- Konu Sahibi kalemlisan
-
bu bahsettigim kisi ile ozamandan bu zamana hic bir alakam ve görüsmem olmadi kendisini görmedim duymadim arastirmadim. benden uzak olsun . Rabbim karsima cikarmasin.
iste suan bu insanin orda burda yaydigi dedikodular yüzünden türeyen sahislar toplu yerlerde bana alayli imalarda bulunma yetkisini kendisinde görmekteler. Bunu yapmaya kimsenin hakki yok.
Cok acimasiz ve merhametsizler.
Merhaba Forum,
cok gecmiste kalmis yanlis kararlarim yüzünden gecmisimi hatirlamayi hic arzu etmem.
Zamaninda bu yanlis kararlarimin bedelini ödedim. Kendim ile hesaplastim kavga etmistim. senelerce kimse bilmeden görmeden karanlik odamda senelerce göz yaslari dökmüslügüm vardir.
senelerce aci cektim. benim icin gercekten cok zor ama degisimimin nedeniydi.
benim icin bu mevzu kapanmis bitmistir.
üzerinden seneler gecmis ve ben yeni bir sayfa ve yeni bir degisim icine girdim.
ancak beni ozamanlardan taniyan ve gercekten kisilik ve karakter olarak hoslanmadigim ama maalesef zoraki
bazi meclislerde karsilasmak durumunda kaldigim kisiler mevcut. kendileri ile muhatap olmayi tercih etmemde olmamda.
bu hoslanmadigim kisiden bir tanesi;
Misal bir toplu yerde ; imalarda bulunarak alayli bir sekilde bazi konulari dile getiriyor; benden holsanmayan diger sahislarda iki üc kisi ona katilarak alayli bir konusma ortami acilmis oluyor.
Isimim gecmiyor ama konudan benim ile ilgili oldugu anlasiliyor...
Bunca sene üzerinden gecmis olmasina ragmen; bu kisilerin ne derdi var da sürekli benimle ugrasma cabasi icine giriyor olabilirler anlam veremiyorum. sizin bir fikriniz var mi?
yani ben onlari hayatimdan silmek istiyorum; kendilerinden karakterlerinden hoslanmiyorum; kendileri ile ugrasmiyorum da muhatab da olmuyorum;
onlarda benden hoslanmiyorlarsa benimle ilgilenmesinler kendi islerine baksinlar. ignore etsinler beni olsun bitsin.
hatta bazi toplantilarda yeni bazi arkadaslari da doldurusa getirdiklerinden süpheleniyorum. görürsen sadece selam ver yeter; samimiyet kurma sakin, seklinde bir konusmasi kulagima gelmisti.
hayatimda bu tarz sacmaliklara yer vermek istemiyorum
bana öneriniz var mi arkadaslar
Tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?