• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun bir aradan sonra farklı bir ortama girecegım,heyecanlıyım

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
Meraba arkdşlar;henuz 3 yıllık evlıyım ve 2 yaşında bı oğlum var ....okulu bıraktıktan hemen sonra evlendım acıktan okuluma devam ediyorum....evlı oldugum sure ıcınde yenı çevreye ,yenı arkdş ortamlarına pek girmedim.(eşimin arkdş cevresi ve akrabaları haric)şimdi uzun bı aradan sonra yazıldıgım moda tasarım kursuna gidecegım...ve neden bılmıorum ama yenı okula başlayan bi çocuk gibi heyecanlıyım ne yapıcm nasıl o sınıfa gırıcem hepsini unuttum :(nasıl meraba dicem nasıl konuşucm pek tanışmak ıcın can atan bı yapım yok ama ne yapamm gerektıgını de bılmıorum...yuzde %99 hepsi evlı olmamı hatta cocugumun oldugunu öğrendıgınde gözleri açılıcak bunu bılıorum:)ama ne bılıyım ıste okula başlayan liseli kız gıbıyım:)nasıl yapıyım yardımlarınızı beklıyorum:):58:

yok canım sen uzun zamandır sosyalleşmediysen onun için böyle düşünürler gibi geliyor sana. tam tersine genç bir annenin kendi kişisel gelişimine yatırım yapması onların çok hoşuna gidecektir merak etme. bilgilerini unutmuş olman da gayet normal, ayıp değil ki. insan kullanmadığı bilgileri beyninin atıl bölümüne depo eder, uyguladıkça hatırlarsın. HAYIRLI OLSUN ! inşallah ileride ben de senin gibi hem anne olup hem de kendi sosyal yaşamımı kurabilen biri olurum. :46:

Şunu yapacağım,böyle diyeceğim demezsen ve olayı akışına bırakırsan en güzeli oluyor zaten.Ne de olsa kimlerle karşılaşacağını bilmiyorsun.O anda ona göre davranırsın.Ama bu heyecanın çok hoşuma gitti.Ne güzel:)

yok canım sen uzun zamandır sosyalleşmediysen onun için böyle düşünürler gibi geliyor sana. tam tersine genç bir annenin kendi kişisel gelişimine yatırım yapması onların çok hoşuna gidecektir merak etme. bilgilerini unutmuş olman da gayet normal, ayıp değil ki. insan kullanmadığı bilgileri beyninin atıl bölümüne depo eder, uyguladıkça hatırlarsın. HAYIRLI OLSUN ! inşallah ileride ben de senin gibi hem anne olup hem de kendi sosyal yaşamımı kurabilen biri olurum. :46:
umarım dediğin gibi olur jnm;)sanırım uzun zaman sonra sosyalleşmedıgımden böyle bişey yaşamam normal...duyguların dusuncelerın ıcın cok saol çok yardımcı oldun:)inşallah ilerde sende hem anne olup hemde sosyal yaşamını kurabılırsınkı şu mesajından anladıgım kadarıylada başarılı olacagına ınanıyorum:)

Şunu yapacağım,böyle diyeceğim demezsen ve olayı akışına bırakırsan en güzeli oluyor zaten.Ne de olsa kimlerle karşılaşacağını bilmiyorsun.O anda ona göre davranırsın.Ama bu heyecanın çok hoşuma gitti.Ne güzel:)
evet aslında kafamda öyle kurmuştum sunu bunu yapıcm şöle cvb verıcem ama okula gittiğimde hepsi kafamdn sılındı...ılk soguktum mrb demeye bıle korktum..zaten ılk hafta dıe gelen olmamıştı...2 arkdş arkadaştı...hocada tanışma ıcın bızı konuşturdu sorularına cvb verebıldım sadece '' ben aslı surda sunu okudum surda oturuorum dıyebıldım ordan arkdşlardan bıtanesı aaa bnde oturuorum dıyınce kaynaştık :)kantıne gıttıgımde o 2 arkdş hemen banada yer açtı...fazlada şaşırmadıklar evlı olup çocugumun olmasına:)bazıları hariç:)sonra zaten bnmde lıse arkdşım geldı onla gecırdım araları...pazartesi olan (cılt bakım)kursu farklı bıyerde ve kımseyı tanımıorum orada,cuma gunu olan kursum(moda tasarımı) bugunkıyle aynı yerde fakat yine kursta kımseyı yıne tanımıyor olacagım ,arkdşımda gelmıcek....ama bıraz olsun rahatladım gıbı...
çocuk gibi mutlu oldum ve bana yaradı bnce ...kıtapları ve derslerı özlemişim ödevleri bıle:)))))

Boşuna demiyorlar tedbili mekanda ferahlık vardır diye.Şimdiden anlaştıysanız o zaman hiç sorun yok demektir.Umarım güzel arkadaşlıklar edinirsiniz.

Boşuna demiyorlar tedbili mekanda ferahlık vardır diye.Şimdiden anlaştıysanız o zaman hiç sorun yok demektir.Umarım güzel arkadaşlıklar edinirsiniz.
evet jnm aslında olaylar kendılıgınden gelıştı...aynı sınıfta olan arkdşlardan bazıları kantındeydı bnde masa ararken hemen yer açtılar konuştuk tanıştık guzel oldu.....diğer kurstada sigara molasında kaynaştık evlı olmama şaşırarak sordular ölece devam ettı sohbet:)

Back
X