• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzülmüyorum ama garip bir duygu içindeyim...

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
kızlar biri vardı.2 buçuk ay önce başladı.güzeldi her şey.ama sonra yakalayamadım ama yalanlar söyledi hissettim.görüşmemek için bahaneler bulmaya başladı.her tartışmada inanmıosan bitsin demeye başladı dolaylı yollardan.en son dün söyledi bunu.tmm dedim.bitirmeye bu kadar hazırsan her trtışmada ima etme biterse bitsin.tınlamadı pek.gece msj attı.ben ona inanmıuyorum diye boğulmuş beyefendi.dün sabah buluşcaktık.işten aramışlar.oraya gidiyormuş.inanmadım değil inandım.ama o görüşmeyi zaten pek istemiyordu ona kızdım.bi önceki gün uyanabilirsem görüşürüz demişti.tmm dedim.bu sabah görüşecektik.bu sabah aradım aradım.açmadı.uyuyakalmıştır dedim ama bu kadar degersizmişim ki ben o telefonun saatini kurmadı demek ki.msj attım umarım uyuyakalmışım demezsin.umarım... yazdım.aradım aradım.aradım.en az 10 kez aradım.uyandırmak için.ama açmadı.sabah 8 de.bu saat oldu hala bana bi dönüşte yapmadı.bitti kızlar.evet ona bitti demiycem.ama ne mesajlarına cvp ne aramalarına yok artık.o nasıl olsa arayacak.ama bitti kızlar.o bana açıp gelemiycem diyecek kadar değer vermiyorsa ben de ona bitti diyecek kadar değer vermiyorum.kudursun. biliyorum ona bişey demeden hiç cevap vermemek daha çokl koyar.o yüzden bitti demiyorum. içim acıyor.ama bu aşk acısı değil.2 buçuk aylık insanın nesine acı çekiyim. ama kendimi çok aptal hissediyorum.

bu arada dün bitsin tmm dediğimde beni boğuyorsun dediğinde tekrar anlaşmıştık.görüşünce konuşalım uzun uzun demiştik.ama işte...

Evet aynen sen de değer vermezsen o kudurur.Boş ver düşme üstüne kendi pis yalanlarında boğulsun gıcık!

Vallah değer vermeyen biri için üzülmeyeni görünce çok sevindim:) Hala verilen değere göre değer veren varmışş. Sizin adınıza mutlu olDum. İnş. herşey yolunda gider..

Vallah değer vermeyen biri için üzülmeyeni görünce çok sevindim:) Hala verilen değere göre değer veren varmışş. Sizin adınıza mutlu olDum. İnş. herşey yolunda gider..

:) deger vermeyene göz yaşı eskiden dökerdim.şimdi kendime değer veriyorum.kendim için üzülüyorum. en doğrusubu.insan ona deger vermeyen biri iin üzülünce kişiliğini kaybediyo.

Niye aramıyor biliyormusun çünkü sen onu 10 defa bıkmadan usanmadan aradın..

Yine bi bahaneyle gelir anlattığına göre bahane üretmeyi seven biri..

Düşünceni kararlılığını takdir ettim keşke biraz bende öyle olabilsem:59:

Çok benzerini ben yaşadım,benimki de 2-2.5 aylık ilişkinin(öncesinde de 1 aylık arkadaş modunda geçen görüşmelerimz vardı) sonunda o kadar seni seviyorum demelerin ardından tak diye soğuk davranmaya başladı.

Her şeye rağmen onu anlamaya sorunu çözmeye değer vermeye devam ettim ta ki bu ayın ortalarına dek(3.5-4 ay boyunca) ..ta bii ki git-geller de oldu baya bi. Sonunda nereye vardım?

Bir kere değer bilmeyen bir daha asla bilmiyor..!

Sakın iyi tatlı bir söz söylerse ,ılımlı davranırsa kalbiniz yumuşamasın, inanın bana ama inanınki huylu huyundan vazgeçmez. Bugün son derece haksız yere ve birşey yokken bunu yapan yarın bir gün kat kat aynı şeyleri reva görür. Sadece kendi yaşadıklarım değil,tüm hayat tecrübemden ve etrafımdakilerden görerek bunu anladım..

:) deger vermeyene göz yaşı eskiden dökerdim.şimdi kendime değer veriyorum.kendim için üzülüyorum. en doğrusubu.insan ona deger vermeyen biri iin üzülünce kişiliğini kaybediyo.

Ve de nerdeyse kendine değer vermeyecek hale gelecek kadar 'değerini' 2 paralık ediyor,kendini heba ediyor.. Sonuç: kocaman bir SIFIR..Zerre değmiyor.

Çok benzerini ben yaşadım,benimki de 2-2.5 aylık ilişkinin(öncesinde de 1 aylık arkadaş modunda geçen görüşmelerimz vardı) sonunda o kadar seni seviyorum demelerin ardından tak diye soğuk davranmaya başladı.

Her şeye rağmen onu anlamaya sorunu çözmeye değer vermeye devam ettim ta ki bu ayın ortalarına dek(3.5-4 ay boyunca) ..ta bii ki git-geller de oldu baya bi. Sonunda nereye vardım?

Bir kere değer bilmeyen bir daha asla bilmiyor..!

Sakın iyi tatlı bir söz söylerse ,ılımlı davranırsa kalbiniz yumuşamasın, inanın bana ama inanınki huylu huyundan vazgeçmez. Bugün son derece haksız yere ve birşey yokken bunu yapan yarın bir gün kat kat aynı şeyleri reva görür. Sadece kendi yaşadıklarım değil,tüm hayat tecrübemden ve etrafımdakilerden görerek bunu anladım..

evet canım haklısın.ben de gördüm böyle insanları ve çok taviz verdim.bu kararlılıgım bundan kaynaklanıyor.madem adam akıllı biri olamadı defolur gider.ikinci şans üçüncü şans diye bir şey olamaz.bi insan neyse o dur.eğer böyleyse mutlaka düzelse de zaman gelip yine böyle olacaktır. kimseyi kızrmaya üzmeye kendini de aptal yerine koydurmaya gerek yok.onu böyle kabul eden varsa buyursun. ama ben almayım. :) kimseyi adam etmeye ugraşamam bu saatten sonra.

Ve de nerdeyse kendine değer vermeyecek hale gelecek kadar 'değerini' 2 paralık ediyor,kendini heba ediyor.. Sonuç: kocaman bir SIFIR..Zerre değmiyor.

aynen canım. sana bir faydası olmuyor.etrafındaki insanlar sana acıyor.karşındaki o kişiliksiz b,le sana acır hale geliyor bazen. hiç gerek yok bunlara. kimseye muhtaç değilim.kendi kaybeder karşımdaki.

Son düzenleme:
hiç aramadı kızlar mesaj da atmadı.demek ki ben bu kararı almasam gerçekten çok seviyor olsam bana çok ama çok acı verecekmiş. hem suçlu hem güçlü. bi gün merak edip arar umarım. o zaman beni bulamayınca anlar ben gurursuz değilim.

Back
X