• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun soluklu ilişkiler

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
herkese merhaba:)çok şükür bir sorunumuz derdimiz yok sadece konuşmak tecrübeli olanlardan görüş almak istiyorum yada bizimle aynı durumda olanlarıda dinlemek istiyorum.bu ayın sonunda 3. yılımızı bitirip 4.yılımıza giricez inşallah ilişkimizde ve malesef daha önümüzde bir bu kadar daha yıl var :( ilişkimize başladığımızda ben lise 3teydim oda üniversiteye hazırlanıyordu şuan ben bazı sağlık sorunları nedeniyle 1 yıl geçikmeli olarak üniversiteye başladım ve hazırlık sınıfındayım sevgilimde tekrar sınava girip bölüm değiştirdiği için 1.sınıfta burdan yıl kaybımız oluştu:( ben 20 yaşımdayım o 23 .benim okulumun bitmesine 4 sevgiliminse 3 yılı var benim son senemde de o askere gidip gelicek falan yani bizim daha evlenmemize 4-5 yıl var tabi hiç yıl kaybımız olmazsa.bazen diyoruz ki bu yıllar nasıl geçicek diye sonrada bu 3 yıl göz açıp kapayıncaya kadar bitti bu yıllarda çok çabuk geçer inşallah diye düşünüyoruz...bu 3 yıl içinde sevgimiz azalmak yerine çok şükür arttı ama tabiki bazen bazı şeyler monotonlaşmış gibi geliyor sonra tekrar canlanıyor...aynı şehirde okuyoruz neredeyse hergün beraberiz bazen diyorum ki acaba her gün görüşmek bizi yıpratır mı ama dersler yüzünden 1 gün görüşemesek çok özlüyoruz demek ki halen aynı şekilde canlı hislerimiz yanlız daha 4 senemiz var insan çevreden görüyor uzun soluklu ilişkiler bitince korkuyor ya bizde böyle olursak diyor,erkek arkadaşımla konuşuyoruz bazen bunları canım benim biz asla öyle olmayız ben seni böyle severken sende beni böyle severken bize hiç bir şey olmaz inşallah diyor:nazar:

ben kısaca kendi ilişkimi durumumu daha önümüzde olan yılları anlattım bizim gibi olanlar mutlaka vardır yada bu yolları geçip uzun yıllar sonunda kavuşanlar vardır onlarıda dinlemek isterim cevapları bekliyorum :34:

hiç bitmeyeceğini düşünerek yaşamamak lazım. ama mutluluğu sevgiyi varken doyasıya yaşamak lazım. öyle olur mu böyle olur mu demek belirsiz, bilinmeyen gelecek zaman hakkında konuşmak faydasız. güzellikleri varlarken yaşamak lazım bitse bile güzel bitmesi için çabalamak lazım güzel günlerin anısına. benim bir arkadaşım lise1 den beri çıktığı çocukla evlendi bir 8,9 sene sonra. çocuk üni filan okudu kız bunu bekledi filan. her şey olabilir hayatta. mutluluklar dilerim:3:

hiç bitmeyeceğini düşünerek yaşamamak lazım. ama mutluluğu sevgiyi varken doyasıya yaşamak lazım. öyle olur mu böyle olur mu demek belirsiz, bilinmeyen gelecek zaman hakkında konuşmak faydasız. güzellikleri varlarken yaşamak lazım bitse bile güzel bitmesi için çabalamak lazım güzel günlerin anısına. benim bir arkadaşım lise1 den beri çıktığı çocukla evlendi bir 8,9 sene sonra. çocuk üni filan okudu kız bunu bekledi filan. her şey olabilir hayatta. mutluluklar dilerim:3:

teşekkür ederim benim kuzenimde 14 yıl sonra evlendi sevdiği kişiyle :)

hatayı burda da yapıyoruz aslında mutlu olduğumuz zaman "acaba benden soğur mu şöyle mi davransam böyle mi yapsam ne taktik uygulasam" derken ne kendimiz mutlu olabiliyoruz ne de ilişkinin nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.. yahu mutlusun işte sorgulama di mi (tabi ters giden birşey yoksa mümkün bu).. geçmişteki mutsuzlukları ve gelecekteki belirsizlikleri hayatımızın orta yerine yerleştiriyoruz.. oysaki bizim en iyi değerlendireceğimiz zaman şuan.. oda geçmişle gelecek arasında sıkışıp kalıyor ve biz farkına varmadan uçup gidiyor..

her zaman "bulundugun ani yasamak lazim" bence. ilerde ne olacak,evlenir miyiz,soyle olur muyuz vs bunlari hic kimse bilemez. eger Rabbim ikinizi birbirnize yazdiysa evleneceksiniz kacis yok :) ama ayrilik da mumkundur. lutfen yanlis anlama uzmek icin demiyorum ama hayatin da gercekleri var, her sey cok guzel giderken,evlilik vaatleriyle bizi kandiranlar,gidiyorlar nedensiz.(sekil a'lardan biri de benim :26:) belki de sen bitirceksin iliskiyi bunu bilemeyiz. ama kim sonunda ayrilacagiz korkusuyla yasayabilir ya da bi iliskiye baslalayabilir. ani yasa,sevgilinle doya doya mutlu ol. ama unutma nasipten oteye de gidilmez. insallah mutlu olursunuz bi omur :)

her zaman "bulundugun ani yasamak lazim" bence. ilerde ne olacak,evlenir miyiz,soyle olur muyuz vs bunlari hic kimse bilemez. eger Rabbim ikinizi birbirnize yazdiysa evleneceksiniz kacis yok :) ama ayrilik da mumkundur. lutfen yanlis anlama uzmek icin demiyorum ama hayatin da gercekleri var, her sey cok guzel giderken,evlilik vaatleriyle bizi kandiranlar,gidiyorlar nedensiz.(sekil a'lardan biri de benim :26:) belki de sen bitirceksin iliskiyi bunu bilemeyiz. ama kim sonunda ayrilacagiz korkusuyla yasayabilir ya da bi iliskiye baslalayabilir. ani yasa,sevgilinle doya doya mutlu ol. ama unutma nasipten oteye de gidilmez. insallah mutlu olursunuz bi omur :)

çok teşekkür ederim amin inşallah bencede nasipten öteye gidilmez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun zaten,ben şuan zaten öyle mi olur böyle mi olur diye vesveseye düşmüyorum biraz yanlış anşlıldım galiba ya da yanlış anlattım :) sadece uzun süren ilişkilere karşı çevremde arkadaşlarım falanda olsun sürekli işte çok görüyoruz 10 yıl flört ediyor ayrılıyor sonra 1yıl içinde başkalarıyla evleniyorlar bu çoğunlukla böyle tarzında yorumlar geliyor ,insan ister istemez bir endişeye kapılıyor bende böyle uzun süre ilişki yaşayanlarla yada bu ilişkiler sonucunda kavuşanlarında hikayelerini dinlemek istedim ilişkiyi aynı şekilde ayakta tutma yollaını konuşmak istedim :)

şu an bir ilişkim yok şahsen ama yine de kendi düşüncelerime göre fikir vermek istedim :) maşallah bence gayet güzel mutlu bir ilişkiniz var ve bu böyle iken geleceğe yönelik acaba böyle olursa şöyle olursa gibi sorularla kendinizi yıpratmayın akışına bırakın aşkınızı sevginizi doya doya yaşayın herşey zamanla da dilediğiniz gibi olsun mutluluğunuz daim olsun :)

hatayı burda da yapıyoruz aslında mutlu olduğumuz zaman "acaba benden soğur mu şöyle mi davransam böyle mi yapsam ne taktik uygulasam" derken ne kendimiz mutlu olabiliyoruz ne de ilişkinin nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.. yahu mutlusun işte sorgulama di mi (tabi ters giden birşey yoksa mümkün bu).. geçmişteki mutsuzlukları ve gelecekteki belirsizlikleri hayatımızın orta yerine yerleştiriyoruz.. oysaki bizim en iyi değerlendireceğimiz zaman şuan.. oda geçmişle gelecek arasında sıkışıp kalıyor ve biz farkına varmadan uçup gidiyor..

haklsınız şimdiyi yaşamak lazım,bizimde çok şükür sorunumuz yok gelecek kaygısıda yaşamıyorum bu anlamda .sadece bazen insanın aklına geliyor daha çok var ,bunca yıl nasıl geçer diye .bu ayrılma korkusundan değil kavuşmaya daha çok olduğunu bilmenin sıkıntısı... bu yüzden bende bizim gibi uzun ilişki yaşayanlarla yada bu ilişkiler soncunda evlenenlerle ilgili yazıları okuyup olarlada konuşmak istedim yoksa çok şükür ters giden bir şeyler yok :)

şu an bir ilişkim yok şahsen ama yine de kendi düşüncelerime göre fikir vermek istedim :) maşallah bence gayet güzel mutlu bir ilişkiniz var ve bu böyle iken geleceğe yönelik acaba böyle olursa şöyle olursa gibi sorularla kendinizi yıpratmayın akışına bırakın aşkınızı sevginizi doya doya yaşayın herşey zamanla da dilediğiniz gibi olsun mutluluğunuz daim olsun :)

süreç uzun olunca ve daha önümüzde 4-5 yıl olunca sanki zaman geçmiyecek gibi geliyor:) biran önce yıllar geçsin okul bitsin istiyoruz :)böyle zaman geçerkende çevreden uzun ilişki yaşayıpta ayrılanların olduğunu duyuyoruz ,birde bazı kişiler işte sizde böyle olursunuz daha çok var şeklinde imalarda bulununca insan ister istemez korkuyor ama çok şükür şimdilik hiç bir sıkıntımız derdimiz yok bu konuda:nazar: bende böyle uzun süre sonunda evlenenlerle yada bizim gibi olanlarla konuşmak istedim sizede yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :34:

haklsınız şimdiyi yaşamak lazım,bizimde çok şükür sorunumuz yok gelecek kaygısıda yaşamıyorum bu anlamda .sadece bazen insanın aklına geliyor daha çok var ,bunca yıl nasıl geçer diye .bu ayrılma korkusundan değil kavuşmaya daha çok olduğunu bilmenin sıkıntısı... bu yüzden bende bizim gibi uzun ilişki yaşayanlarla yada bu ilişkiler soncunda evlenenlerle ilgili yazıları okuyup olarlada konuşmak istedim yoksa çok şükür ters giden bir şeyler yok :)

olmasın zaten :) arkadaş yazınca ben de aslında farkında olmadığım şeyi yazdım.. bende de ne kadar anı yaşamak doğrultusunda hareket etsem de bi bakıyorum gelecek kaygısı içine girmişim.. mutluluklar dilerim bu arada :16:

canım uzun soluklu ilişkilerde herşeyden önce tabiki heycan azalması birazcık monotonlaşma oluyor. çünkü arada bir alışmışlık söz konusu. ilk günkü heycan asla olmuycaktır. bilim adamları en fazla 2 yıllık sevgili kalın sonra evlenin diyolar ama bunlara kulak asmamak gerekir. insan sevdiğinden 20 yıl geçse de bıkmaz. sadece biraz daha alışırsın birbirne bence bunlar düşünme bile aşkını yaşamaya bak aşk çok güzel yaaa :52:

olmasın zaten :) arkadaş yazınca ben de aslında farkında olmadığım şeyi yazdım.. bende de ne kadar anı yaşamak doğrultusunda hareket etsem de bi bakıyorum gelecek kaygısı içine girmişim.. mutluluklar dilerim bu arada :16:

evet bu bazen ister istemez oluyor..ayrıca teşekkür ederim:16:

7. Yılımız bitti, 8 yılımızın içerisndeyiz. Lise 1'de başladık ve biz de nasıl geçecek yıllar derken su gibi geçip gitti anlamadık hiç bir şey.. Allah'ın izni ile bir şey olmaz. Tek sakınmanız gereken 3. kişiler. Araya asla 3. bir insan sokmayın. Yanlış anlamayın duygusallık yönünden değil, arkadaş, dost, aile vb.. Benim bu sebepten çok hatam oldu çok baımı duvarlara vurdum ama aştık çok şükür.. Nice yıllarımız güzel geçsin hepimizin inş..

Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

canım uzun soluklu ilişkilerde herşeyden önce tabiki heycan azalması birazcık monotonlaşma oluyor. çünkü arada bir alışmışlık söz konusu. ilk günkü heycan asla olmuycaktır. bilim adamları en fazla 2 yıllık sevgili kalın sonra evlenin diyolar ama bunlara kulak asmamak gerekir. insan sevdiğinden 20 yıl geçse de bıkmaz. sadece biraz daha alışırsın birbirne bence bunlar düşünme bile aşkını yaşamaya bak aşk çok güzel yaaa :52:

demek bilim adamları öyle diyor bencede ben bunu takmamalıyım bizim 3 bitiyor daha 4 yıl var desek bi 7 yıl ben bu tezi kesinlikle önemsememeliyim:1:evet ayrıca katılıyorum git gide alışıyor insan ama bence bu kötü birşey değil sevgi olduktan sonra alışmakta güzel bir şer :16:

demek bilim adamları öyle diyor bencede ben bunu takmamalıyım bizim 3 bitiyor daha 4 yıl var desek bi 7 yıl ben bu tezi kesinlikle önemsememeliyim:1:evet ayrıca katılıyorum git gide alışıyor insan ama bence bu kötü birşey değil sevgi olduktan sonra alışmakta güzel bir şer :16:

kesinlikle ya bizde 3 yılımızı doldurduk daha önümüzde 3 yıl var gibi gözüküo ama ben aşkımızdan çoook memnunum :52:

7. Yılımız bitti, 8 yılımızın içerisndeyiz. Lise 1'de başladık ve biz de nasıl geçecek yıllar derken su gibi geçip gitti anlamadık hiç bir şey.. Allah'ın izni ile bir şey olmaz. Tek sakınmanız gereken 3. kişiler. Araya asla 3. bir insan sokmayın. Yanlış anlamayın duygusallık yönünden değil, arkadaş, dost, aile vb.. Benim bu sebepten çok hatam oldu çok baımı duvarlara vurdum ama aştık çok şükür.. Nice yıllarımız güzel geçsin hepimizin inş..

Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

amin herkesi inşallah..sizede maşallah dile kolay 7-8 yıl :nazar:bizde 7-8 yıl sonunda evlenmiş oluruz inşallah:17::16:

Ayrıca tekrar dünyaya gelsem yine onu sevmek isterdim :16: Yıllar değildir aşkı bitiren insanlardır. Bizim insanımız ne yazıkkı bunu anlayamıyor. ALışkanlık diyorlar alakası yok. Ben hala buluşacağımız zaman heyecanlanırım, kramp girer mideme :34: :))) Bizim de evlenmemize 2 yıl var. İnşsallah tabii size de mutluluklar canım :16:

Back
X