E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
pozitif pozitif kizlar hadi halayaaaaaaaa:teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar slm ben lucrine 19. gün başlıcakmışım herkes genelde 21. gün neden anlayamadım
kizlar bende tekrar ikinci tedavime basladim allahin izni ile ben 20.gun yani pazartesi decapeptyl igneme yani lucrinle ayni oluyor basliyorum allah yardimcimiz olsun
üç aydır lucrin kullanıyorummerhabalar ben uzun protokale başlayıp da bitiremeyenlerdenim LUCRIN denildiği zaman aklımı oynatıcak gibi oluyorum lucrine adetin 21.ci günü başladım 18 gün vuruldum ve adet görmedim dr. belki hamile kalmışsındır dedi test yaptırdım (-) çıktı sonra farlutal kullandım sökülmedi prımolut-n kullandım 2 gün kanamam oldu rahim içi kalınlaştı ve doktorum biopsi istedi o dört günü nasıl geçirdim allahbilir biopsi sonucu Atipisiz basit hiperplazi çıktı 4 ay daha prımolut-n kullandım ve 2.biopsim yapıldı sonunda rahim istenilen inceliğe kavuşmuştu adetimin 2.ci günü kısa protokolle devam ettim bende pko var ve doktorum LUCRIN neden oldu dedi bence en güzeli kısa protokol toplamda 25 gün sürüyor ve en zahmetsizi
yani kişiden kişiye değişiyor baskılama iğneleri ama karında şişkinlik ateş basması daralma uykusuzluk gerginlik yani hepsini yaşadım inşallah sen yaşamazsın hayırlısı olsun
:uhm: