizce bir kız neden sevilmemiştir?yani biri bana seni seviyorum dese resmen şok olurum.
hatta bu durumu ilerde evlenemez miyim boyutuna getirdim.ve isyan ediyorum.ben sevmeyi sevilmeyi isteyen biri olduğum için beni en çok bu acıtır.çocukken bir çocuğu beğenmiştim,netten kendi kafama büyü sitelerine girmiştim.yani bu sıkıntı çocukluktan beri var.
sizce sebebi ne olabilir?kısmetsiz miyim?
sizce bir kız neden sevilmemiştir?yani biri bana seni seviyorum dese resmen şok olurum.
hatta bu durumu ilerde evlenemez miyim boyutuna getirdim.ve isyan ediyorum.ben sevmeyi sevilmeyi isteyen biri olduğum için beni en çok bu acıtır.çocukken bir çocuğu beğenmiştim,netten kendi kafama büyü sitelerine girmiştim.yani bu sıkıntı çocukluktan beri var.
sizce sebebi ne olabilir?kısmetsiz miyim?