Son cümleye kadar iyiydi bi joker performansı vardı adeta.
Bazen sıkıntılar o kadar üst üste gelir ki inan yalnız değilsin.İş konusunda hep sıkıntı yaşayan,bir yılı geçkin süredir işsiz olan,babası da iki senedir işsiz olup emekli maaşının yarısı krediden kesilen,anne babası depresyon ilaçları kullanan,kızı ve kocası işsiz olduğu için annesi asgari ücrete bulaşıkçılık yapan ve ay sonunu kıt kanaat getiren,kendinden bir sene üstte okuyanlar formasyonlu mezun olurken kendi döneminde iptal edilen,kpssde yüzü gülememiş,kalbi çok feci şekilde biri tarafından kırılan bir insan evladı olarak yazıyorum sana.Evden çıkarılıyoruz bu ay. Bugün işten istifa dilekçemi imzalarken babam aradı işten çıkarıldığını söyledi. Annem evi bunlar yaşanmadan 2 hafta önce terketmişti.
Hocaların; çevik kuvvetin izinsiz eylem yapan göstericileri gıdım gıdım köşeye sıkıştırışı gibi beni sıkıştırması, Son senede herkesin 1-2 dersi varken bize 7 ders konulması. Bitirme çalışmasında 200 anketle tamamlanırken çalışmamı hocanın 400 ankete çıkarması,KPSSye hazırlanmam gerektiği...4 yıldır haftanın yedi günü okula koşan, hastaheneye uçan, yemek yemeden bazen işe zıplayan zeholun yarın ne yapacağını bilememesi...
Bazen her şey üst üste geliyor.
Ama aşırı aşşşşşırı mutluyum niyeyse. Hayatım o kadar 'normal' bir rutine bağlamış ki. Tüm bu devrilen taşların çıkardığı rüzgarda saçlarımın uçuşmasını en sevdiğim şarkının içinde izliyor gibiyim.
Böyle tüm bunlarda yıkılmam gerekirdi oysa. Oturmuş peş peşe yüzüme yüzüme parçalanan camlarımın içinde saçlarımı savuruyorum. İnşallah bi bokluk olmaz.
Mesajınıza gönülden teşekkür ederim. Çok sağolun. Çok feci kırılan kalbinizde dilerim çok güzel çiçekler açsınBazen sıkıntılar o kadar üst üste gelir ki inan yalnız değilsin.İş konusunda hep sıkıntı yaşayan,bir yılı geçkin süredir işsiz olan,babası da iki senedir işsiz olup emekli maaşının yarısı krediden kesilen,anne babası depresyon ilaçları kullanan,kızı ve kocası işsiz olduğu için annesi asgari ücrete bulaşıkçılık yapan ve ay sonunu kıt kanaat getiren,kendinden bir sene üstte okuyanlar formasyonlu mezun olurken kendi döneminde iptal edilen,kpssde yüzü gülememiş,kalbi çok feci şekilde biri tarafından kırılan bir insan evladı olarak yazıyorum sana.
Tek değilsin,olmayacaksın.Peki ben ne yapıyorum? Diyorum ki hiçbir sevinç sonsuz olmadığı gibi hiçbir sıkıntı da sonsuz değil.
Acı insanı olgunlaştırır.Allah bir kapı kapatır zamanı gelince bin kapı açar.Umudumuz da olmazsa ne yaparız?
Teşekkürler benimde burdaki misyonum bu hiçbişi yapamıyosam bile en azından insanları güldürebiliyorum 1 kg et yemiş kadar oldun hadi şimdi itiraf et :)Ahahahahahaha joker performansı ahahahaha allah da sizi güldürsün <3
Ahahahahahaah kesinlikle harikasınız. Vallahi harikasınız. Herşey gözümde ufaldı ufaldı küçücük oldu şuan. Burdaki misyonunuzla iyi ki varsınız.Teşekkürler benimde burdaki misyonum bu hiçbişi yapamıyosam bile en azından insanları güldürebiliyorum 1 kg et yemiş kadar oldun hadi şimdi itiraf et :)
Valla o rüzgarında uçuşuyorum vs diyince aklıma jokerin meşhur polis arabasından başını çıkarıp çılgınca sallama shnesi canlandı,birde çevik kuvvet baskı vs eyvah dedim kız şimdi psikopata bağlayacak anarşik olacak başımıza neyseki sadece ruzgarda dalgalanıp durulmuşsun bir sessiz çiçek misali(al işte bak yaptığını beğendin mi benide kendine benzettin şiirsel yazmaya başladım:) ) sonrasını merak etmedim değil lütfen heycanlı bişiler yapmış ol hayatım çok monotonda :)
UmarımBaşaracaksın. Başaracaksınız. İçimden öyle geldi. Koşarak ulaşacaksın zafere
Çöküşünüzün nedenlerini bilirsem bir şekilde temellendirip size rüzgar açacağım bi alan oluşturabilirim. Böyle çok zor :)Tam bir çöküş gunumdeyim,cam parçaları yüzüme yüzüme geliyorken nasıl saçlarımı savuracam anlatsana biraz.
Teşekkür ederim. Planımız ev bulmak. Kiralar çok. Kış önümüzde. Plan, plansızlık :)Evden cikariliyoruz derken nasil ilerlicek surec
Plan yaptinizmi
Ayni benzer olaylari bizde yasadik kocaman sarilmak istedim
Umarim duzelir hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?