Vallah değer vermeyen biri için üzülmeyeni görünce çok sevindim:) Hala verilen değere göre değer veren varmışş. Sizin adınıza mutlu olDum. İnş. herşey yolunda gider..
:) deger vermeyene göz yaşı eskiden dökerdim.şimdi kendime değer veriyorum.kendim için üzülüyorum. en doğrusubu.insan ona deger vermeyen biri iin üzülünce kişiliğini kaybediyo.
Çok benzerini ben yaşadım,benimki de 2-2.5 aylık ilişkinin(öncesinde de 1 aylık arkadaş modunda geçen görüşmelerimz vardı) sonunda o kadar seni seviyorum demelerin ardından tak diye soğuk davranmaya başladı.
Her şeye rağmen onu anlamaya sorunu çözmeye değer vermeye devam ettim ta ki bu ayın ortalarına dek(3.5-4 ay boyunca) ..ta bii ki git-geller de oldu baya bi. Sonunda nereye vardım?
Bir kere değer bilmeyen bir daha asla bilmiyor..!
Sakın iyi tatlı bir söz söylerse ,ılımlı davranırsa kalbiniz yumuşamasın, inanın bana ama inanınki huylu huyundan vazgeçmez. Bugün son derece haksız yere ve birşey yokken bunu yapan yarın bir gün kat kat aynı şeyleri reva görür. Sadece kendi yaşadıklarım değil,tüm hayat tecrübemden ve etrafımdakilerden görerek bunu anladım..
Ve de nerdeyse kendine değer vermeyecek hale gelecek kadar 'değerini' 2 paralık ediyor,kendini heba ediyor.. Sonuç: kocaman bir SIFIR..Zerre değmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?