saol tatlım benım :1hug: oyle sonuna kadar haklısın ama o aptal kızın bana sen kımsınkı sevgılın senı benle muhattap edıyo demesı delı edıyo benı dusununce...sende kapatıcaksın canım artık konuyu
sevgılın yapması gerekenı yapmıs
huzurunu kacırıosun onun ve senın
cocuk resmen cok net davranmıs sana ve kıza
kızdan rahatsız ve onu uzaklaştırmıs
benım sevgılım bunu bıle yapamıyor
numara degıstırıyor ancak
bgenımde ıstedıgım tavır sevgılının tavrından
ama sen bunun kıymetını bılmeyıp huzursuzluk cıkarma
yarın bıgun cocuk daha ne yapayım yaranamıyorum dıe dusunur
ayrıca o yapıskan kızında ekmegıne yag suruorsun mutsuz olmanız onu dahada sevındırecek
akıllı ol canım huzurunu kacırma cocugun
soz ver bana bı daha cocugun huzurunu kacırmıcaksın tamammı
saol tatlım benım :1hug: oyle sonuna kadar haklısın ama o aptal kızın bana sen kımsınkı sevgılın senı benle muhattap edıyo demesı delı edıyo benı dusununce...
canım etrafta öyle yapışık,utanmaz çirkef insan var ki.boşuna sinir yapıyosun kendine.erkek arkadaşını da kutluyorum bu arada,çoğu erkeğin yapamadığı mertliği yapmış.sen sinirlerini bozmayı bırak ve sevgiline bir kez daha aşık ol bence tatlım :teselli: aklına da getirmene hiç gerek yok bundan sonra pırlantacığımın da dediği gibi kızın ekmeğine yağ sürme :roflol: sana sevgilinle mutlu bir ömür dilerim canımmm
aklın yolu bir değil mi canımcım:1hug:
sen nie takılıosun ki elin zillisinin lafına. hayır sevgilisi olmasa bile bi adam "beni rahatsız ediosun, arama" dediği halde arayan kız-kadın için daha ağır laflarım da var ama görüntü kirliliği olmasın ortalıkta.
"sen kimsin" demiş dillidüdük, sen biliosun nasıl olsa kim olduğunu, adamın tapusu sende mi, sende, bu kadar! o da senin kim olduğunu çok iyi biliyo olmalı ki koymuş ona lafın, dönüp sevgilini aramış "rahatsız ediosam aramıyayım" demiş.
bi de sevgilinden yana için rahat yani, Allah erkeğin de namuslusunu versin gerçekten. erkek milletinin %90ı çok hoşnut olurdu böyle bi durumdan, kaldı ki seninki rahatsız olmuş. öp ve başına koy, hırsını da çocuktan çıkarmayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?