uzun hırka yine moda

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selm kızlar uzun hırkalar yıne moda kotonda baktım 70 tl cok ucuk fıyatlar o paraya mont alınır daha uygun bulan onerısı olan varmı...

Mango outletinden 29 liraya aldım.
uzun ,kalın örgülü kaban gibi birşey zaten
outletlere bakabilirsiniz
sezon ürünleri elbette çok pahalı

Sezon sonu batikte de inanılmaz indirimler oluyor,ben de uzun hırkayı 20 tl'ye aldım

Sezon sonu batikte de inanılmaz indirimler oluyor,ben de uzun hırkayı 20 tl'ye aldım

Ayy o batik'i Allah kahretsin. :47: Tesadüf mü bilmiyorum ama ordan ne alsam mahvoluyor.Geçen sene bi trençkot aldım.Az da para vermedim ama rengi mengi attı güneşten solmuş gibi oldu.Toplasan 10 kez giyememişimdir.Bu ve bunun gibi bi çok örneğim de var.Batik adı geçince dayanamıyorum atlıyorum böyle. :1:

Ben batikten iki kez uzun hırka aldım ama onlarla sorun yaşamadım,yine de bilgilendirdiğiniz iyi oldu,trençkot almam ordan :7:

Ben de mango da 63 tl ye görmüştüm uzun hırka. Önünde ne düğmesi ne bağlamak için kuşağı vardı. Çok hoş ama çok pahalı. Değmez :9:
Outlet de yok malesef yaşadığım şehirde

Ben hiç istediğim gibi hırka bulamıyorum zaten diyetim bitene kadar yeni kıyafet almıycam ama içim de gidiyor fakat dediğiniz gibi hep pahalı...Ben outlette bakıyorum yine pahalı...Denk gelse keşke beli kemerli güzel şöyle şık bi hırka:((

evet tam hırka zamanı ama ındırımı beklıycez herhalde benım yasadıgım yerde mango outlet magazalar yok ancak ankaraya gıdınce bakabılırım...

Back
X