Üzüldüm

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar selam 2 gün önce arkadaşlarmzla çarşıya çıktık çocukları oyun alanına soktuk , 3 arkadaşız çocuklarımız yaşıt bir arkadaşımın adı gamze diğeri Fatma . Fatma arkadaşım alışverişe çıktı ben de onun oğluna baktım benim oğlum ve Fatma’nın oğlu oyun parkındaydı. Sonra Gamze de geldi yanımıza oyun alanına ayakkabısız girildiği halde oğluna ayakkabıyla sokmak istedi. Bende öyle sokma dedim benim oğlumun ayakkabısı pis değil dedi. O zaman ben bizimkileri alayım dedim. Neyse Of’lar gibi oldu çıkardı. Bugün Whatsapp tan yazdım sen o şekilde soksaydın çocukları alacaktım üzüldüm dedim. Hala daha benim oğlumun ayakkabısı temizdi yoksa sokar muydım dedi. Şimdi bana küstü ne diyim sizce bu arkadaşıma ??

Kendisi açtı bugün başka oyun alanına gitmiş çok temizdi diyor
Kendisi actiysa kendısı kasınmıs.
Konusmayin onunla sizinle konusana kadar.
Benim evladım biricik dıyıp diger cocukların sagliginı tehlikeye atan kadından empati beklemeyin, muhattap olmayın.
Sizinle konusmuyor dıe uzulmeyın de.

Arkadasin kompleksliymis. Yinede cikarmis cocugunun ayakkabilarini. Tekrar konuyu whattsapp üzerinden acmaniz sacma olmus..

Temiz derken dışarıda giyilmemiş mi? Anlamadım ev ayakkabısı ya da yeni ayakkabı değilse nasıl temiz oluyor?

Nasıl temiz olabiliyor ki onu anlamadım. Konuyu o açtıysa sıkıntı yok böyle bi cinsten kurtulmușsunuz.

Back
X