Uzun gün süresi

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
68
Kızlar eşimle anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Geçen hafta dava açtık. Mahkeme günü olarak Şubat ayında bir gün vermişler. Süre bana çok uzun geldi bu normal mi? Aranızda boşanan varsa , sizde de öyle miydi?

hakkınızda hayırlısı olsun. eylül de adli tatilden çıktıkları için biriken davaları sıraya koyuyorlar normal yani

Canım bizde geri dönüş yok artık o aşamayı da geçtik. Sizin barışmanıza çok sevindim.

Süresi şehirden şehre atıyor. Dosya yoğunluğuma göre. Bizimki 5 ayda bir atıyor. Doğuda küçük bir ilde olmamıza rağmen. Keşke benimki de anlaşmalı olsaydı. Ocak 2013 den beri sürüyor:KK53:.5 dakikada kurtulacaksın;)

Kızlar eşimle anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Geçen hafta dava açtık. Mahkeme günü olarak Şubat ayında bir gün vermişler. Süre bana çok uzun geldi bu normal mi? Aranızda boşanan varsa , sizde de öyle miydi?
bizim dava temmuzda acildi, eylulde goruldu.. anlasmaliyi cok otelemezler aslinda, buyuk sehirde misin peki? belki ondandir.. bizim de buyuk sehir ama ilcesinde goruldu..

Süresi şehirden şehre atıyor. Dosya yoğunluğuma göre. Bizimki 5 ayda bir atıyor. Doğuda küçük bir ilde olmamıza rağmen. Keşke benimki de anlaşmalı olsaydı. Ocak 2013 den beri sürüyor:KK53:.5 dakikada kurtulacaksın:KK66:
Ay boşanmak evlenmekten daha zormuşş..
Bu ne iki sene dava mı olur:63:

Son düzenleme:
böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum:(
keşke kimse boşanmasa mutlu mesut yaşasa..
barışmak için hiç yol yokmu...

Eğer kısa sürede boşanmak istiyorsan, kaleme git ve beni ön tarihlere almanız mümkün mü diye söyle..
Araya sıkıştırıyorlar..
Ben öyle yapmıştım. Normalde 1 ay sonraya vermişti, gittim sonradan konuştum.
Tamam yarın gel seni araya sokucam dosyanı nasıl olsa anlaşmalı dedi.. Ve sonra bittiiii :KK31:

Back
X