Uzun diye okumamazlk etmeyin... Yardm..

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
kızlar..sevgilimin çalıştığı yerden butun gun ıs dolayısıyla bı arada bulundugu 2 bayan vardı..herneyse kısa bır donem oldu bu daha sonra sevgılım bu işyerınden ayrıldı..fakat bayanlardan bırı bınbır bahaneyle sevgılımı arayıp durdu..her arayısındada sevgılım bana soyledı 4 yllık ılıskımız war allaha cok sukur guven problemımız yok..neyse daha sonra sevgılım bu aranmalarda rahatsız oldugumuzu soyledı ama karsı taraf anlamadı.. 1 2 3 4 bende en sonunda patladım ve msj attım bıdaha arama dıe..ben kımmısım nıe onla muaattap oluomus gıdıp baska seylerle ugrasıcakmısım...(kaldıkı benım varlıgımdan haberdar) bu olaydan sonra tkrar sevgılımı aradı dedıkı son kez soyle rahatsızsan aramıcam bıdaha.. sevgılımde anlamıomusun kac oldu soyluorum tarznda knsusunca tamam pardon bdaha aramıcam dedı..ama ben bu olaya takmıs durumdayım sınırlerım tavan yaptı resmen..durduk yere sevgılımle kavga cıkarıyorum nasıl asıcam bu durumu bi fkrınız varmı:(

sende kapatıcaksın canım artık konuyu
sevgılın yapması gerekenı yapmıs
huzurunu kacırıosun onun ve senın
cocuk resmen cok net davranmıs sana ve kıza
kızdan rahatsız ve onu uzaklaştırmıs
benım sevgılım bunu bıle yapamıyor
numara degıstırıyor ancak
bgenımde ıstedıgım tavır sevgılının tavrından
ama sen bunun kıymetını bılmeyıp huzursuzluk cıkarma
yarın bıgun cocuk daha ne yapayım yaranamıyorum dıe dusunur
ayrıca o yapıskan kızında ekmegıne yag suruorsun mutsuz olmanız onu dahada sevındırecek
akıllı ol canım huzurunu kacırma cocugun
soz ver bana bı daha cocugun huzurunu kacırmıcaksın tamammı

sende kapatıcaksın canım artık konuyu
sevgılın yapması gerekenı yapmıs
huzurunu kacırıosun onun ve senın
cocuk resmen cok net davranmıs sana ve kıza
kızdan rahatsız ve onu uzaklaştırmıs
benım sevgılım bunu bıle yapamıyor
numara degıstırıyor ancak
bgenımde ıstedıgım tavır sevgılının tavrından
ama sen bunun kıymetını bılmeyıp huzursuzluk cıkarma
yarın bıgun cocuk daha ne yapayım yaranamıyorum dıe dusunur
ayrıca o yapıskan kızında ekmegıne yag suruorsun mutsuz olmanız onu dahada sevındırecek
akıllı ol canım huzurunu kacırma cocugun
soz ver bana bı daha cocugun huzurunu kacırmıcaksın tamammı
saol tatlım benım :1hug: oyle sonuna kadar haklısın ama o aptal kızın bana sen kımsınkı sevgılın senı benle muhattap edıyo demesı delı edıyo benı dusununce...

saol tatlım benım :1hug: oyle sonuna kadar haklısın ama o aptal kızın bana sen kımsınkı sevgılın senı benle muhattap edıyo demesı delı edıyo benı dusununce...

canım kız aklınca
senı ıyıce sınırlendırıp senı mantıksız davranmaya ve sevgılıne huzursuzluk yapman ıcın kıskırtmak amacı ıle yapmış işte

bu bır tahrık ve bunlara kapılma canımcım tamammı sekerım

canım etrafta öyle yapışık,utanmaz çirkef insan var ki.boşuna sinir yapıyosun kendine.erkek arkadaşını da kutluyorum bu arada,çoğu erkeğin yapamadığı mertliği yapmış.sen sinirlerini bozmayı bırak ve sevgiline bir kez daha aşık ol bence tatlım :teselli: aklına da getirmene hiç gerek yok bundan sonra pırlantacığımın da dediği gibi kızın ekmeğine yağ sürme :roflol: sana sevgilinle mutlu bir ömür dilerim canımmm

canım etrafta öyle yapışık,utanmaz çirkef insan var ki.boşuna sinir yapıyosun kendine.erkek arkadaşını da kutluyorum bu arada,çoğu erkeğin yapamadığı mertliği yapmış.sen sinirlerini bozmayı bırak ve sevgiline bir kez daha aşık ol bence tatlım :teselli: aklına da getirmene hiç gerek yok bundan sonra pırlantacığımın da dediği gibi kızın ekmeğine yağ sürme :roflol: sana sevgilinle mutlu bir ömür dilerim canımmm

aklın yolu bir değil mi canımcım:1hug:

Aman sevgilin terslemiş, daha ne det ediyorsun..Tekrar ararsa hat değiştirsin bu kadar basit cicim..

hem güven var diyorsun hem kafana takıyorsun

madem o kadar uzun boylu sırnaştı kız, niye hatta değiştirmek aklına gelmedi ki

ileride yine rahatsız eder o kişi

canım sen tekrar bole bı olay olursa
ortalıkta kavga etmek yerıne
tutarsın elınden hattını degıstırmeye goturursun

sevgilin vermiş ağzının payını ona takmaya değmez.rahatsız edilıosanız numaralarınızı değiştrblrsnz.

Zaten kizin amacida aranizi bozmak bence tongaya gelip onun yuzunden sevgilinle kavga etme onun istedigide bu zaten verilecek cevabi vermis sevgilin o zavali kiza arkadaslarin dedigi gibi birdaha tekrarlarsa o yarim akili sahis numarayi degistirin canim

İnsanların ar damarı çatlamış artıkk:kızgın:
Adam arama dediği halde yüzsüzlük yapıp hala arıyor bu ne rahatlık..
Neyse canım sevgilinde son söylediğinde anlamıştır inşallah
Konuyu açmak bir işine yaramayacak ki at kafandan hatırlamak ve hatırlatmak bir huzursuzluktan başka bir işe yaramayacak nasılsa:delphin:

sen nie takılıosun ki elin zillisinin lafına. hayır sevgilisi olmasa bile bi adam "beni rahatsız ediosun, arama" dediği halde arayan kız-kadın için daha ağır laflarım da var ama görüntü kirliliği olmasın ortalıkta.

"sen kimsin" demiş dillidüdük, sen biliosun nasıl olsa kim olduğunu, adamın tapusu sende mi, sende, bu kadar! o da senin kim olduğunu çok iyi biliyo olmalı ki koymuş ona lafın, dönüp sevgilini aramış "rahatsız ediosam aramıyayım" demiş.
bi de sevgilinden yana için rahat yani, Allah erkeğin de namuslusunu versin gerçekten. erkek milletinin %90ı çok hoşnut olurdu böyle bi durumdan, kaldı ki seninki rahatsız olmuş. öp ve başına koy, hırsını da çocuktan çıkarmayerimseniben

sen nie takılıosun ki elin zillisinin lafına. hayır sevgilisi olmasa bile bi adam "beni rahatsız ediosun, arama" dediği halde arayan kız-kadın için daha ağır laflarım da var ama görüntü kirliliği olmasın ortalıkta.

"sen kimsin" demiş dillidüdük, sen biliosun nasıl olsa kim olduğunu, adamın tapusu sende mi, sende, bu kadar! o da senin kim olduğunu çok iyi biliyo olmalı ki koymuş ona lafın, dönüp sevgilini aramış "rahatsız ediosam aramıyayım" demiş.
bi de sevgilinden yana için rahat yani, Allah erkeğin de namuslusunu versin gerçekten. erkek milletinin %90ı çok hoşnut olurdu böyle bi durumdan, kaldı ki seninki rahatsız olmuş. öp ve başına koy, hırsını da çocuktan çıkarmayerimseniben

evet canım allaha sukur bunca yıl guven konusundan tek bişey yaşamadık..kızıcagımı bıldıgı halde bıle soyler olan seylerı allahım nazardan korusun ..:nazar:

Back
X