Ben 15 gün yaptım hamile kaldim. Sakın öyle düşünme.
Ben cok sordum ne zaman baslayayım die belirli bi günü yok.
1 lt ye yakin (icme suyu olacak musluk suyu olmayacak) suyu kaynat. Kaynayinca içine 7 / 8 inciri yıka elinle ikiye böl suya at. 15 dakka kaynat. Ocaktan al soğusun. İster 2 ye böl sabah aksam iç, ister 3 e böl sabah öyle aksam iç. 21 gün yap 7 gün ara ver 21 gün tekrar yap. Yanlız incir kürünü yaptığında tatlı yeme çünkü şeker miktarı çok fazla incirde. Dikkat et.
Önemli olan yumurtan gelistirmek zaten.
Doktorlar yumurtalara bakiyor işte yumurta az kalitesi iyi değil, sonra tedavi de incir kürüde yapanlarda doktorlar bile yumurta kalitesine şaşırıyor. Tıbbı bırakmayacağız birlikte bunları da yaparsam inş olacak.
Ayrıca bol bol ananas ye, abd de tup bebek tedavisinde ananas yediriyor. Ananasda östrojen var.
Akşamlarıda ( ben üç aydır yapıyorum eşimin spermleri cok problemli benim 15 milyon sperm, 36 milyon oldu. %2 sağlıklı esimin spermlerinin, %98 nin morfolojileri bozuk. Ben sperm sayısını arttirarak sperm ayiklanirken sağlıklı sperm daha cok bulsunlar die uğraşıyorum) sen ve eşin 5 fındık, 2/3 ceviz, tuzsuz kabak cekirdegi (peymanin bahceden tuzsuz cig kabak çekirdeği var) ye bi avuc ( ayarla soyulmus oldugu için tam bi avuc alma). İnanilmaz faydasını gördük.