MaLiBu ....mucize..... Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 4.241 12 158 36 Ankara 23 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #1 kızlarr uzun hırka hani kalçaya kadar olanlardan arıyorumm gri ve siyah tercihimdir ama diğer renkleride görmek isterimm 38-40 bedenee :icecream: mevsimlik kışlık mont arıyorumm kısa uzun çeşitlerinizi bekliyorummm 38-40 bedenee :sm_cool: büyük çanta arıyorumm spor tarzdaaaa :1rolleyes: sevimli cüzdan arıyorum şölee kelebekli çiçekli flnnnnnn :asigim:
kızlarr uzun hırka hani kalçaya kadar olanlardan arıyorumm gri ve siyah tercihimdir ama diğer renkleride görmek isterimm 38-40 bedenee :icecream: mevsimlik kışlık mont arıyorumm kısa uzun çeşitlerinizi bekliyorummm 38-40 bedenee :sm_cool: büyük çanta arıyorumm spor tarzdaaaa :1rolleyes: sevimli cüzdan arıyorum şölee kelebekli çiçekli flnnnnnn :asigim:
qsd Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 330 3 96 Ankara 24 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #2 [/IMG] [/IMG] [/IMG] Canım bu çantam önünde küçük gözü var içinde de küçük gözü var çok rahat ve spora.s.
[/IMG] [/IMG] [/IMG] Canım bu çantam önünde küçük gözü var içinde de küçük gözü var çok rahat ve spora.s.
qsd Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2007 330 3 96 Ankara 24 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #3 [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] Bu da montum 2 kere giyildi a.s.
MaLiBu ....mucize..... Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 4.241 12 158 36 Ankara 26 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #4 daisy66 .!.: bende kahve 38 beden kahve hırka var ama resmini bayram dönüşü koyabilirim canım ayrıca spor çantada var Genişletmek için tıkla... cnm ben kahve hiç sevmemm koyma zahmet olmasınn :1closedeyes: ama çantayı gömek isterimmmmmmmmmm Şeniz
daisy66 .!.: bende kahve 38 beden kahve hırka var ama resmini bayram dönüşü koyabilirim canım ayrıca spor çantada var Genişletmek için tıkla... cnm ben kahve hiç sevmemm koyma zahmet olmasınn :1closedeyes: ama çantayı gömek isterimmmmmmmmmm Şeniz
C cnscsn Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2007 101 0 96 İstanbul 8 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #5 jansport canta.orjinal.etiketli duruyo.35tl
MaLiBu ....mucize..... Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 4.241 12 158 36 Ankara 8 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #6 cnscsn .!.: jansport canta.orjinal.etiketli duruyo.35tl Genişletmek için tıkla... cnm saol ama aradıgım bu tarz değilll benneyaptımki Palyaco .!.: Benim yurt disindan gelirken arkadasimin getirdigi bir cantam var. Buyuk spor tarzda sihay gri. Hem şık hem tarz bisi. Unutmazsam resmini cekip yollarim sana. Genişletmek için tıkla... tmm cnm bekliyorumm kaydirigubbakcemile2
cnscsn .!.: jansport canta.orjinal.etiketli duruyo.35tl Genişletmek için tıkla... cnm saol ama aradıgım bu tarz değilll benneyaptımki Palyaco .!.: Benim yurt disindan gelirken arkadasimin getirdigi bir cantam var. Buyuk spor tarzda sihay gri. Hem şık hem tarz bisi. Unutmazsam resmini cekip yollarim sana. Genişletmek için tıkla... tmm cnm bekliyorumm kaydirigubbakcemile2
ram Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 15 0 86 İzmir 3 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi MaLiBu #7 http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5989&page=2 Belki beğendiğin bir şey çıkar Ram