- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Bir önceki konu da arkadasım aradı geri dönmediğim için yaklaşık 2 haftadır konuşmadığını yazmıştım.
Bugün şirkette bir iş istendi. Ben çok yoğundum ondan diğer personele yardım etmesini istedim. Etmeyeceğini istersem patrona şikayet edeceğini söyledi.
O kasar zor durumda kaldım ki sırtımdan ter aktı işi yetiştireyim derken. O da oturdu telefonla oynadı.ben çok zor durumda kalırken resmen zevk aldı. Özel hayatını işine karıştırma dediğimde. İnatla yapmıcam anlamıyorum dedi.
İki kişi koşturduk tüm gün.
Oturdum düşündüm sonrasında çok içimi açtığım her şeyimi anlattığım çok yakın olduğum kişi yaptı bunu.
Kavga ettiğimizde yada tartıştığımızda hep adım atıp barıştım kalbini kırmadım.
Neden böyle oluyor üzülen arkada kalan hep ben oluyorum.
Bugün şirkette bir iş istendi. Ben çok yoğundum ondan diğer personele yardım etmesini istedim. Etmeyeceğini istersem patrona şikayet edeceğini söyledi.
O kasar zor durumda kaldım ki sırtımdan ter aktı işi yetiştireyim derken. O da oturdu telefonla oynadı.ben çok zor durumda kalırken resmen zevk aldı. Özel hayatını işine karıştırma dediğimde. İnatla yapmıcam anlamıyorum dedi.
İki kişi koşturduk tüm gün.
Oturdum düşündüm sonrasında çok içimi açtığım her şeyimi anlattığım çok yakın olduğum kişi yaptı bunu.
Kavga ettiğimizde yada tartıştığımızda hep adım atıp barıştım kalbini kırmadım.
Neden böyle oluyor üzülen arkada kalan hep ben oluyorum.