Uzuleyimmi sevineyimmi?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Eski sozlumun instagramini buldum yani sifresini.. eski sifresiydi. Kendisi beni dovmeli afrika sacli ateist bi kizla (yanlis anlasilmasin feministim nisanlim oyle kizlaea kotu gozle bakardi) aldatmisti kiza soyleyince bana elinde tutamadin adami yetersiz koca burunlu demisti cok aglamistim surekli bana gosteris yapti ama gururumdan bikere bile bisey demedim 3 gun oncede bu konusmalari gordum hicbisey gorundugu gibi degilmis rabbim yasattigimi yasatmis e gundur bunlari okuyorum icten ice kiza uzuldum.. ama herkes senn malsin neden uzuluyosun diyolar bende soruyorum kendime sevinmelimiyim konusmalari linkte..

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski sözlünüz tam bir kepaze. Laflara mesajlara bak, kendini ne sanıyosa gerizekalı. Ayrıca ateistler helallik mi istiyomuş bi yaşıma daha girdim :))

üzgünüm ama kızı da sevmiş, sevmiş ki onaylamadığı yere gittiği için muhtemelen basmış küfürü. Aciz rezil..

Hangi duyguyu hissedeceğiniz size kalmış ama benim tavsiyem böyle boş işlerle uğraşmayı bırakın.
Adı üstünde 'eski sözlü'
Kiminle,ne yaptığı sizi ilgilendirmemeli.
Not: Mesajları açıp bakmadım.

5237 sayılı kanunun kişilere karşı işlenen suçlar kapsamında TCK 132, TCK 134 ve TCK 135. maddelerini ihlal ediyorsunuz.

Bu maddelere göre haberleşmenin ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, kişisel verilerin kaydedilmesi ve dağıtılması, deşifre edilmesi suçtur.

Back
X