- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Selam bayanlar bu sefer konum ablam ama bu sefer farklı şekilde ..
Konu uzun özet geçeyim..
Annem mutfağını yaptırıyor senelerdir hayaliydi. Neyse annem işteyken ( temizlik görevlisi) bunu belirteyim. Babam mutfağa fayans almış döşemiş ama güzel olmamış annm işten eve bi gelmiş şok olmuş o kadar masraf ettiği mutfak kötü olmuş. ( annm kendi emeği ve parasıyla yaptırıyor mutfağı babam emekli çalışmıyor) babama kızmış yamuk olmuş falan o sırada ablam aramış annemi babamla annm tartışırken babamın eline bıçak batmış ( annm ymk yaparken olmuş olay ondan bıçak var olayda
) babam da o sinirle teli almış ablama günde on kez arıyorsun yeter filan diye konuşmuş. Anneni tekmeledim senin yüzünden filan demiş. ( öle bişey yok bu arada babam uydurmuş annem söyledi) Ablam da 8 aylık hamile başka şehirde yaşıyor. ( babamın anneme vurmayacağını bilir) ama yanlış anlamış hüngür hüngür ağlayarak beni aradı. Anlattı herşeyi. Sakinleştirdm kapattım. Annemle konuştuk annem ağlıycak yer arıyor ablan öle bişey yok tekme filan baban sinirlenince ablana atmış tutmuş dedi. Gece de babam fayansları düzeltirken kafası yarılmış fayanslara düşmüş kafasına. Neyse bugün sabah ablam yine aradı beni yine ağlayarak . Başka şehire kaynının nisanına gtcez bugün. Kasılma oluyo ya orda doğurursam doktor bulamazsam korkuyorum diye ağlıyordu. İki saat dil döktüm Sakinleştirdm. Benden sonra yine annmi aramış annmde laf sokmuş ağlama etme kocanın başını yeme sakin ol diye. Ablamı sakibleştirmiştşm ama yine sinirlenmiş yine alıngan hale gelmişti. Ben de annemi aradım annem de üzgün çok babam fayanslara boşa paraları harcamış ve kötü yapmş diye hiç suçu yokken ablam ona kızdı diye ağlıycaktı nerdeyse. Bn de ablma düzgünce bak annmde üzgün tartışma sakin ol sende desem de yok başlıycm onun fayanslarına ben alır yaptırırım çok istiyorsa ben mi önemliym fayanslarımı falan başladı o kadar bencil ki kimse umrunda değil. Herkes her dakika o arayınca açmalı illa onunla ilgilenmeli. Bi o üzgün bi onun derdi var başka kimsenin olamaz. Annemi çok üzüyor kadının suçu yokken sürekli yanlş anlayıp annemle tartışıyor. Annm zaten yorgun üzgün hergün çalışıyo zor bi iş yapıyo. Annem bile delirmiş dedi. Kendi kızım ama ben bile dayanamıyorum artık dedi. Yani söyleyince hamile olduğu için kasılıyo söylemeyince bıktırdı herkesi. Böle yani. başka türlü nasıl kısaltırım konuyu bilmiyorum başka türlü anlatamazdım. Yazdığı mesajlar duruyo görseniz.. babam on kere arıyon dedi diye böle iki gündür ağlıyor. Ben iki kelime edemiyorum hemen yanlis anlıyor
Konu uzun özet geçeyim..
Annem mutfağını yaptırıyor senelerdir hayaliydi. Neyse annem işteyken ( temizlik görevlisi) bunu belirteyim. Babam mutfağa fayans almış döşemiş ama güzel olmamış annm işten eve bi gelmiş şok olmuş o kadar masraf ettiği mutfak kötü olmuş. ( annm kendi emeği ve parasıyla yaptırıyor mutfağı babam emekli çalışmıyor) babama kızmış yamuk olmuş falan o sırada ablam aramış annemi babamla annm tartışırken babamın eline bıçak batmış ( annm ymk yaparken olmuş olay ondan bıçak var olayda