• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun protokolle tup bebek tedavisi ve yumurta geliştirme konusunda acil yardım!

Şimdi araştırdım incir kürü de, soğan kürüde yükseltiyormuş.
Ve kürler uygulanırken eğer tüp bebek tedavisine başlanacaksa 3 gün öncesinden bırakılması gerekiyormuş.
15 gün incir kürünü yapip 7 gün ara verip soğan kürünün yapılması önerildi.

Şimdi araştırdım incir kürü de, soğan kürüde yükseltiyormuş.
Ve kürler uygulanırken eğer tüp bebek tedavisine başlanacaksa 3 gün öncesinden bırakılması gerekiyormuş.
15 gün incir kürünü yapip 7 gün ara verip soğan kürünün yapılması önerildi.
Ben tedaviye kadar kuru incir yemistim ama bal polen karisimini tedavidede birakmadim hergun yedim

Ben de arı sütü bal ve polene devam ediyorum ancak incir kürü tedavideyken yapılmaması gerekiyorsa ben de yapmayayım. Peki zeytinyağlı incir de mi tedavi de zarar verir ya..aklım karıştı
Valla prolaktini yükselten kaş yaparken göz çıkaran bi kürü ben ne yapayım. Benim prolaktin yuksek degil gecen sene temmuzda yapılan testte 11.14 / bu ay yapılan da 16.14.
Tamam yüksek değil ama yani, tüp bebekte bir sürü hormon alacağız o aldığımız ilaçlar zaten hiç mi hiç masum ilaçlar değil. Kanser yapma riskleri var.
Benim teyzem 40 yaşında evlendi üst üste tüp bebek denedi hic bi doktorda soylemiyor üst üste yapılmaz bi kac ay en az ara vermek gerek. Neyse teyzem üst üste yaptı. Bi doktor teyzemi uyardı ve sana tüp bebekte yapmam dedi. Böylelikle teyzemin macerasi sona erdi.
Simdi bi kürleri yapıp o ilacları kullanmak benim aklıma yatmadı yapmayacağım.
Bana hayıt otunu önerdiler, kullandım tamam bi mucize fsh yi düşürdü ama kafamda sac kalmadı tutam tutam saçlarım döküldü hala dökülüyor. Böyle tv ye çıkıp öneriyorlar ama zararlarınıda söylesinler.

Ben de arı sütü bal ve polene devam ediyorum ancak incir kürü tedavideyken yapılmaması gerekiyorsa ben de yapmayayım. Peki zeytinyağlı incir de mi tedavi de zarar verir ya..aklım karıştı
Tedavideyken incir kuru falan yapma igneler zaten agir ters tepebilir ben herseyi cok dikkatli yaptim tedaviye baslayinca hepsini biraktim

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Yani bugun Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

2. Denemem Uzun protokol oldu bende adetten 15 gun once lucrine basldm adet olunca dozajini dusurdm bunla beraber doktorum impryl die takviye verdi yumurtam kalitesizdi.. adetin 2. Gunu tedaviye basldm bu surede ac karnina bal tarcin corek otu taze olarak yedm sonucm pozitif simdi kalp ve kese icin bekliyrm

2. Denemem Uzun protokol oldu bende adetten 15 gun once lucrine basldm adet olunca dozajini dusurdm bunla beraber doktorum impryl die takviye verdi yumurtam kalitesizdi.. adetin 2. Gunu tedaviye basldm bu surede ac karnina bal tarcin corek otu taze olarak yedm sonucm pozitif simdi kalp ve kese icin bekliyrm
Çok sevindim canım. .Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. .İnşallah kalp atışlarını da tez zamanda duyarsın.Bakalım uzun protokol bize yarayacak mı:)

canım incir kürü yapılmaz diye bişey yok iğne vurulurken. benim yumurtalar iyi gelişmeyince ilk kontrolümle birlikte incir kürü verdi doktorum evicap içiyordum öncesinde 2 ye çıkardı, inofolic toz verdi.

Ben 15 gün yaptım hamile kaldim. Sakın öyle düşünme.
Ben cok sordum ne zaman baslayayım die belirli bi günü yok.
1 lt ye yakin (icme suyu olacak musluk suyu olmayacak) suyu kaynat. Kaynayinca içine 7 / 8 inciri yıka elinle ikiye böl suya at. 15 dakka kaynat. Ocaktan al soğusun. İster 2 ye böl sabah aksam iç, ister 3 e böl sabah öyle aksam iç. 21 gün yap 7 gün ara ver 21 gün tekrar yap. Yanlız incir kürünü yaptığında tatlı yeme çünkü şeker miktarı çok fazla incirde. Dikkat et.
Önemli olan yumurtan gelistirmek zaten.
Doktorlar yumurtalara bakiyor işte yumurta az kalitesi iyi değil, sonra tedavi de incir kürüde yapanlarda doktorlar bile yumurta kalitesine şaşırıyor. Tıbbı bırakmayacağız birlikte bunları da yaparsam inş olacak.
Ayrıca bol bol ananas ye, abd de tup bebek tedavisinde ananas yediriyor. Ananasda östrojen var.
Akşamlarıda ( ben üç aydır yapıyorum eşimin spermleri cok problemli benim 15 milyon sperm, 36 milyon oldu. %2 sağlıklı esimin spermlerinin, %98 nin morfolojileri bozuk. Ben sperm sayısını arttirarak sperm ayiklanirken sağlıklı sperm daha cok bulsunlar die uğraşıyorum) sen ve eşin 5 fındık, 2/3 ceviz, tuzsuz kabak cekirdegi (peymanin bahceden tuzsuz cig kabak çekirdeği var) ye bi avuc ( ayarla soyulmus oldugu için tam bi avuc alma). İnanilmaz faydasını gördük.
Canimm bende pazartesi igne tedavisine baslayacam incir kurunu o zaman kulansam sıkıntı olur mu

Canimm bende pazartesi igne tedavisine baslayacam incir kurunu o zaman kulansam sıkıntı olur mu
Hayır kesinlikle yapılmaz canım. Tedavi sürecinde ilaclarınız dışında hiç bir şey kullanmayın. Ve kullanılmaz.
(Hatta ve hatta eğer çay vs kür yapıyorsanız da tedaviye baslamadan 3 gün önce bırakın deniyor.)
Kullanma cnm.

Hayır kesinlikle yapılmaz canım. Tedavi sürecinde ilaclarınız dışında hiç bir şey kullanmayın. Ve kullanılmaz.
(Hatta ve hatta eğer çay vs kür yapıyorsanız da tedaviye baslamadan 3 gün önce bırakın deniyor.)
Kullanma cnm.
Çok Sagol canimm hepimiz için hayirlsi

Çok Sagol canimm hepimiz için hayirlsi
Amim cnm inşallah inşallah ben tüp bebek denedim tutmadı.
Tüp bebek sürecine başlarken aradım İbrahim Saraçoğlunu ilaçlarla birlikte kürleri, çayları yapayım mı die. Yapılmaz bilgisini onlardan öğrendim.
İnşallah senin tedavin olumlu sonuçların dualarım seninle.

Amim cnm inşallah inşallah ben tüp bebek denedim tutmadı.
Tüp bebek sürecine başlarken aradım İbrahim Saraçoğlunu ilaçlarla birlikte kürleri, çayları yapayım mı die. Yapılmaz bilgisini onlardan öğrendim.
İnşallah senin tedavin olumlu sonuçların dualarım seninle.
Insallah benimmn deneme olacak digerleri tutmadi yumurtaliklarda gelisiyir ama niye tutulmuyor birbirimize dua edelim

Insallah benimmn deneme olacak digerleri tutmadi yumurtaliklarda gelisiyir ama niye tutulmuyor birbirimize dua edelim
Aynen bendede yumurta gelişiyor, cok yumurta vermiyorum ama yumurtalarım kaliteli neden tutmuyo biliyorum. Esiminde spermleri cok mükemmel değilde fakat sağlıklı spermi var.
Yok genetik testi yok bilmemne testi bu nedir 3000 euro, yok 3000 dolar.
Tüp bebek zaten dünya para.
Valla dua edelim rabbimden mucize isteyelim.
Eskiden hastanelerden bebek satarlarmis rant elde ederlermis, şimdide tüp bebekle milleti yoluyorlar.
İsmimi özelden yaz canım bol bol dua edeceğim sana.

Aynen bendede yumurta gelişiyor, cok yumurta vermiyorum ama yumurtalarım kaliteli neden tutmuyo biliyorum. Esiminde spermleri cok mükemmel değilde fakat sağlıklı spermi var.
Yok genetik testi yok bilmemne testi bu nedir 3000 euro, yok 3000 dolar.
Tüp bebek zaten dünya para.
Valla dua edelim rabbimden mucize isteyelim.
Eskiden hastanelerden bebek satarlarmis rant elde ederlermis, şimdide tüp bebekle milleti yoluyorlar.
İsmimi özelden yaz canım bol bol dua edeceğim sana.
Kesinlikle haklisn canimm benimm 3 yildir tedavi 2 asilama sayisiz yumurta catlatma igneleri 2 tup bebek elde var sifir kasaya giden para 30 bin lira tm canimm sende de ismini birbirimize dua edelim

canım incir kürü yapılmaz diye bişey yok iğne vurulurken. benim yumurtalar iyi gelişmeyince ilk kontrolümle birlikte incir kürü verdi doktorum evicap içiyordum öncesinde 2 ye çıkardı, inofolic toz verdi.
Kuzum bende ibrahim saracoglundan dinlemistim incir kuru prolaktini yükseltir dikkatli kullanmak gerek demisti onun icin bende sadece kuru incir yemistim

Back
X