Neden mutsuz olduğunuzu kabul edip ondan uzak durmanızın en doğrusu olduğuna inanacaksınız başka çare yokoncelikle herkese merhaba. Gercekten artık sindiremedigim ve paylasacak kimsem olmadigi icin buraya yazma,fikrinizi alma gereksiniminde bulundum. Benim 5. Senesi dolmaya yakın bir iliskim vardi. Her iliskide olduğu gibi ilk zamanlari mukemmeldi. Sonradan ciddi anlamda problemler yasadik, o kadar buyuk sacma ve dönüşü olmamasi gereken problemlerdi ki taa o zamanlar bitmeliydi. Her zaman erkek arkadasimin geri dönmeleri, kullerimizden dogariz dusunceleriyle bi şekilde yeniden başladık. Ama olmuyordu birinci gün hersey kusursuzsa ben ikinci gün gecmisi eskileri acarak herseyi mahvediyordum. Bu bende alışkanlık haline geldi. Bu bes senelik iliski o kadar yiprandi ki onunda benimde hayatıma birileri girdi. Sonuç olarak biz yine birlikteydik bu ilişki benim zorlamalarim ve heryerden engellemelerimle 2 gün önce son buldu. Ama canım yanıyor, o vazgecmiyor. Ben birlikteyken huzursuzum onu da huzursuz ediyorum. Birbirini mutlu edemeyen iki insan olarak yan yana olmamız gereksiz. Herkes kendi yoluna bakmalı, başkasıyla olmasından da aşırı korkuyorum. Fakat bunu görsem bile üstesinden gelmeyi göze aldım. Öküz oturuyor bogrume. Tamamen unutmak, kendime onu hatirlatmamak için neler yapmalıyım?
5 yılımı verdim devam edelim dedikçe bir ömrü heba edeceksiniz. Kararlı olun.
Sen de str isigi var bence unutursun sen cok da mutlu olursun. Sevdigin erkegin israrina ragmen iliskiyi kesmek zordur. Basarmissin. Gerisini getirirsin. Hayatini daha aktif yasa iyi geliyor.
Bu satirlari sana hasta bir iliskiyi bitirebilmis ve mutlulugu bulmus biri olarak yaziyorum :) Zor olan kismi basarmissin. Ileride kendinle cok gurur duyacaksin dgru zamanda iliskiyi bitirdigin icin. Ben bu surecte nasil bir insandim gunluk hayat akisim nasildi onu soyleyeyim. Sen de eminim kendine ve programina uyacak bir seyler bulursun. Her sabah erken saatte yuruyuse cikiyordum bu insana hem ozguven veriyor hem de zihnini aciyor. Sonra okul is vs gidiyordum. Donunce kendime guzel bir zeytinyagli yemek yanina salata patlatiyordum. Biraz dinlendikten sonra ekstra yabanci dil calisip, ozel hobilerime vakit ayiriyordum. Cuma aksamlari hafta sonlari arkadaslarla konser, sergi, kahvaltilar. Insan yasadigini anliyor... Kotu iliski insani ölmeden mezara sokar. Ask oyle bir sey degil.Yaaa hahaha,yorumunuz bana ekstra bi özgüven verditeşekkür ederim
Umarim fazla aci cekmeden atlatirim. Ceksem de ona gram belli etmem,dışarı mutlu gözukuyo gibi yapmakta üstüme yoktur.. ama aktif yasamak işte dediginiz gibi.. neler yapabilirim fazladan. Hiçbir fikrim yok
Hayır adam adamsa arada ki proglem bir şekilde çözülmeye çalışılır. Aldatma saygısızlık hakaret aşağılama gibi şeyler yoksa , sudan sebeblerle ayrılmak saçma geçmişte kötü şeyler oldu ki önünüze ısıtıp ısıtıp koyuyorsun.. Ama 5 yıl ilişki kabak tadı verir en güzeli 1 yıl sonra resmiyete dökmek çünkü zaman geçtikçe tahammül azalır . Mantıkla ve kalbinin sesiyle hareket et .çünkü onu en iyi sen tanıyorsun gercekten evlenebileceğin sana gereken değeri verebilecek mi bunu düşün inagore adım at ..hakkında hayırlısı olsun
oncelikle herkese merhaba. Gercekten artık sindiremedigim ve paylasacak kimsem olmadigi icin buraya yazma,fikrinizi alma gereksiniminde bulundum. Benim 5. Senesi dolmaya yakın bir iliskim vardi. Her iliskide olduğu gibi ilk zamanlari mukemmeldi. Sonradan ciddi anlamda problemler yasadik, o kadar buyuk sacma ve dönüşü olmamasi gereken problemlerdi ki taa o zamanlar bitmeliydi. Her zaman erkek arkadasimin geri dönmeleri, kullerimizden dogariz dusunceleriyle bi şekilde yeniden başladık. Ama olmuyordu birinci gün hersey kusursuzsa ben ikinci gün gecmisi eskileri acarak herseyi mahvediyordum. Bu bende alışkanlık haline geldi. Bu bes senelik iliski o kadar yiprandi ki onunda benimde hayatıma birileri girdi. Sonuç olarak biz yine birlikteydik bu ilişki benim zorlamalarim ve heryerden engellemelerimle 2 gün önce son buldu. Ama canım yanıyor, o vazgecmiyor. Ben birlikteyken huzursuzum onu da huzursuz ediyorum. Birbirini mutlu edemeyen iki insan olarak yan yana olmamız gereksiz. Herkes kendi yoluna bakmalı, başkasıyla olmasından da aşırı korkuyorum. Fakat bunu görsem bile üstesinden gelmeyi göze aldım. Öküz oturuyor bogrume. Tamamen unutmak, kendime onu hatirlatmamak için neler yapmalıyım?
oncelikle buraya konu acarsan delirtirler adami unut unut diyerek bunu gec simdi. benimde 3 yillik iliskim varDI bir ay evvel bitti. ayni senin yaptiklarini yaptim simdiyse anladim cok hataliymisim. sonu pismanlik ve ask acisi sana bastan soyliyim. sinirli oldugunda ona yazma git adamin gonlunu al. gecmisi sil suan ask acisi cekiyorum. sevdigim adami kaybettim eski konulari acarak. ya kendini duzelt yada sonuna hazir ol emin ol daha 2 gun olmus bide 1 ay olsun iste o an agzina yemek bile koyamiyosun
Bu satirlari sana hasta bir iliskiyi bitirebilmis ve mutlulugu bulmus biri olarak yaziyorum :) Zor olan kismi basarmissin. Ileride kendinle cok gurur duyacaksin dgru zamanda iliskiyi bitirdigin icin. Ben bu surecte nasil bir insandim gunluk hayat akisim nasildi onu soyleyeyim. Sen de eminim kendine ve programina uyacak bir seyler bulursun. Her sabah erken saatte yuruyuse cikiyordum bu insana hem ozguven veriyor hem de zihnini aciyor. Sonra okul is vs gidiyordum. Donunce kendime guzel bir zeytinyagli yemek yanina salata patlatiyordum. Biraz dinlendikten sonra ekstra yabanci dil calisip, ozel hobilerime vakit ayiriyordum. Cuma aksamlari hafta sonlari arkadaslarla konser, sergi, kahvaltilar. Insan yasadigini anliyor... Kotu iliski insani ölmeden mezara sokar. Ask oyle bir sey degil.
Edit: Hayatini yeniden alacagin kisiyi dikkatli sec ki yine ayni seyleri yasamayasin. Digerinin yaptiklarini o da yapar diye dusunup kafasini utuleme adamin kadinlar bu hatayi cok yapiyormus. Erkekler oyle diyor.
Daha 2 gün olmuş. 2 günde unutmayı planlamıyordunuz herhalde?
Elbet acı çekilecek ama bu da geçecek. 2 sene 3 sene unutamayanlar var(o da ayrı bir saplantı)
Hayatınıza odaklanın kimse vazgeçilmez veya bulunmaz hint kumaşı değil.
Elbet sever ve sevilirsiniz. Yalnızca arabeske bağlamayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?