Dile kolay neredeyse 8 sene oldu birbirimizi tanıyalı. O bana aşıktı benimse sevgi vardı çok da emin olmadigim. Sorunlu bir geçmişimiz vardı ama 3,5 yıl önce canım gibi sevdim aşık oldum bağlandım ona. Sonra yalanlarim oldu. Masumu olurdu sözde yalanların ama benimkilerin masumiyetine inandiramadim. Şimdi hergunumiz kavga ama ayrılamıyoruz. Konuşup anlaşmaya çalışıyoruz muhtacız birbirimizin şefkatine yan yanayken dünyalar bizim ama durgunluk çöküyor içime. Yaşattığım tatsız şeyleri kendime yönelen suçlamaları unutamıyorum bazen ansızın yüzümü düşürüyor. Oysa beni hiçbir şeyden memnun olmaz geçinilmez biri görüyor şu sıra. Ne söylesem fiyasko düşüncesizlik. Coook yoruldum. Yorulduk. Ama gönül vazgeçmiyor. Bana yakın olmak istediğini söylüyor ama istemeden ikimiz de tedirginiz birbirimize karşı. Bu ilişkiyi düzeltmesi gereken benim biliyorum. Ama tek.başıma gücüm yetmiyor. Tek olumsuz lafı kalbimi parçalara bölüyor. Hani gerçekten geçimsiz anlayışsız güvenilmez gözü dışarda biri olsam ne gam! Çeker giderdim. En kötüsü insanın olmadığı biri gibi sanılması bunu düzeltmeye çalışırken herşey sarpa sarıyor. Ooofff offf. Uzun ilişki yaşayan arkadaşlar hiç böyle şeyler yaşadınız mı? Düzeldi mi daha sonra? İkimiz de bunalimdayiz o 2 yi 4 yıla tamamlayacakti sıkıntılar yüzünden uzadı şimdi sınavı kazanamama durumu var beni suçluyor. Ben hep.mutsuz olacağım bitti hayatım diyor. Ben deseniz ne yapsam şaşmış haldeyim okulum bitiyor ama içimde heyecan bile yok. Onunla çok mutluyum şu günlero bir atlatsak. Kazanamazsa askere gidecek çok korkuyorum ya ona bir şey olursa diye. Hep kaybedeceğim endişesi var içimde. Keşke onu hiç uzmeseydim bana olan güveni ve saygısını zedelemeseydim. Çoğu kişi diyecektir saygı yoksa hiçbir şey olmaz haklısınız olmuyor da zaten. Ama biz.bu değildik ki hiç olmadık. Hayallerimiz hedeflerimiz kalplerimiz bir yüreğimiz aynı şeylere hasret. Zor bir ikiliyiz biliyorum. Burç yorumları vs inanmam ama karakter özelliklerini taşıdıklarına inanıyorum. Size fikir vermesi açısından belirteyim akrep erkeği ve aslan kadını. İyiyken süperiz kötüyken savaşta gibi. Bana bitir falan demeyin kurban olam. Takıntı değil yaşadığım sağlıklı düşünemiyorum benzer şeyleri yaşayıp üstesinden gelen, bana bir akıl verip destek çıkacak yok mudur? Sevecegime ihtimal vermeyen biriydim Hayatımda ilk kez sevdim diyebiliyorum aşığım ve iyi.günde kötü. Günde onun gözlerine bakmak.onun ellerini tutmak.istiyorum. Hiç şüphem yok ki o da oyle. Ben ne yapmalıyım fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.
Not: eleştirip kizaxaksaniz da usturuplu yapın nolur kalbim çok kırık pişmanlıklarımin yüzüme vurulması görevini her gün itinayla yerine getiren bir ben var içimde
Not: eleştirip kizaxaksaniz da usturuplu yapın nolur kalbim çok kırık pişmanlıklarımin yüzüme vurulması görevini her gün itinayla yerine getiren bir ben var içimde