• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkinin sırrı bulundu

izin verse mink kuşum , vahşi atım :)) diyecemde izin vermiyoki ben de fındıklı çikolatam diyorum

bizde hep garip garip lakaplarla hitap ederiz. birbirimize ismimizle hitap ettiğimizde
kesin ortada bi olay vardır. biri birine kızmıştır :)

ayıcım derim:) oda bana kepçe kulaklım der:)) aradığım zaman alo demz ha der:) mağradan yenimi çıktın derim.. bide biz cok sık kavga ederiz.. buna rağmen 11.ayımıza girdik şuana kdr büyük sorunlar cıkmadı allahıım yazdıysa bozsun allah nazarlarsan korusun bizi:)

Bizde aklımıza ne gelirse deriz benim eşim biraz iri yarı ben ona bazen öküzüm ayım danam bile diyorum o da söle aşkım söle tahrik oluorm biraz daha söle der.kaydirigubbakcemile3

yazıya katılıorum ilişki sıradanlaşıo aynı şeyleri söyleye söyleye. bana çok itici geliyor her daim aşkım bitanem seni seviyorum aşkitom denmesi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bu dalga konusudur bizde sırnaşık şey ben ona dingil derim o da lavuk der ilk zamanlarımızda ben kro derdm o da cono derdi zaman geçtikçe isimleri değiştiriyoruz :roflol::roflol: alınan gücenen yok niyetimiz belli. dışardan herkes çok orjinal ilişkiniz var der :roflol:

ayıcım derim:) oda bana kepçe kulaklım der:)) aradığım zaman alo demz ha der:) mağradan yenimi çıktın derim.. bide biz cok sık kavga ederiz.. buna rağmen 11.ayımıza girdik şuana kdr büyük sorunlar cıkmadı allahıım yazdıysa bozsun allah nazarlarsan korusun bizi:)

çok tatlızsın kepçe kulaklım ha
allah iyiliğini versin.
çok komikmiş eşlerimizle ilişkimiz ya
hayvanlar aleminde geziniyor herkes.
bende eşşek derim o da bana kedi der .

sadece ailelerimizin yanında isimlerimizle hitap ederiz oda zorda kaldığımız için sözlüm bana tosunum der biraz kilo fazlam olduğum içn bende ona tektanem hayatım herşeyim falan derim ona taktığım bi lakap yok yani

benimki ((at gibi hatunum at gibi der :)) seksi şempazem dedi geçende prensesim der güzel gözlüm der bebişim der bende ona boğa burcu olduğu için öküzüm derim bazen :)) aşkitom derim koca bebeğim derim azgın boğam derim :))) bizde böyleyizz işte :)))

vayyy be bunca zaman yüzlerce farklı şekilde seslendik birbirimize demek ki uzun sürmesine yardımcı olmuşlar :40::40:
ben sevgilime eşşek, kurbağa, kocaayak gibi şeyler söylerim.
o da bana lokumum, minik tosbağam, sıpam, minik kuşum falan der :32::32::32:

bizim bir komsumuz var adam eşine "müdür" diye hitap ediyor :27:

ay çok güldüm kızlar okurken:1: Eşim bana ufaklık,minik kızım,pamukum,fıstıkım,balım,hayatım der.He bide mesela bişey hakkında konusuyoruz ve ben anlamadım diyelim o konuyu ,''ay benim dongidiğim der'' Ne demekse artık.Saf gibi bişi olmalı:33: Bende eşime aşkitom,tatlısım,ayıcıkım,oğluşum,köpişim,kankajım derim:4:

way be ben bu hissetmiştim böyle farklı seslenmeler cidden keyifli iletişim saglıyo.. ban ceylanım mawişim... civcivim dio
ben ona sewimli seyler takıyorum... hosuna gidiyo benim ki uzun iri bir şehzade ... :) ama ben ona minik kelebek minik kus yawru kedim... boncugum.. falan diorum nasıl hosuna gidiyo.. ahanda dogru yoldaymısım :D:D: :9::9::60::60::69::69::69:

Ben ve eşim de bazen anlamsız sözcükler kullanabiliyoruz. Hatta çoğunlukla kullanıyoruz.. Ne kadar anlamsızsa o kadar güzel oluyor hatta.. :)))

Back
X