- 13 Ağustos 2013
- 68
- 2
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle saçma dert olmaz ama sürekli tekrarlanınca dert haline geliyor en azından benim için..
Sürekli bizim eve para giriyor ama hepsi maaş dışı
eşim film hastasıdır film parası, gezme paramız, mazot paramız, giysi alışverışi paramız, acil para lazım olsa hemen paramız olur bunlar küçük miktardaki paralar birde büyük paralar var geçen ay eşim arkadasının başka sehırdekı düğününe gitcekti bende geliyim dedim önce para yok dedi sonra ertesi gün beraber gidiyoruz dedi ve fazladan baya bi masraf çıktı ama bunlar bizim bütcemızı hiç sarsmadı eşime soruyorum bu paralar borçmu diyorum yok diyor borç olsa ödese bilirim ekstra işmi yapıyorsun diyorum yok diyor içerden paramı çektin diyorum yok diyor bana kafayı yedirtiyor yanı ve ÜZÜMÜ YE BAGINI SORMA aşkım diyip çıldırtıyor beni bazı arkadaşlarda aynı şeyı söyleye bilir ama evlendıgımızden beri aynı nerden geliyor bu paralar insan bilmek istiyor üstüne gidince ters tepkı vermesınden korkuyorum ama sizce araştırıp ögrenmelımıyım ama nerden araştırcam ki..
insanlar bu para nereye gitti diye kavga ederler biz bu para nerden geliyor diye kavga ediyoruz çok saçma..
Ne kadar maaş aldığından emin misin? Eşlerine maaşlarını eksik söyleyenleri biliyorum. Hani kendine harcağından değil, ama maaşımı tam söylersem, hep gidecek bir yer çıkartır, köşeye hiç para atamayız diye. Böyle bir kenarda para biriktirenler var, sonra arabanın ihtiyacı, eşe hediye, tatil falan diye birikenden harcıyorlar işte...
Sizden habersiz bir kenarda parasi vardir. Lazim oldukca ordan cekiyordur, sonra caktirmadan geri koyuyordur bir miktar.
Sanırım eşinizin maaşı sizin bildiğinizin iki katı falan. Bizim iş yerinde benim bildiğim 3 erkek 3.500 maaş aldıkları halde eşlerine 1.500 falan diyorlar. ne kadar gelirse o kadar gider mantığıyla köşede hep biriktiriyor acil durumda ortaya çıkıyor esas maaş sanırım.
kuzenimin eşindede böyle bir durum vardı
onlarda bu sebepten çok kavga ettiler
meğer bizim orucu kaçırmayan ağzına içki sürmeyen haramdan korkan eniştemiz tefecilik yapıyomuş
korkutmak istemem sizinki de öyle olcak diye bişe yok ama insanoğlu işte Allah şaşırtmasın
bunlar aklıma yattı aslında olabilir fazla maaş alıp kenara atıyor olabilir ama şöyle birşeyde varki eşimin banka hesaplarını banka işlerini hep ben takip ederim bankada öyle bi parası acaba eger kenara atıyorsa nerde saklıyor olabilirki parayı..