Uzun ilişkide çıkmaza girmek ve toparlayabilmek?

kızım sen cılgın mısın ?
senin yaptıgın bir gram hemde 1 gramcııkk bile hata yok. psikopat sevgilinden bir an önce kurtul.
aileler biliyor nasıl oalcak filan deme. isteyen istedigi şeyi bilsin, söylesin. ailene bu cocuk bana psikolojik şiddet ve aşırı hakaretler ediyor beni kurtarın bundan desen anında duruma el koyarlar. üzerine ailen birde hem benim için hemde kendilerini için birde seni dövsünler. kızını dövmeyen dizini dövermiş.
15 yaşından bu yaşına kadar neyin kini bu ? cocuksunuz len. hala da cocuksıunuz. seversim normal. cocukluk aşkı bunlar. tum dunyada olur.
okulda ünide iş yerinde erkek ark. olur muhabbet edersin, bir toplantı olur yana yana oturursun güler oynarsın. bunlar dunyanın en eneneneneneenenenen dogal şieyleri.
senin sevgilim dedigin adam sapık. paronayaklık yaptıgı...
sana da yazık değil mi ???? .. sindirilmiş bir kişilik olup cıkmışsın ve ayrılın yazmayın diyorsun. yada sen bu mazoşist ilişikiyi seviyorsun... bu acılar hoşuna gidiyor...
derhal ama derhal ayrıl...ailene de söyle.
yarın biriyle görüşsen yada yanlışlıkla onun tanımadıg ama anneni babanı tanıyan birinin evladı selam verse yolsa bu adam seni öldürür. bunu kendine nasıl yaparsın.
sana bayan bir sürü sey yazmıs
anladıgın bumu
sen kafayı bence o paranoyak sevgilinle bozmussun
ikinizdede takıntı olmus bu ilişki

Güvenini kırmışsın galiba, kırık testi yapıştırılır ama bir daha eskisi gibi omaz, üstüne bir de gerçekleşemeyen hayalleri var ve bunda payın olduğunu düşünüyor, bayağı yükün ağır yani. Sen istemesen bile gün gelir o senden ayrılmak isteyebilir bu da aklında olsun.

Güvenini kırmışsın galiba, kırık testi yapıştırılır ama bir daha eskisi gibi omaz, üstüne bir de gerçekleşemeyen hayalleri var ve bunda payın olduğunu düşünüyor, bayağı yükün ağır yani. Sen istemesen bile gün gelir o senden ayrılmak isteyebilir bu da aklında olsun.
ay yok guven muven kırmamış
cocukluk aşkıymış bunlar. cocuk bundan ayrılmış bir ark. git bu kıza numaradan asıl demiş.
sonra kızda anlatmış böyle böyle oldu. vay... o ark. ben sana göndermiştim- sana nasıl yazar demiş. sen istemeseydin sana yazmazdı ya baglamış
hem kendi yapıyor-kendi kızıyor- sonada kıza seninle olduguma pişmanım köyde seninle cıkmayan cocuk kalmamış diyor.
15-20 yaş arasında gencler birbirlerine ilgi duyar söyllerler ,söylemezler. bunun hatası olour mu ?
bu kızın elbette mahalleden okuldan liseden üni. den ark. olacaK
üni de bir cocuk buna sosyal. med. ark. göndermiş (tanışıyorlarmış zaten ) kız sevgilim görürse kızar diyip red etmiş teklifi.
cocukda bunu görmüş gene sen hafif kadınsına baglamış.
lisede kalmış- kıza senin yüzünden kaldım demiş.
bir sınava griecekmiş -kıza gene -senin yuızunden sınavı gecemeyecegim diyormuş.
diyormuşda diyormuş.
şimdi bana diyin bu kızın sucu ne? kimin güvenini kırmıiş? guven kırmak için suc yok ki ortada ? hata yok ? ??? kim neyi kırmışi ?
adam bildigin paranoyak-mazoşist- psikopat....

cocukluk aşkıymış bunlar. cocuk bundan ayrılmış bir ark. git bu kıza numaradan asıl demiş.
sonra kızda anlatmış böyle böyle oldu. vay... o ark. ben sana göndermiştim- sana nasıl yazar demiş. sen istemeseydin sana yazmazdı ya baglamış
hem kendi yapıyor-kendi kızıyor- sonada kıza seninle olduguma pişmanım köyde seninle cıkmayan cocuk kalmamış diyor.
15-20 yaş arasında gencler birbirlerine ilgi duyar söyllerler ,söylemezler. bunun hatası olour mu ?
üni de bir cocuk buna sosyal. med. ark. göndermiş (tanışıyorlarmış zaten ) kız sevgilim görürse kızar diyip red etmiş teklifi.
bir sınava griecekmiş -kıza gene -senin yuızunden sınavı gecemeyecegim diyormuş.
diyormuşda diyormuş.
şimdi bana diyin bu kızın sucu ne? kimin güvenini kırmıiş? guven kırmak için suc yok ki ortada ? hata yok ? ??? kim neyi kırmışi ?
Aaayh valla hiç çekilmez, ilk olayda tekmeyi basardım ben, hiç aşk maşk , 3 yıldı 5 yıldı uğraşamam.
Burda kızın suçu hala bu adamla birlikte olmak :) Sana sevgili mi yok, niye ayrılamam diyorsun ki? Kimseyi bu kadar vazgeçilmez görmeyin.

diyormuşda diyormuş.
Olayı yanlış anlamışsınız bana asılsın diye göndermedi kimseyi arkadaşına benim onu cok sevdiğimi barışmak istediğimi söylee diye demiş. Burada hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz ama rica ediyorum hakaretvari laflar etmeyelim. Evet hata dediğim şey belki büyük değil ama bir şekilde kalp kırdı ve bu noktalara geldi ararkaplanda başka şeyler de var sevdiğim adama bu şekilde yakıştırmalar yapmayin lütfen kimsenin buna hakkı yok. Söylediklerinizi dikkate alacağım ve bu durumun içinden çıkacağım insallah teşekkür ederim

diyormuşda diyormuş.
Olayı yanlış anlamışsınız bana asılsın diye göndermedi kimseyi arkadaşına benim onu cok sevdiğimi barışmak istediğimi söylee diye demiş. Burada hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz ama rica ediyorum hakaretvari laflar etmeyelim. Evet hata dediğim şey belki büyük değil ama bir şekilde kalp kırdı ve bu noktalara geldi ararkaplanda başka şeyler de var sevdiğim adama bu şekilde yakıştırmalar yapmayin lütfen kimsenin buna hakkı yok. Söylediklerinizi dikkate alacağım ve bu durumun içinden çıkacağım insallah teşekkür ederim

diyormuşda diyormuş.

Ayrıca ayriliklarimizin hepsinde ben yaptım ggururunu ve kalbini çok kırdım bu raddeye gelene kadar beni bir kez bile incitmedi gözünden sakindi şimdi canı çok yanmasa psikolojik olarak sıkıntılı olmasa bu şekilde davranmazdı bizim dışımızda çok yıpratan bir olay yaşadı o dönem iyi destek olamadım sizin söylediklerinizi inanin anlıyorum ve bazı noktalarda hak veriyorum yalnız en iyi ben taniyabilecegimden bazı yorumlarınız üç geldi

Ayrıca ayriliklarimizin hepsinde ben yaptım ggururunu ve kalbini çok kırdım bu raddeye gelene kadar beni bir kez bile incitmedi gözünden sakindi şimdi canı çok yanmasa psikolojik olarak sıkıntılı olmasa bu şekilde davranmazdı bizim dışımızda çok yıpratan bir olay yaşadı o dönem iyi destek olamadım sizin söylediklerinizi inanin anlıyorum ve bazı noktalarda hak veriyorum yalnız en iyi ben taniyabilecegimden bazı yorumlarınız üç geldi
peki. arkadaş gönderme olayını yanlış anlamışım. pardon.

Önerin için teşekkür ederim biz ayrı değiliz ancak arada bi soğukluk var sanki kırgınlık mi gerginlik mi değişik. O yüzden yazıp biraz rahatlamak istedim. Sabah uyanıyorum aşkla özlemle böyle geçse keşke geri kalanı da. Önerinde haklısın şimdiki durum neyse ona bakmak lazım geçmişe geleceğe değil bakacağız artık..

Evet ama ayrılabilirsiniz de bu çok uzak bir durum değil. Olursa da kendini hazırla derim.

Akrep unutmaz. Senin posan çıkana kadar ezer, acı çektirir, yettiğini düşünürse bırakır. Her şey iyi gidiyor derken başka bir sorunda önüne sürer ve ayrılır senden. Ben bir akrebim ve böyleyim ;)

İyice korktum okuyunca yorumunuzu. Öyle birşey olsun asla istemem evlilikten korktum oldum olası ailemdeki sorunlar yüzünden aynılarını Rabbim yaşatmasın kimseye. Yorumları okudunuz mu bilmiyorum ne yalan söylediğimi yazmıştım bundan sonrası ne olur hiç bilmiyorum ama kaybetmek istemiyorum çok üzgünüm

Keşke bir Allahın kulu da dese yaşadık biz tatsizliklar ama geçti düzelttik. En iyi yaşayan bilir daha önce çevremden hep olayları buyuttugumuzu biraz birbirimizden uzaklasip-vicvic telefonda konuşuyoruz sürekli bu yüzden tartışma çıkıyor- kendinize gelseniz toplarsıniz diye. Şu an evlilik gibi bir durumumuz yok. İyi ki bu süreci önceden yaşadık evlilik telaşında değil. Diyorum ya belki. Hani her insan farklı değildir bilmiyorum.

Kafanızı ütuledim hepinizin hakkınızı helal edin

Hoba yeni okudum hata dediğin şeyleri sen bunlara hata demişsin de ortada birsey yok ki sindirmiş herif seni kaşla göz arası. Ne cürret kaç yıllık geçmişi kurcalayıp duruyor. Birde kendini hakli zannedip sürekli olay çıkartıyor. Valla birsey diyeyim mi ilk olay yarattığında sen ayrıl bakalım ne yapacak. Ya unutsun bu saçmalıkları ya da unutsun. Herkesin pembe yalanları var. Ya da topluluklar halinde yaşıyoruz tabi kadin erkek selam verecek konuşacak ne saçma bir zihniyet bu ya kör cahillik başka birşey değil. Kendine bu hayati layık görme rica ediyorum.

Back
X