uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pozitif pozitif kizlar hadi halayaaaaaaaa:teytey::teytey:

canım asiimm yazamadım hastalandım... pozıtıf ama..bugunkukan testım ınsaalah ıyı cıkar..dua et cnm..
tesekurler canbebek.

Nisasum
tebrikleeeeer... 2.kan testin de iyi çıkmıştır inşallah...
ben de uzun protokolle 4 subatta basladım, lucrinin 4, günü bugün, ama bana 18. gün başlattı,herkes gibi 21. gün değil,normaldir herhalde? sizde lucrinin ve gonal-f nin yan etkileri nelerdi kızlar? ben lucrinden 4 günde pek bir yan etki görmedim, eşim yapıyor iğneleri..

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle....

Tebrikler canım..katlar katlar sen pozitif ol, bebiş(ler)e iyi bak...

bu arada benim negatif oldu kizlar
ins ikinicde yakalrim o mutlulugu

arkadaşlar slm ben lucrine 19. gün başlıcakmışım herkes genelde 21. gün neden anlayamadım

arkadaşlar slm ben lucrine 19. gün başlıcakmışım herkes genelde 21. gün neden anlayamadım

canim o onemli degil diye biliyorum bende 20 gun baslamistim
bir arkadsimda 16 gun baslamisti dr senin adet duzenine gore ayraliyordur
hadi hayirlisi hakkinda

arkadaşlar bende lucrine başlıcam içinde çıkan kağıttakiler mendilmi anlamadımda çok korkuyorum nasıl yapcam

kıslar bende uzunla başladım
sevgidolu kagıt mendille göbeğini sil göbek deliğin altına olabilir 2 parmak kadar 3 parmak kadarda yanlara olabliilir çok yanlara yapma boşluklarına denk gelir
bir elinle göbeğinin yanını elinle sıkıştır baş parmağında işaret parmağınla öteki elindede iğnen olsun çekilmiş olsun iğnenin ucunu bi yere değdirme ama iğnenin bi tarafı kestin o taraftan hafif yan olarak batır ilacı sık yavaşca diğer elinle derini bırak 2 sn sonra iğneyi çıkar hemen çıkarmada ilac dışarı kacmasın bende bugün başladım.. dualarımdasın canım .. umarım yardımcı olabilimişimdir

kizlar bende tekrar ikinci tedavime basladim allahin izni ile ben 20.gun yani pazartesi decapeptyl igneme yani lucrinle ayni oluyor basliyorum allah yardimcimiz olsun

çok sağol gülencim sende canım inşallah burdan bağırcaksın ham,ileyim diye ben inanıyorum asicim seninde teedavin hayırlı olsun

kızlar bugün bana bir iğne başladı suprefact diye...sanırım uzun protokol....hepinize bol şans...

canım asiiiiim...........tedavin hayırlı ols canım inş bu kez bebişin gelır................inş canım .......dualarım senınle............sen benı hıç yalnı bırakmadın canım...........inş herşey yureğıne gore olur.......................

kizlar bende tekrar ikinci tedavime basladim allahin izni ile ben 20.gun yani pazartesi decapeptyl igneme yani lucrinle ayni oluyor basliyorum allah yardimcimiz olsun

tatlişim başladınmı hadi hayırlısı olsun bu defa 12 den vurucaksın olucak canım arkadaşımŞeniz

merhabalar ben uzun protokale başlayıp da bitiremeyenlerdenim LUCRIN denildiği zaman aklımı oynatıcak gibi oluyorum lucrine adetin 21.ci günü başladım 18 gün vuruldum ve adet görmedim dr. belki hamile kalmışsındır dedi test yaptırdım (-) çıktı sonra farlutal kullandım sökülmedi prımolut-n kullandım 2 gün kanamam oldu rahim içi kalınlaştı ve doktorum biopsi istedi o dört günü nasıl geçirdim allahbilir biopsi sonucu Atipisiz basit hiperplazi çıktı 4 ay daha prımolut-n kullandım ve 2.biopsim yapıldı sonunda rahim istenilen inceliğe kavuşmuştu adetimin 2.ci günü kısa protokolle devam ettim bende pko var ve doktorum LUCRIN neden oldu dedi bence en güzeli kısa protokol toplamda 25 gün sürüyor ve en zahmetsizi
yani kişiden kişiye değişiyor baskılama iğneleri ama karında şişkinlik ateş basması daralma uykusuzluk gerginlik yani hepsini yaşadım inşallah sen yaşamazsın hayırlısı olsun
:uhm:
üç aydır lucrin kullanıyorum :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Back
X