- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
herkese merhaba:)çok şükür bir sorunumuz derdimiz yok sadece konuşmak tecrübeli olanlardan görüş almak istiyorum yada bizimle aynı durumda olanlarıda dinlemek istiyorum.bu ayın sonunda 3. yılımızı bitirip 4.yılımıza giricez inşallah ilişkimizde ve malesef daha önümüzde bir bu kadar daha yıl var
ilişkimize başladığımızda ben lise 3teydim oda üniversiteye hazırlanıyordu şuan ben bazı sağlık sorunları nedeniyle 1 yıl geçikmeli olarak üniversiteye başladım ve hazırlık sınıfındayım sevgilimde tekrar sınava girip bölüm değiştirdiği için 1.sınıfta burdan yıl kaybımız oluştu
ben 20 yaşımdayım o 23 .benim okulumun bitmesine 4 sevgiliminse 3 yılı var benim son senemde de o askere gidip gelicek falan yani bizim daha evlenmemize 4-5 yıl var tabi hiç yıl kaybımız olmazsa.bazen diyoruz ki bu yıllar nasıl geçicek diye sonrada bu 3 yıl göz açıp kapayıncaya kadar bitti bu yıllarda çok çabuk geçer inşallah diye düşünüyoruz...bu 3 yıl içinde sevgimiz azalmak yerine çok şükür arttı ama tabiki bazen bazı şeyler monotonlaşmış gibi geliyor sonra tekrar canlanıyor...aynı şehirde okuyoruz neredeyse hergün beraberiz bazen diyorum ki acaba her gün görüşmek bizi yıpratır mı ama dersler yüzünden 1 gün görüşemesek çok özlüyoruz demek ki halen aynı şekilde canlı hislerimiz yanlız daha 4 senemiz var insan çevreden görüyor uzun soluklu ilişkiler bitince korkuyor ya bizde böyle olursak diyor,erkek arkadaşımla konuşuyoruz bazen bunları canım benim biz asla öyle olmayız ben seni böyle severken sende beni böyle severken bize hiç bir şey olmaz inşallah diyor
ben kısaca kendi ilişkimi durumumu daha önümüzde olan yılları anlattım bizim gibi olanlar mutlaka vardır yada bu yolları geçip uzun yıllar sonunda kavuşanlar vardır onlarıda dinlemek isterim cevapları bekliyorum

ben kısaca kendi ilişkimi durumumu daha önümüzde olan yılları anlattım bizim gibi olanlar mutlaka vardır yada bu yolları geçip uzun yıllar sonunda kavuşanlar vardır onlarıda dinlemek isterim cevapları bekliyorum