- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
sana bayan bir sürü sey yazmıskızım sen cılgın mısın ?
senin yaptıgın bir gram hemde 1 gramcııkk bile hata yok. psikopat sevgilinden bir an önce kurtul.
aileler biliyor nasıl oalcak filan deme. isteyen istedigi şeyi bilsin, söylesin. ailene bu cocuk bana psikolojik şiddet ve aşırı hakaretler ediyor beni kurtarın bundan desen anında duruma el koyarlar. üzerine ailen birde hem benim için hemde kendilerini için birde seni dövsünler. kızını dövmeyen dizini dövermiş.
15 yaşından bu yaşına kadar neyin kini bu ? cocuksunuz len. hala da cocuksıunuz. seversim normal. cocukluk aşkı bunlar. tum dunyada olur.
okulda ünide iş yerinde erkek ark. olur muhabbet edersin, bir toplantı olur yana yana oturursun güler oynarsın. bunlar dunyanın en eneneneneneenenenen dogal şieyleri.
senin sevgilim dedigin adam sapık. paronayaklık yaptıgı...
sana da yazık değil mi ???? .. sindirilmiş bir kişilik olup cıkmışsın ve ayrılın yazmayın diyorsun. yada sen bu mazoşist ilişikiyi seviyorsun... bu acılar hoşuna gidiyor...
derhal ama derhal ayrıl...ailene de söyle.
yarın biriyle görüşsen yada yanlışlıkla onun tanımadıg ama anneni babanı tanıyan birinin evladı selam verse yolsa bu adam seni öldürür. bunu kendine nasıl yaparsın.
anladıgın bumu
sen kafayı bence o paranoyak sevgilinle bozmussun
ikinizdede takıntı olmus bu ilişki