Üzülüyorum

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Bir önceki konu da arkadasım aradı geri dönmediğim için yaklaşık 2 haftadır konuşmadığını yazmıştım.

Bugün şirkette bir iş istendi. Ben çok yoğundum ondan diğer personele yardım etmesini istedim. Etmeyeceğini istersem patrona şikayet edeceğini söyledi.

O kasar zor durumda kaldım ki sırtımdan ter aktı işi yetiştireyim derken. O da oturdu telefonla oynadı.ben çok zor durumda kalırken resmen zevk aldı. Özel hayatını işine karıştırma dediğimde. İnatla yapmıcam anlamıyorum dedi.

İki kişi koşturduk tüm gün.

Oturdum düşündüm sonrasında çok içimi açtığım her şeyimi anlattığım çok yakın olduğum kişi yaptı bunu.

Kavga ettiğimizde yada tartıştığımızda hep adım atıp barıştım kalbini kırmadım.

Neden böyle oluyor üzülen arkada kalan hep ben oluyorum.

Naz yapıyodu herhalde hep gönül almışsınız ya yine gönlünü almanızı mı bekliyo acaba, ne kaprisli tipler var ömür törpüleri

Kuzum uzulme. Uzuluyosan da bunu karsidaki kisiye belli etme. Belli ki ozellikle senin canini yakmaya calisiyo. Yakin arkadasinmis, zayif noktalarini biliyo. Gormezden gel. Iyi bir arkadas degil. Tavsiyem barisip yeniden eskisi gibi yakin olma. Is arkadasligindan ote gitme. Ne yaparsa yapsin karsisinda dik dur, seni zayif gormesin.

bu yakın arkadaşınızla aynı iş yerinde aynı işi yapıyorsunuz sanırım. iş ortamında böyle arkadaşlıklar pek iyi değildir malesef.

Niye sizi bile isteye üzen birisi ile arkadaş oluyorsunuz ki ?
Size çatır çatır kıyıyor ve siz böyle devam ettikçe de kıymaya devam edecek. Böyle birisini hayatınızdan çıkarsanız ne kaybedersiniz ki!
Aksine daha huzurlu hissedeceğinize eminim. Belki yalnız kalırsınız ama olsun böyle biriyle olmaktansa yalnız kalıp mutlu olmanın yollarını arayın. Sizi anlamayıp deger vermeyen biri ile bir ömür geçmeyecegi kanaatindeyim.

Profesyonel is yasaminda is ile ozel iliskiler birbirine karistirilmamali. Eger bu kisi verilen gorevi yapmiyorsa sonuclarina da katlanmali. Bu bir sekilde yukariya bildirimeli. Verilen is sadece bir kisinin omuzlarinda kaliyorsa digerinin katkisi yoksa katkisi olmadigi bir sekilde bildirilmeli.
Daha onceki konuyu bilmiyorum ama iste beraber calisilan insanlar arasinda cok sıkı fıkı iliskiler kurulmamali yoksa sonu boyle olabilir.

Kavga ettıgınızde kalbiniz kırılsa dahı adım attıgınız ıcın uzulen siz oluyorsunuz, ınsallah bundan sonra Kendınıze saygı duyup haklıyken kimseye adım atmazsınız

Back
X