- 29 Ocak 2017
- 325
- 233
- 33
- Konu Sahibi Catmother07
-
Allah nasip etsin bize inşallahStres çok etkiliyor stresden uzak durun ve iyi bir doktor bulup durumu izah edin bence.size teselli verip gönderecek değil çözüm yolu bulacak bir doktor olsun RABBİM en yakın zamanda kulağınızı doldursun bende 3 aydır istiyorum inşallah olur.
3ayri doktora gittim hiç bir şeyin yok diyorlar,bende anlamadım yine gecikti 1hafta daha olmazsam bu seferde başka doktora gideceğim :))
Çok teşekkür ederim bende sana dua edeceğim.Buraya yazarız inş. Hamileyim diye
geçmiş olsun hormon testi vs yaptılar mı ? pkos falan?Önceden çok fazla adet sancim olurdu,sürekli iğne olurdum.24gunde bir hasta olurdum genelde hiç duzensizligim olmadı.Sehir değiştirdik (1yil oldu) burada hiç agrim olmuyor havasının yaradığı düşünüyorum :) sorum şu ki;5-6 aydır 45-50gunde fln adet görüyorum 1yildir çocuk istiyoruz ama olmadı bir proplemimizde yok.adet dngum uzadığı için her ay heyecana kapiliyordum doktora gittim bişey çıkmıyor olursun kafana takma diyorlar.bazi konulara yazdım ama cvp alamayınca konu açtım.Bu normal mi yani beni çok strese sokuyor
e peki döngünün uzunluğuna bir yanıtları yok mu?Hormon testi yapıldı normal dediler
Hiç bir yanıt yok bende anlamadim,bu durumu yaşayan varsa belki yazar diye düşünerek yazdim.gecen ay 20gun adetim gecikmiş ti hamileyim diye çok sevinmiştim test negatif çıkınca doktorun yanına sinirle gittin bu sefer bu ne ya 50gunde bir adet olunur diye söylenereke peki döngünün uzunluğuna bir yanıtları yok mu?
stres çok etkiliyor evet..bizim hormonlar oynamaya yer arıyor..Rabbim şifa versin tez zamanda isteğin olsun inşallah :)Hiç bir yanıt yok bende anlamadim,bu durumu yaşayan varsa belki yazar diye düşünerek yazdim.gecen ay 20gun adetim gecikmiş ti hamileyim diye çok sevinmiştim test negatif çıkınca doktorun yanına sinirle gittin bu sefer bu ne ya 50gunde bir adet olunur diye söylenerekbiseyin yok kafana neden takıyorsun istersen adet söktürücü yazayım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?