- Konu Sahibi kalemlisan
-
insanları anlamak zor yani ben de sizin gibi çok takan biriyim en iyisi düşünmeyin belki de atmamaları sizinle ilgili değildir kendinize haksızlık yapmayın zaten görüşmüyormuşsunuz
üzülüyorum maalesef.
Sonucta herbirimizi yaratan bir degil mi?
onca sene sonra bir arkadastan haber alsam ben ne kadar da kizsam alirim selamini sorari bende hal ve hatrini.
hic olmasaymis uzulmezdim de yazdim ya birseyler insan bekliyor iste bir yanit
çünkü bir değil iki değil tüm sınıfla kötü olmayacağınıza göre demek ki gerçekten kafalar aynı..
sürü psikolojisi ile hiçbiri mesaj yazmaya da cesaret edememiş
takmayın..
Zamanın, en çokta insanları değiştiren tarafını sevmiyorum. Takılmayın hep böyle insanlar var etrafta.arkadaslar,
icime kapanip derinden bir üzüldügüm bir durum oldu.
sizlere anlatmak istiyorum.
vakti zamaninda (universite yillari)beni üzen kisilerle iletisim grup ortamina haberim olmadan eklendim , neyse ölümlü dünya bosver hal hatir et bir iki selamlas sonra cikarsin niyeti ile genel bir selam mesaji yazarak gruptakilerin hatirlarini sordum birde hayatlarinda basarilar diledim.
Hicbir cevap alamadim.
Kirildim bu duruma,
Gönül bagindan, Allahtan peygamberden bahs eden insanlarda olunca bu durum
daha bir üzülüyorum.
"disi dost özü düsmandan biktim"
kirilan yüregime iyi gelecek hayirli nasihatler icin mütesekkir olurum.
beklentinizi sıfıra indirin mutlu olursunuz diyorlar doğru .. atmamaları onların karakteri .haklısınız selam vemek zor olmamalı ama şimdi bunu düşünüp kendinizi üzmeyin insanlar zamanla değişiyor maalesef
hayır kızmayınsürü psikolojisi ile yazmama ihtimali olabilir. Buda gercekten üzücü bir durum. yazdigim icin kiziyorum kendime. neyse oldu bitti. sagolun tesekkur ederim yorumunuz icin.
çıkın gruptan sizi üzmelerine izin vermeyin bu sizi daha iyi hissettirir inşo gruptan temelli cikis yapmam en dogrusu olsa gerek.
Zamanın, en çokta insanları değiştiren tarafını sevmiyorum. Takılmayın hep böyle insanlar var etrafta.
Nadir ama, bugün kaç tane konu okudum yakın arkadaşı aramıyor konuşmuyor diye yazmış kızlar :)zaman, eger insani iyi yönden degistiriyorsa ozaman iyi olabiliyor :)
böyle böyle ortaya çıkıyor gerçek dostlar :)
aslinda o universite yillarinda fark etmistim bunu, birbirimizden sogmamiz da bu sebepten olmustu.
Ama ayni hataya yine düstüm.
bazen silmek gerekiyor bir daha hayatimiza sokmamak üzere. Yanlismiyim yoksa?
Nadir ama, bugün kaç tane konu okudum yakın arkadaşı aramıyor konuşmuyor diye yazmış kızlar :)
uykulu uykuli cok duzgun anlatamadim galiba ama dilerim anlatabilmisimdir meramimi iyi aksamlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?