Uzun ilişkide çıkmaza girmek ve toparlayabilmek?

kkubrakk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
98
93
18
31
Dile kolay neredeyse 8 sene oldu birbirimizi tanıyalı. O bana aşıktı benimse sevgi vardı çok da emin olmadigim. Sorunlu bir geçmişimiz vardı ama 3,5 yıl önce canım gibi sevdim aşık oldum bağlandım ona. Sonra yalanlarim oldu. Masumu olurdu sözde yalanların ama benimkilerin masumiyetine inandiramadim. Şimdi hergunumiz kavga ama ayrılamıyoruz. Konuşup anlaşmaya çalışıyoruz muhtacız birbirimizin şefkatine yan yanayken dünyalar bizim ama durgunluk çöküyor içime. Yaşattığım tatsız şeyleri kendime yönelen suçlamaları unutamıyorum bazen ansızın yüzümü düşürüyor. Oysa beni hiçbir şeyden memnun olmaz geçinilmez biri görüyor şu sıra. Ne söylesem fiyasko düşüncesizlik. Coook yoruldum. Yorulduk. Ama gönül vazgeçmiyor. Bana yakın olmak istediğini söylüyor ama istemeden ikimiz de tedirginiz birbirimize karşı. Bu ilişkiyi düzeltmesi gereken benim biliyorum. Ama tek.başıma gücüm yetmiyor. Tek olumsuz lafı kalbimi parçalara bölüyor. Hani gerçekten geçimsiz anlayışsız güvenilmez gözü dışarda biri olsam ne gam! Çeker giderdim. En kötüsü insanın olmadığı biri gibi sanılması bunu düzeltmeye çalışırken herşey sarpa sarıyor. Ooofff offf. Uzun ilişki yaşayan arkadaşlar hiç böyle şeyler yaşadınız mı? Düzeldi mi daha sonra? İkimiz de bunalimdayiz o 2 yi 4 yıla tamamlayacakti sıkıntılar yüzünden uzadı şimdi sınavı kazanamama durumu var beni suçluyor. Ben hep.mutsuz olacağım bitti hayatım diyor. Ben deseniz ne yapsam şaşmış haldeyim okulum bitiyor ama içimde heyecan bile yok. Onunla çok mutluyum şu günlero bir atlatsak. Kazanamazsa askere gidecek çok korkuyorum ya ona bir şey olursa diye. Hep kaybedeceğim endişesi var içimde. Keşke onu hiç uzmeseydim bana olan güveni ve saygısını zedelemeseydim. Çoğu kişi diyecektir saygı yoksa hiçbir şey olmaz haklısınız olmuyor da zaten. Ama biz.bu değildik ki hiç olmadık. Hayallerimiz hedeflerimiz kalplerimiz bir yüreğimiz aynı şeylere hasret. Zor bir ikiliyiz biliyorum. Burç yorumları vs inanmam ama karakter özelliklerini taşıdıklarına inanıyorum. Size fikir vermesi açısından belirteyim akrep erkeği ve aslan kadını. İyiyken süperiz kötüyken savaşta gibi. Bana bitir falan demeyin kurban olam. Takıntı değil yaşadığım sağlıklı düşünemiyorum benzer şeyleri yaşayıp üstesinden gelen, bana bir akıl verip destek çıkacak yok mudur? Sevecegime ihtimal vermeyen biriydim Hayatımda ilk kez sevdim diyebiliyorum aşığım ve iyi.günde kötü. Günde onun gözlerine bakmak.onun ellerini tutmak.istiyorum. Hiç şüphem yok ki o da oyle. Ben ne yapmalıyım fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.

Not: eleştirip kizaxaksaniz da usturuplu yapın nolur kalbim çok kırık pişmanlıklarımin yüzüme vurulması görevini her gün itinayla yerine getiren bir ben var içimde

Ben uzun ilişki bitince daha kolay atlatıldığını gördüm yaşadım çünkü yaşanması gereken her şey yaşanmış gibi oluyor yarım kalan bi durum oluyor

Bende 4 senelik ilişmi sahibi bir insan olarak sana şunu söylemeliyim ki herşey saygıya ve güvene bağlı biz kavga ederken asla ve asla geri dönüşü olmayan laflar etmeyiz mesela.. küfür hakaret kesinlikle olmaz onun siniri hemen geçer benimki uzun sürer o yüzden mesela o benim sinirim geçene kadar bekler öyle arar
Birbirini tanımak önemli huylarını bilmek önemli saygı güven önemli
Ben çok sinirliyim mesela o üstüme gelmez her kavgada tartışmada ikimizde özür dileriz hakkı haksız aramayız
Tartıştığımız konuyu çözmeden kapatmayız yoksa o konu tekrar açılır vs..
Herkesin karakteri farklı 8 sene olmuş sizinse birbirinizi tanıyıp buna göre ilişkinizi şekillendirmelisiniz

Bende 4 senelik ilişmi sahibi bir insan olarak sana şunu söylemeliyim ki herşey saygıya ve güvene bağlı biz kavga ederken asla ve asla geri dönüşü olmayan laflar etmeyiz mesela.. küfür hakaret kesinlikle olmaz onun siniri hemen geçer benimki uzun sürer o yüzden mesela o benim sinirim geçene kadar bekler öyle arar
Birbirini tanımak önemli huylarını bilmek önemli saygı güven önemli
Ben çok sinirliyim mesela o üstüme gelmez her kavgada tartışmada ikimizde özür dileriz hakkı haksız aramayız
Tartıştığımız konuyu çözmeden kapatmayız yoksa o konu tekrar açılır vs..
Herkesin karakteri farklı 8 sene olmuş sizinse birbirinizi tanıyıp buna göre ilişkinizi şekillendirmelisiniz

Ne yazık ki bizde oldukça tatsız şeyler yaşandı kırıcı laflar edildi. İkimizin de kalbi kırık bu kırgınlığın altındaki sevgiye tutunuyoruz. Bazen diyorum bitse içim yansa bile onu daha çok üzmem ya da beni kötü görmesine dayanamıyorum artık. Bitsin istemiyor-uz. Düzeltmek için bir yolu olmalı ne bileyim. Geri dönüşü olmayan pişmanlıklar kervanına katılmak istemiyorum

Ben 6 yillik ilidkimi bitirdim cok zor olur ssaniyordum ama rahatlamistim.Olmayinca olmuyir zorlamanin manasi yok.Eger evlenirsenizde su durumda mutlu olcaginizi sanmiyorum.Birbirinize karsi ofekeli ve inatcisiniz.

Ben uzun ilişki bitince daha kolay atlatıldığını gördüm yaşadım çünkü yaşanması gereken her şey yaşanmış gibi oluyor yarım kalan bi durum oluyor

Atlatip atlatamamqkta değilim açıkçası hayatta her şey bir.bir.sekilde atlatılıyor. Ben kurtarmak can vermek can bulmak.istiyorum böyle zedelenmeler yaşayan bir ilişki eğer arada kuvvetli bir sevgi varsa yeniden toparlayamaz mi? İnsandan insana değişebileceğini biliyorum elbette bazen karamsar baktığımı düşünüyorum bazen eyvah bu saatten sonra nasıl olacak diye panikliyorum çok sağlıklı. Olmayacağını bilsem de dışarıdan gözlerin yorumlarını almak istedim

Ne yazık ki bizde oldukça tatsız şeyler yaşandı kırıcı laflar edildi. İkimizin de kalbi kırık bu kırgınlığın altındaki sevgiye tutunuyoruz. Bazen diyorum bitse içim yansa bile onu daha çok üzmem ya da beni kötü görmesine dayanamıyorum artık. Bitsin istemiyor-uz. Düzeltmek için bir yolu olmalı ne bileyim. Geri dönüşü olmayan pişmanlıklar kervanına katılmak istemiyorum
Yani madem seviyorsun bence düzeltmeye çalışın geçmişe değil önünüze bakın Yen'i bir sayfa açın sözler verin birbirinize bu konuları bir daha açmayalım yada şöyle davranmayalım gibi..
ilişkinizi düzeltmek için adımlar atmalısın hediye sürpriz gibi.. aranızdaki güveni sağlamlaştırın gibi gibi
Dediğim gibi herkesin karakteri farklı ilişki yaşama biçimi farklı biz bu şekilde çözeriz başkaları başka şekilde sizi sizden iyi kimse bilemez sevgilinin huylarını sen herkesten iyi bilirsin canım

Ben 6 yillik ilidkimi bitirdim cok zor olur ssaniyordum ama rahatlamistim.Olmayinca olmuyir zorlamanin manasi yok.Eger evlenirsenizde su durumda mutlu olcaginizi sanmiyorum.Birbirinize karsi ofekeli ve inatcisiniz.

Bir yerde bizim de rahatlqyacagimizi düşünüyorum yıprandık çünkü. Ama hani bir tarafım diyor biraz uzak kalıp toparlasak daha iyi olur çünkü telefonda yiyoruz hep birbirimizi yan yanayken güllük gülistanlık. Bir yanım diyor ya uzak.kalınca rahatlarsa benden kurtulduğuna sevinir unutursa diye. Ama bu da saçma adam yıllarca beni bekledi karşılıksız olarak onu hep reddedip terslememe karşı. Öte yandan bu defa farklı olacağına inanmıştı cok kırdım kırıldık. Ve aileler biliyor üstelik öyle ayrılınca yolları tamamen ayrılacak iki insan değiliz arada yakınlık söz konusu aileler vs

Bir yerde bizim de rahatlqyacagimizi düşünüyorum yıprandık çünkü. Ama hani bir tarafım diyor biraz uzak kalıp toparlasak daha iyi olur çünkü telefonda yiyoruz hep birbirimizi yan yanayken güllük gülistanlık. Bir yanım diyor ya uzak.kalınca rahatlarsa benden kurtulduğuna sevinir unutursa diye. Ama bu da saçma adam yıllarca beni bekledi karşılıksız olarak onu hep reddedip terslememe karşı. Öte yandan bu defa farklı olacağına inanmıştı cok kırdım kırıldık. Ve aileler biliyor üstelik öyle ayrılınca yolları tamamen ayrılacak iki insan değiliz arada yakınlık söz konusu aileler vs
Aileler biliyor diye kendini sartlama.İnsanlar nisanlisindan,esinden ayriliyor.O zaman madem ayrilamiyorsunuz bir iki ay kafa dinleyin.Merak etme gercekten seviyorsaniz devam edersiniz

Yani madem seviyorsun bence düzeltmeye çalışın geçmişe değil önünüze bakın Yen'i bir sayfa açın sözler verin birbirinize bu konuları bir daha açmayalım yada şöyle davranmayalım gibi..
ilişkinizi düzeltmek için adımlar atmalısın hediye sürpriz gibi.. aranızdaki güveni sağlamlaştırın gibi gibi
Dediğim gibi herkesin karakteri farklı ilişki yaşama biçimi farklı biz bu şekilde çözeriz başkaları başka şekilde sizi sizden iyi kimse bilemez sevgilinin huylarını sen herkesten iyi bilirsin canım
Ah bilsen ne çok ettik o sözleri... hep.hep.nirsey çıktı ya ondan ya benden. Sevdiğim için uğraşıyorum huyunu suyunu biliyorum bilmesine ama bazen o.kadar farklı. Davranıyor ki hem kalbim hem. Sinirim hem.gururum kaldırmıyor yine de pes.etmiyorum yaşamaya değer insallah başarabiliriz

Bu arada yazım yanlışlarından hiç hoşlanmıyorum ama mazur görün telde yazmak.sıkıntılı biraz

Aileler biliyor diye kendini sartlama.İnsanlar nisanlisindan,esinden ayriliyor.O zaman madem ayrilamiyorsunuz bir iki ay kafa dinleyin.Merak etme gercekten seviyorsaniz devam edersiniz

Ne
güzel söyledin seviyorsanız zaten devam.edersiniz diye. Keşke bunu kabullese hen de biraz daha cesur olsam. Özlem her zaman iyidir bizi kendimize getirebilir

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm seninki biraz daha farklı ama yine de benziyor ayrıca ben aslandım o da akrepti aynı şekilde. Aynı sorunları ben de yaşadım hatalar yaptım ama asla büyük boyutta değildi sonradan çok pişman oldum 5 senelik ilişkimin 4 senesi onu bana inandırmak için uğraşmakla geçti. çok takıntılıydı bir gün iyiyse ertesi gün yine geçmiş konuları açar canımı sıkardı ama çok seviyorduk gerçekten seviyorduk kopamıyorduk asla ayrılmayı denedik olmadı, barıştık olmadı. çok sivri dilliydi ben de dayanamayıp patlıyordum bazen ve o kadar emek verdim ki inan anlatsam roman olur ama biz devam ettiremedik. Bir tartışmada bana hakaret ve küfürler etti çok çok ağır laflar söyledi hala aklıma geldikçe içim yanıyor ben de bunun üzerine ayrıldım. Saygı olmadan asla olmuyor. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız nasıl sağlanır güveni bunu siz bilirsiniz inşallah iyi olur sonu düzelirsiniz.

Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm seninki biraz daha farklı ama yine de benziyor ayrıca ben aslandım o da akrepti aynı şekilde. Aynı sorunları ben de yaşadım hatalar yaptım ama asla büyük boyutta değildi sonradan çok pişman oldum 5 senelik ilişkimin 4 senesi onu bana inandırmak için uğraşmakla geçti. çok takıntılıydı bir gün iyiyse ertesi gün yine geçmiş konuları açar canımı sıkardı ama çok seviyorduk gerçekten seviyorduk kopamıyorduk asla ayrılmayı denedik olmadı, barıştık olmadı. çok sivri dilliydi ben de dayanamayıp patlıyordum bazen ve o kadar emek verdim ki inan anlatsam roman olur ama biz devam ettiremedik. Bir tartışmada bana hakaret ve küfürler etti çok çok ağır laflar söyledi hala aklıma geldikçe içim yanıyor ben de bunun üzerine ayrıldım. Saygı olmadan asla olmuyor. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız nasıl sağlanır güveni bunu siz bilirsiniz inşallah iyi olur sonu düzelirsiniz.

Siz konuşunca ben de bizi gördüm. Sizden farkım işittiğim ağır laflar karşısında ayrılıkla sonuvlandiramadım. Çünkü psikolojisi sinirleri yıprandı ve bırakırsam. İnancının tamamen sarilacagini düşündüm. Akrep burçları çok ama çok takıntılı. Aklıma hayalime gelm3yecek şeyler düşünüyor saşıp kalıyorum. Bitirmek.diyince bile içim. Yanıyor yazık değil mi bu sevgiye emeklere hayallere.. gururumu ne kadar daha hiçe sayabilirim bilmiyorum ama herseyin düzelmesini öyle çok istiyorum ki. Bu defa bitirirsem-geçmişte de hep ben yaptım bunu- bana güveni hiç kalmayacak. Çıkmazda gibiyim. Yazdığınız için cok teşekkürler keşke başka şekilde olsaymış durumunuz insallaj bizimki farklı olur :(

Peki onun sinirleri yıpranırken senin psikolojin ne oldu? Ben hep kendimden ödün verdim o inansın, o güvensin yeter her şeyi çekerim sineye dedim düzelttim tüm hatalarımı ama yok olmadı bir gün bile ağlamadan uyuyamadım yıllarca ayrılırsak çok kötü olur dedim direttim başlarda ama düzelmedi. Kötü olur diye endişe ettiğim adam ayrıldıktan 3 hafta sonra nişanlandı ailesinin bulduğu biriyle ben kaldım öylece. Seviyorsun ve emek veriyorsun bu süreçte ama kendini de dinle lütfen ben de o zamanlar mantıklı düşünemiyordum ama sen böyle bir hata yapma. Tamamen düzelse rahatlarsın, bitse üzülürsün ama yine de rahatlarsın ancak belirsiz bir ilişkinin içinde kaybolmak en acısı ne ilerliyorsun ne geriliyorsun günlük hatta anlık mutluluklarla idare ediyorsun ama ilişkinin geneline bakınca büyük bir boşluk görüyorsun. Seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun bu süreçte ama kendini de düşün lütfen karşımızdakine endeksli yaşamak sadece bize zarar veriyor.

Atlatip atlatamamqkta değilim açıkçası hayatta her şey bir.bir.sekilde atlatılıyor. Ben kurtarmak can vermek can bulmak.istiyorum böyle zedelenmeler yaşayan bir ilişki eğer arada kuvvetli bir sevgi varsa yeniden toparlayamaz mi? İnsandan insana değişebileceğini biliyorum elbette bazen karamsar baktığımı düşünüyorum bazen eyvah bu saatten sonra nasıl olacak diye panikliyorum çok sağlıklı. Olmayacağını bilsem de dışarıdan gözlerin yorumlarını almak istedim
burclara inanmam ama madem sen yazdın bende yazayım
ben aslan - eşim akrep.
farkımız ben hiç yalan söylemedim eşime. flort ederkende şimdi de .
sen önce ne yalan söyledim onu yaz.
çünkü bunu yorumlamak için buna ihtiyacımız var. tarafsız gözüz biz.
şunu da yazayım : bu yalanı yazdıgında önce kendine itiraf edeceksin ve kurtulacaksın bu yukten sonra yorumlarımıza göre bir fikir oluşacak kafanda. ve bundan korkma.
cok agır eleştiri bile alsan sonunda ders gibi düşünüp (kuagına küpe olarak ) olumlu hale getirebilirsin.

Peki onun sinirleri yıpranırken senin psikolojin ne oldu? Ben hep kendimden ödün verdim o inansın, o güvensin yeter her şeyi çekerim sineye dedim düzelttim tüm hatalarımı ama yok olmadı bir gün bile ağlamadan uyuyamadım yıllarca ayrılırsak çok kötü olur dedim direttim başlarda ama düzelmedi. Kötü olur diye endişe ettiğim adam ayrıldıktan 3 hafta sonra nişanlandı ailesinin bulduğu biriyle ben kaldım öylece. Seviyorsun ve emek veriyorsun bu süreçte ama kendini de dinle lütfen ben de o zamanlar mantıklı düşünemiyordum ama sen böyle bir hata yapma. Tamamen düzelse rahatlarsın, bitse üzülürsün ama yine de rahatlarsın ancak belirsiz bir ilişkinin içinde kaybolmak en acısı ne ilerliyorsun ne geriliyorsun günlük hatta anlık mutluluklarla idare ediyorsun ama ilişkinin geneline bakınca büyük bir boşluk görüyorsun. Seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun bu süreçte ama kendini de düşün lütfen karşımızdakine endeksli yaşamak sadece bize zarar veriyor.
Şu an o kadar iyi ifade ettin ki anlatamam. Günlük hatta anlık mutluluklar, mutluyken hep bi sonraki anı düşünmek ya yine patlarsa bana kötü laflar ederse diye... Senin durumun beni şok etti açıkçası 3 hafta sonra başkasıyla nişanlandı demek... Bilmiyorum böyle bir durumda o nasıl olurdu ama imkan veremiyorum gerçi bazen korkmuyor değilim ama 8 yıl boyunca deli gibi sevdiği bana bunu hissettirdiği için bu konuda bir şey diyemiyorum. Öte yandan tamamen belirsizligin içindeyim. Ona güveniyorum ama bazen... Bazen içim çok kotu oluyor taşıyamıyorum. Belki bitse benden daha iyi olur kim bilir hep onun önünde engel olduğumu söylüyor öte yandan ayrılalım dediğimde bırakmıyor. Senin ayrılık sürecin nasıl oldu? Diretti mi ayrılmamak için yoksa hemen kabul mu etti?

Hayatımı ona endeksli yaşıyorum gibi birşey aslında. Ama sanki onu bu kadar uzduktwn sonra hak etmişim gibi her şeyi kendime müstahak görmeye başladım. O çok duygusaldır normalde, çok incittim duygularını beni defalarca uyardı ama aptal kafa kendim gibi bildim kendi bildiğim gibi yaptım birşeyleri sonuç hüsran. Ben sadece şu durumdan çıkmayı istiyorum şu an. O kendi hedeflerine bakabilsin mutlu olsun ben de huzurlu olayım. Böyle hayatında neyi yapamazsa sorumlusu kendim hissediyorum. Yine de ayrılık ne bileyim... Dedim ya ondan defalarca ayrıldım tabi küçüktük o zaman ama gerçekten seviyormuş ki incinmiş yüreği yeniden başladığımızda bana güvenmesi çok zor oldu. Şimdi tekrar ayrılık benim tarafımdan hem de... Biz aynı memleketliyiz hep adını duyacağım belki göreceğim ve belki yine yollarımız kesisecek onunla yuva kurmayı öyle istiyorum ki kafamda bir dünya şey var.

Yazdıkların bana çok iyi geldi kendimi suçlu hissediyordum hala da biraz öyle bana yatmadan önce ilgisiz olduğumu bu yüzde soğuduğunu söyledi ama bence saçmalıyor soğuma falan yok yüreğimi oynatıyor. Dedim kör müsün sana yakın olmaya çalışıyorum vs görmek istemedigini söyledi
Sonra kapatalım dedim bu defa kapatmak istemedi. Sanki sevgime ilgime yakınlığıyla hasret ama öfkesi sınırı buna engel gibi. Öyle işte ya beni anladığına o kadar sevindim ki -durumunuza üzüldüm tabi o ayrı da

burclara inanmam ama madem sen yazdın bende yazayım
ben aslan - eşim akrep.
farkımız ben hiç yalan söylemedim eşime. flort ederkende şimdi de .
sen önce ne yalan söyledim onu yaz.
çünkü bunu yorumlamak için buna ihtiyacımız var. tarafsız gözüz biz.
şunu da yazayım : bu yalanı yazdıgında önce kendine itiraf edeceksin ve kurtulacaksın bu yukten sonra yorumlarımıza göre bir fikir oluşacak kafanda. ve bundan korkma.
cok agır eleştiri bile alsan sonunda ders gibi düşünüp (kuagına küpe olarak ) olumlu hale getirebilirsin.

Muhtemelen eleştirilecegim ama yine de yazmak istiyorum. O çok kıskanç biri üniversitenin ilk yılında yeniden başladı ilişkimiz. Ben biraz dikbaşlı bir kızdım erkeklerle arkadaş olarak dahi gorusemeyeceğimi kendisinin de kızlarla gorusemeyecegini söyledi. Başta biraz Hik mık ettim tamam kimseyle takılmam etmem ama sınıfa girdiğinde bir selam vermemek absürt olur diye düşündüm. Ufak sürtustuk ama kabul ettim arkadaş olarak dahi herkesle ilişiği kestim. Okulda ilk dönemim olduğu için bölümde pek arkadaşım yoktu hazırlıkta vardı sadece erkeklerle muhabbetim. Neyse bölümde 2 kız arkadaşım vardı bunların yanında hep bir erkek vardı x olsun. Hep kızlarla takılan kızsı bir tip diyemem ama erkek olarak da görmedigim biri-zaten gözüm adamdan başkasını görmüyordu ki- kızlarla oturup kalktığım için ister istemez bununla da okul sınırları içinde muhabbet etmiş olduk ama ders konusunda vs samimi asla değil. Ders calismislihimiz var beraber. Ve sevgilimin olduğu yüzük taktığımız herşey ayan beyan ben mutluluktan uçuyorum. Bir gün bu x bana feysten arkadaşlık isteği gönderdi ben reddettim başka bir kız arkadaşıma da dalgasını yaptım dedim x istek göndermiş benimki görse alnından vurur ayıp da oldu şimdi çocuğa gibi saçma bir cümle kurdum. Aylar sonra bir gün benimki bir şey için benim hesaba girdi bunu görmüş ve ilk sarsıntı orda oldu. Herşeyimi sorgular oldu etmediği laf hakaret kalmadı o dönem çok üstüme geldi bende kaygı bozukluğu panik atak vs gelişti tedavi oldum. Ama bu esnada benden herşeyi bir erkek bana birşey dedi mi soylememi istiyordu ben de arada saçma sapan şeyleri atliyordum onemsemedihimden üsteleyince söylüyordum daha beter oluyorduk. Bu birinci tur. İyi kötü giderken benim geçmişte arkadaşıyla konuştuğumu öğrendi. Ama ben yakın arkadaş olduklarını asla bilmiyordum o derece. Ve çocukla can sıkıntısından kesinlikle aşk. Meşk muhabbeti dışında konuşuyorduk. Ben rahat bir insandım o zamanlar aklım.çok havadaydi kahretsin ki. Lise dönemimdeydî bu arada konuşma. O çocuk bir gün doğum günümde hediyeye kapıma geldi adresi şakayla karışık istemişti ben de ciddiye almadım tam anlamıyla mal gibi söyledim ve çıktı geldi. Ben de ayıp olmasın diye kapıdan aldım ve gönderdim. Sonra bana açıldı. Açıldığı gibi reddettim ve asla olmaz dedim. Israrlar etti ben kararından dönmedim sonra da konuşmadık zaten geçti gitti bir salaklığım olarak kaldı. İki sene önce bunun bahsi açılınca sen şu kişiyi tanıyor musun diye dedim evet konuşmuştuk ben ona flört dönemimizde bahsetmiştim başlarda zaten. Detayını sordu ne kadar konuştunuz diye söyledim. Dedi ben bilmiyordum o kadar konuştuğunuzu seninle konuşmasını ben söyledim bana geri dönmen için diye. O şerefsiz sana mı yazdı diye. Evet dedim ama ben yüz vermedim diye anlattım durumu. Dedi o mu sana yazdı sen mi dedim ben feysten yazmıştım açıkça dedim hani niye çekiniyim geçti gitti. Bana öyle tepkiler verdi ki anlatamam delirdi sinirinden bana hakaretler etti sabaha kadar ertesi gün finalim vardı sıfır uykuyla gittim. Dönüşte bana ayrılmak istediğini söyledi telde. Benim gibi biriyle olamazmış memlekette konuşmadığım çocuk kalmamış. Evet bir iki kişiyle konuştum hoşlandım ama ötesi olmadı çıkmayi geçtim telefon bile 15 16 17 yaşındaydık daha! Neyse ben şoka girdim ilk kez ayrılık lafı ediyordu birbirimizi tanıdığımız 6 senede. Yalvardım dedim.yapma ben öyle biri değilim. Buluşmaya ikna oldu yuzyuze anlattım durumu ama korkumdan kapıya kadar geldiğini diyemedim o.ilk tepkisinı gördükten sonra. Gözlerime baktı bana doğru söyle başka birşey var mı diye o an çok. Çaresizdi ama ben de bir o kadar korkmuş ve üzgündum zaten daha evvelden güvenmiyordu bana diye. Dedim ikimizin arasını bozabilecek hiçbir şey olmadı. Olmadı da bu iki insanın arasını açabilecek birşey mi allah aşkına geçmişten zaten pişmandim üst üste açınca korktum cekindim bunaldım... yalan söylemiş oldum kısaca. 1 hafta sonra telde konuşurken meğer ağzımı yollamak için demiş o acaba evini biliyor müdür vs. Dedim ne bilsin ama ecel terleri döküyorum. Zaten içim 1 hafta huzursuzdu belliydi böyle olacağı. Sonra itıraf ettim gerisini tahmin edersiniz. Hakaret küfür gırla. Hak ettim mi? Sanırım ettim. 1,5 yıl oldu telafi etmek iÇin çok uğraştım yine hatalarım oldu ama yalan söylenedim asla. Herşeyim rapor haline geldi. O konuları bir daha detmedik ama bana da guvenmedi o zamandan beri hiç. Bir gün güvendiyse öteki gün hüsrandı. Bu süreçte hatam kendi irademle değil kaybetme korkumla hareket etmem ve kendime saygımı yitirmem oldu. Dışarıdan nasıl bilmiyorum ama benim sevgilim dürüstlüğe çok önem veren biri defalarca beni uyardı bana herşeyi şöyle yalan söyleme diye. Geç anladım bedelini. Herkesin yalan bahaneleri vardır benim durumum buydu biraz fazla uzun oldu hakkınızı helal edin ama madem tarafsızca yorumlayqxaksiniz detaylı yazmak istedim

Akrep kolay güvenmez, kolay sevmez, kolay baglanmaz ama bir konuda bir kaniya vardiginda da asla degismez bu 1

Ben tam 10 yillik iliskimi bitirdim. Ha gayret, ha gayret ite kaka sürdürdüm. Yapamam diyordum. En sonunda bicak gibi kesip attim. Meger ne yük tasimisim, bi hafifledim ki...

Back
X