Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki 2 ay sonrasiydi anlasmali
hakkınızda hayırlısı olsun. eylül de adli tatilden çıktıkları için biriken davaları sıraya koyuyorlar normal yani
Daha gerceklesmediNe kadar sürede boşandınız? Bizimki 4 ay çok uzun ya.
Daha gerceklesmedi
bizim dava temmuzda acildi, eylulde goruldu.. anlasmaliyi cok otelemezler aslinda, buyuk sehirde misin peki? belki ondandir.. bizim de buyuk sehir ama ilcesinde goruldu..Kızlar eşimle anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Geçen hafta dava açtık. Mahkeme günü olarak Şubat ayında bir gün vermişler. Süre bana çok uzun geldi bu normal mi? Aranızda boşanan varsa , sizde de öyle miydi?
Ay boşanmak evlenmekten daha zormuşş..Süresi şehirden şehre atıyor. Dosya yoğunluğuma göre. Bizimki 5 ayda bir atıyor. Doğuda küçük bir ilde olmamıza rağmen. Keşke benimki de anlaşmalı olsaydı. Ocak 2013 den beri sürüyor.5 dakikada kurtulacaksın
![]()
Aynen haa çok uzadıAy boşanmak evlenmekten daha zormuşş..
Bu be iki sene dava mı olur![]()
Oyy maşallah hadi hayırlısı..Aynen haa çok uzadı. Yaza biter diye düşünüyorum. Temyiz filan inşallah ekim 2016 kimliğimi alırım
![]()
Eğer kısa sürede boşanmak istiyorsan, kaleme git ve beni ön tarihlere almanız mümkün mü diye söyle..Kızlar eşimle anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Geçen hafta dava açtık. Mahkeme günü olarak Şubat ayında bir gün vermişler. Süre bana çok uzun geldi bu normal mi? Aranızda boşanan varsa , sizde de öyle miydi?
bizim dava temmuzda acildi, eylulde goruldu.. anlasmaliyi cok otelemezler aslinda, buyuk sehirde misin peki? belki ondandir.. bizim de buyuk sehir ama ilcesinde goruldu..
Aynen haa çok uzadı. Yaza biter diye düşünüyorum. Temyiz filan inşallah ekim 2016 kimliğimi alırım
![]()
insaallah duzeltmek adina elden gelen hersey yapilmistir.. son care olmali bosanma.. Allah hayirli olani nasip etsinEvet canım büyük şehirdeyiz ondan sanırım.