üzüldüğüm şey

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
19 yaşındayım.benim üzüldüğüm şey yalnızlığım ve şimdiye kadar hiç sevilmemiş olmam.bunu nereden anladın diyeceksiniz?hem hiç çıkma teklifi almadım.hem de bir erkek bir kızı sevdiğinde ona çok bakıyor yani belli ediyor ve ya birileri aracılığıyla öğreniyorsun.ben biraz ciddi ve zeki duran bir kızım.güzellik olarak ortanın üstündeyim.ama neden olmadı?hiç olmayacak mı?benim beğendiğim erkekler oldu ama düşünmemek zorunda kaldım.çünkü hep sevgilileri oluyordu.
sizce bir kız neden sevilmemiştir?yani biri bana seni seviyorum dese resmen şok olurum.
hatta bu durumu ilerde evlenemez miyim boyutuna getirdim.ve isyan ediyorum.ben sevmeyi sevilmeyi isteyen biri olduğum için beni en çok bu acıtır.çocukken bir çocuğu beğenmiştim,netten kendi kafama büyü sitelerine girmiştim.yani bu sıkıntı çocukluktan beri var.
sizce sebebi ne olabilir?kısmetsiz miyim?:43:

Canım ne alakası var sadece zamanı gelmemiştir.
Ben sevildim de sevemiyorum benim derdim de bu.
Ama umutsuzluğa kapılmıyorum.
İnan hiç aşık olmamayı dilerdim.

LG-P710 Tapatalk

çocukken bir resim çizmişim.telefon rehberine çizdiğim için duruyor.böyle iki kız var.birinin yanında erkek var.öbürünün yanında yok.öbürü ağlıyor.
yengeme anlattım.çocukken dizi çok izliyorduk,etkilenmişsindir dedi.
anlatmak istediğim çocukluktan beri bir sevgisizlik psikolojisi var.ve bundan dolayı itiyor muyum neyim,kısmetim yok.

Bence senin sevmeye ve de sevilmeye çok ihtiyacın var ben öyle hissettim yazdıklarından ama yaşın daha çok küçük daha çok gençsin ve yolun daha başlarındasınnn elbet bir gün gelir sende çok seversin ve çok sevilirsinnn :-)

Ben de üzülüyorum. İnsan sevgilisi olsun istiyor. Neyse ki bu konuda yalnız değilsin. Daha 19 yaşındasın. Şimdiden üzülme, ileride olmazsa üzülebilirsin.
Hoşça kal.

acaba gerçekten günü vakti var mıdır?:26:
beni umutlandıracak bir şey olsa belki mutlu olurdum.

Valla beni de herkes oldukça güzel bulur ama 20 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı. 20 yaşında biriyle çıkmaya başladım hala da beraberiz dört senedir. Kısacası her şeyin zamanı var, yok demişsin de var. Daha küçüksün ondan hep bunlar takılma hiç canım:)

19 yaşındayım.benim üzüldüğüm şey yalnızlığım ve şimdiye kadar hiç sevilmemiş olmam.bunu nereden anladın diyeceksiniz?hem hiç çıkma teklifi almadım.hem de bir erkek bir kızı sevdiğinde ona çok bakıyor yani belli ediyor ve ya birileri aracılığıyla öğreniyorsun.ben biraz ciddi ve zeki duran bir kızım.güzellik olarak ortanın üstündeyim.ama neden olmadı?hiç olmayacak mı?benim beğendiğim erkekler oldu ama düşünmemek zorunda kaldım.çünkü hep sevgilileri oluyordu.
sizce bir kız neden sevilmemiştir?yani biri bana seni seviyorum dese resmen şok olurum.
hatta bu durumu ilerde evlenemez miyim boyutuna getirdim.ve isyan ediyorum.ben sevmeyi sevilmeyi isteyen biri olduğum için beni en çok bu acıtır.çocukken bir çocuğu beğenmiştim,netten kendi kafama büyü sitelerine girmiştim.yani bu sıkıntı çocukluktan beri var.

yaşın daha çok küçük
aceleye gerek yok
erken olması değil
kaliteli olması önemli
senin kısmetin her nerde olursan ol seni bulur
yorma kafanı

zamanı gelmemesi ne demek?
sevilmenin zamanı yok ki

Sevilme değil doğru insanın zamanı vardır.
Hem 19 yaş daha yolun çook başı,benimde 4 senelik ilişkisi olan arkadaşım var o da 19 yaşında aynı yaştayız yani.
Ama durup böyle niye benim ilişkim yok dersem kendimi depresyona sokarım.
Çok şükür düşünmüyorum böyle şeyler at kafandan.

LG-P710 Tapatalk

ama yaşıtlarımın ilkokul-ortaokulda başlamış.
benim zamanım tahminimce eğer isyan etmezsem cennette olur.

bence benim olmaz.bazı kızların ışığı var herhalde erkekler beğeniyor.benim ışığım hiç olmamış.

İyi de daha 19 yaşındasın. Bence ışık meselesinden ziyade senin ciddiyetinden sana yaklaşamıyor olabilirler. 24'e kadar olmazsa ondan sonra dert edin kendine... Siz deyin ışık meselesi ben deyim hahaha hihihi olma meselesi...

Kimse bu güne kadar cikma teklifi etmedi veya sevmedi diye üzülme. Banada daha yeni yeni gelenler oluyor. Senin yasindayken sadece bir kisi istemisti beni onuda al posete koy, cöpe at. Böyleleri gelecegine hic gelmesin daha iyi. Gec olsun güc olmasin derim ben hep, hayirlisini dile

Back
X