üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

tulay889235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
60
2
98
Giresun
iyi akşamlar aslında dert mideğil mi bilemediğim birkonuda yorum yapmanızı rica ediyorum sorunum işyerim 5 aydır resmen kabus yaşıyordum patronların gereksiz laf sokmaları gururumu incitmeleri eve ağlayarak gitmem.çok severek girdiğim iş yerinden bugün ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu çıkarıldım demek daha doğru işimin gereği olmadığı halde bir yemekte kapıda gelenleri karşılamam istendi bende ailemle ve sevgilimle görüşemden bir şey diyemiceğimi söledim ve dediğim gibi de ailem gitmemi istemedi bunuişyerine söylediğim zaman bağırdılar gitmek zorunda olduğumu ve gitmezsemde işten çıkırılcağımı söyledilerve sonuç işten ayrılmak zorunda kaldım aslında rahatladım o baskıdan kurtulduğum için aynı zamanda üzüldümçünkü askeri ücrette olsa elime para geçiyordu.buraya yazmamın sebebi de anlatıp rahatlamak istememdi.şimdiden yorumlarınız içinteşekkürler

Merhaba;
Canınızı sıkmayın.
Bizim şer gördüklerimizde hayır vardır ama biz görmeyiz.
Şuan siz zahirde işsiz kalmış gibi görünsenizde inşAllah daha güzel bir iş kapısı açılacaktır size.
Aksine sevinin ve bu boşluğun tadını çıkarın derim.
Hayırlı akşamlar.

iyi akşamlar aslında dert mideğil mi bilemediğim birkonuda yorum yapmanızı rica ediyorum sorunum işyerim 5 aydır resmen kabus yaşıyordum patronların gereksiz laf sokmaları gururumu incitmeleri eve ağlayarak gitmem.çok severek girdiğim iş yerinden bugün ayrılmak zorunda kaldım daha doğrusu çıkarıldım demek daha doğru işimin gereği olmadığı halde bir yemekte kapıda gelenleri karşılamam istendi bende ailemle ve sevgilimle görüşemden bir şey diyemiceğimi söledim ve dediğim gibi de ailem gitmemi istemedi bunuişyerine söylediğim zaman bağırdılar gitmek zorunda olduğumu ve gitmezsemde işten çıkırılcağımı söyledilerve sonuç işten ayrılmak zorunda kaldım aslında rahatladım o baskıdan kurtulduğum için aynı zamanda üzüldümçünkü askeri ücrette olsa elime para geçiyordu.buraya yazmamın sebebi de anlatıp rahatlamak istememdi.şimdiden yorumlarınız içinteşekkürler

Zaten memnun olmadığın bir işmiş .O yüzden üzme kendini .Yeni iş ilanlarına başvur .bol şanslar :3:

Neden ailenize ve sevgilinize sorma gereği hissettiniz onu anlamadım ben.
Sonuçta işinizle ilgili bir durum.
Tabi üzerinizde baskı kurulan bir yerde rahat bir şekilde çalışamazdınız, ayrıca size bağırmalarıda kötü olmuş.
Umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

Her şerde vardır bir hayır üzmeyin kendinizi daha iyi bir iş bulabilirsiniz :34:

Sizi ruhsal açıdan mahveden bir yerde çalışmak ne kadar doğru olurdu ki?
Bence eğer elinizde mesleğiniz varsa zaten bir şekilde bulursunuz. Zamanla zaten sizde bıkardınız, bıkmadan onlar koyulmuş. Allah yardımcınız olsun.
Ayrıca hiç kimsenin sizi böyle azarlamayada hakkı yok. Bende böyle bir işyerinde staj yaptım stajda zorunlu olduğu için çıkma gibi bir özelliğim yoktu. Ve oraya nasıl gitmek olduğunu bilirim inanın çevremdekilere bile yansıtıyodum yani ruhsal açıdan baya etkiliyo herşeyin hayırlısı canım sıkma sakın canını. en iyisi olmuş.. :34:

.
Hayrlşi.bence kurtlduna sewin.umarim daha kaliteli bi ıs bulurSun.ama orasi isyeri okul dgl ailem sewglm izn wermio die bisey olamaw

Bence boyunduruk altında olup,seni körelten bir yerde para kazanmaktansa işsiz güçsüz aylak olup kimseye hesap vermemek çok daha iyidir.

yorumlarınız için teşekkür ederim bir arkadaşım aileye sevgiliye sorulmadan olmaz demiş ama her işyeri aynı değildir bazı şeylerde sormak gerekiyordu ki bu da öyleydi.mesleğim var umarım en kısa srde bulurum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Hiç bir iş yerinde, kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yoktur, buna müsade etmesin kimse:20:
Çok iyi olmuş çıkarılman, tazminat iste:19:

Back
X