uzun gecmiste ki hatalarin yüze vurulmasi cabasi

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
Merhaba Forum,

cok gecmiste kalmis yanlis kararlarim yüzünden gecmisimi hatirlamayi hic arzu etmem.
Zamaninda bu yanlis kararlarimin bedelini ödedim. Kendim ile hesaplastim kavga etmistim. senelerce kimse bilmeden görmeden karanlik odamda senelerce göz yaslari dökmüslügüm vardir.
senelerce aci cektim. benim icin gercekten cok zor ama degisimimin nedeniydi.
benim icin bu mevzu kapanmis bitmistir.
üzerinden seneler gecmis ve ben yeni bir sayfa ve yeni bir degisim icine girdim.

ancak beni ozamanlardan taniyan ve gercekten kisilik ve karakter olarak hoslanmadigim ama maalesef zoraki
bazi meclislerde karsilasmak durumunda kaldigim kisiler mevcut. kendileri ile muhatap olmayi tercih etmemde olmamda.

bu hoslanmadigim kisiden bir tanesi;
Misal bir toplu yerde ; imalarda bulunarak alayli bir sekilde bazi konulari dile getiriyor; benden holsanmayan diger sahislarda iki üc kisi ona katilarak alayli bir konusma ortami acilmis oluyor.
Isimim gecmiyor ama konudan benim ile ilgili oldugu anlasiliyor...

Bunca sene üzerinden gecmis olmasina ragmen; bu kisilerin ne derdi var da sürekli benimle ugrasma cabasi icine giriyor olabilirler anlam veremiyorum. sizin bir fikriniz var mi?

yani ben onlari hayatimdan silmek istiyorum; kendilerinden karakterlerinden hoslanmiyorum; kendileri ile ugrasmiyorum da muhatab da olmuyorum;
onlarda benden hoslanmiyorlarsa benimle ilgilenmesinler kendi islerine baksinlar. ignore etsinler beni olsun bitsin.

hatta bazi toplantilarda yeni bazi arkadaslari da doldurusa getirdiklerinden süpheleniyorum. görürsen sadece selam ver yeter; samimiyet kurma sakin, seklinde bir konusmasi kulagima gelmisti.

hayatimda bu tarz sacmaliklara yer vermek istemiyorum :(
bana öneriniz var mi arkadaslar
Tesekkür ederim

Bukadar kafaya takılacak şeylerse ben yaşadığım şehri değişip yeni bir baslangic yapardim. Ne olursa olsun insanlar konusmayi asla birakmayacaklar

karaktersiz bir insanin karaktersiz oldugunu zamaninda anliyamadim. hatam bu. bana göre fitne ve niyeti bozuk insanlarin bir kisiye verebilecegi zarar cok büyük. cünkü senin yüzüne baska yüzünü göstermis olmasi; baskalarina ise aklimdan hayalimden gecmiyecek yalan yanlis söylemlerde bulunmus olmasi.
Bu insanin bu adi söylemlerini kendisinin bir kac davranislarindan süphelendikten sonra mail sifresini kirip yazismalarini okuyabilmistim ordan anladim. ve bir kac mesele daha var. ondan sonra kendisinin yüzüne ne kadar adi oldugunu herseyi ögrendigimi ve asla bir daha benimle muhatab olmamasini söyledim bir daha da görüsmedim.
ancak zamanla gördümki
bu hatam en cokta ayni ortamlarda bulundugum benimle sorunu olan veya benden hoslanmayan düsmaninin eline malzeme olmus.

bana göre ben hataliyim zira o seneler önceki zamanlarda onun ne adi bir insan olabilecegini kestirip anliyamadigim icin hataliyim. yanlis kararim sonucu kendi kendimi böyle bir durumun icine atmis oldum. ama hatamdan döndüm. cok üzüldüm.... ders cikardim...

ancak! bu insanlarin ne haddine beni yargilamak; ben bunu anlamiyorum..
herkez kendi hatasi ile mesgul olmali

bu bahsettigim kisi ile ozamandan bu zamana hic bir alakam ve görüsmem olmadi kendisini görmedim duymadim arastirmadim. benden uzak olsun . Rabbim karsima cikarmasin.

iste suan bu insanin orda burda yaydigi dedikodular yüzünden türeyen sahislar toplu yerlerde bana alayli imalarda bulunma yetkisini kendisinde görmekteler. Bunu yapmaya kimsenin hakki yok.
Cok acimasiz ve merhametsizler.

bu bahsettigim kisi ile ozamandan bu zamana hic bir alakam ve görüsmem olmadi kendisini görmedim duymadim arastirmadim. benden uzak olsun . Rabbim karsima cikarmasin.

iste suan bu insanin orda burda yaydigi dedikodular yüzünden türeyen sahislar toplu yerlerde bana alayli imalarda bulunma yetkisini kendisinde görmekteler. Bunu yapmaya kimsenin hakki yok.
Cok acimasiz ve merhametsizler.

ne yasadin ne oldu bilmiyorum cok ta anlayamadim. Ama bir ortamda seni rahatsiz edicek veya hayata umutla bakislarini alabilicek kadar merhametsizlik varsa seni rahatsiz ediyorsa (insanlar degismez hep boyleler agizlarida torba degil kapanmaz) ozaman O ORTAMLARDA BULUNMAYACAKSIN. Gitmek zorundaysanda kendine guvenin tam olsun ciZdigin karar ve yollardan vazgecmeyip basin dik gidiceksin... hayatini kur kimseyle muhattap olmana gerek yok. untma sen hayatina devam ettigin surece onlar susmasini bir sure sonra ogrenir...

Bu tür konularda verebileceğim en güzel cvp 'siz daha ordamısınız..üzerinden yıllar geçmiş..' derim..

Merhaba Forum,

cok gecmiste kalmis yanlis kararlarim yüzünden gecmisimi hatirlamayi hic arzu etmem.
Zamaninda bu yanlis kararlarimin bedelini ödedim. Kendim ile hesaplastim kavga etmistim. senelerce kimse bilmeden görmeden karanlik odamda senelerce göz yaslari dökmüslügüm vardir.
senelerce aci cektim. benim icin gercekten cok zor ama degisimimin nedeniydi.
benim icin bu mevzu kapanmis bitmistir.
üzerinden seneler gecmis ve ben yeni bir sayfa ve yeni bir degisim icine girdim.

ancak beni ozamanlardan taniyan ve gercekten kisilik ve karakter olarak hoslanmadigim ama maalesef zoraki
bazi meclislerde karsilasmak durumunda kaldigim kisiler mevcut. kendileri ile muhatap olmayi tercih etmemde olmamda.

bu hoslanmadigim kisiden bir tanesi;
Misal bir toplu yerde ; imalarda bulunarak alayli bir sekilde bazi konulari dile getiriyor; benden holsanmayan diger sahislarda iki üc kisi ona katilarak alayli bir konusma ortami acilmis oluyor.
Isimim gecmiyor ama konudan benim ile ilgili oldugu anlasiliyor...

Bunca sene üzerinden gecmis olmasina ragmen; bu kisilerin ne derdi var da sürekli benimle ugrasma cabasi icine giriyor olabilirler anlam veremiyorum. sizin bir fikriniz var mi?

yani ben onlari hayatimdan silmek istiyorum; kendilerinden karakterlerinden hoslanmiyorum; kendileri ile ugrasmiyorum da muhatab da olmuyorum;
onlarda benden hoslanmiyorlarsa benimle ilgilenmesinler kendi islerine baksinlar. ignore etsinler beni olsun bitsin.

hatta bazi toplantilarda yeni bazi arkadaslari da doldurusa getirdiklerinden süpheleniyorum. görürsen sadece selam ver yeter; samimiyet kurma sakin, seklinde bir konusmasi kulagima gelmisti.

hayatimda bu tarz sacmaliklara yer vermek istemiyorum :KK43:
bana öneriniz var mi arkadaslar
Tesekkür ederim

Insanlardan nefret ediyorum. Sende et. Hayat zor. Insanlar nefret edilesi. Mesela suan birisi karsimda, bende onun kafasini duvara duvara vurmak istiyorum, vuramiyorum. Napalim bacim

Kimseye zarar vermediyseniz ve toplumsal olarak kabul edilemeyecek bir şey yapmadıysanız tabiki tepkileri çok gereksiz. Siz gerekli muhasebelerinizi yapmış ve konuyu kapatmışsınız sonuçta. Kendinize güvenin, rahat olun ve onların düşüncelerinin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Önemli olan sizin neye inandığınız, siz kendinizden emin olun yeter.

Back
X