Üzümüm arasından çıkan hamamböceği hasta yapar mı?

ay sağolun kızlar içim rahatladı biraz.aslında bende kendi kendime bişey olmaz diyorum ama başkalarında duymak çok daha rahatlatıyor.burası iyiki var.hepinize teşekkürler...umarım kimsenin başına böyle iğğğğrenç bir karşılaşma gelmez:37:

vücüdün mıkrobada ıhtıyacı var arkadasım hem anlattıgına gore cok sıkıymıs arasında nasıl barınabılecekkıne gıremıstır arasına en azından bunu dusun kocana nıye sardınkıne yahuuu hep onun yuzunden dıyee sen ıtemıyeydın oda almazdı komıkız bız yaa hemen sucu baskasına atıoruz :) sende daha dıkkatlı yıkarsın artık meyvenı sebzenı :1:

Güzel Allahim bu hasareleride yaratmis amaaaa bende böceklerden nefret ediyorum...ama aklina kötü seyler getirmemeye calis,bilemiyorum gerci onlar nasil hastalik bulasirabilir....

iiiiiggggg bana birseyler oluyorrrr pis böcükkkler:27::27::27::27::27:

eşine niye kızdığını anlamadım adamcağız ne bilsin? hepimiz aynı şeyi yapabilirdik ,sen bile... alırken fark edilmez ki...
zaten iyice yıkamışsın bir şey olmaz ,yediğimiz her türlü sebze ve meyveler ne koşullarda üretiliyor,saklanıyor
sadece gözümüz görmüyor ama yapacak bir şey yok iyice yıkayı hatta suda bekletmekten başka...

kim bilir dışarda yediğimiz o salatalarda vs neler neler var..
ben bi kere yemistim salatanın üstünde böceği, küçük böcek tabi,
sonradan arkadaş söyledi, yerken görmüş ama bişey diyememiş tam ağzıma götürüyomuşum çatalı..
siz yine iyi yememişsiniz bari..
iyyyy midem kalktı ya :50: