• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"uzun süre" görüsmeme karari aldik... :-(

Senin yaşıtınım...
Sen şimdi olayın içindesin diye dışardan bir kişi olarak algılamaya bilirsin bu durumu...

Ama bir arkadaşın olarak benim fikrimi sorarsan VAZGEÇ derim !
6 ay ayrıldığı birini hala silememiş. Demek ki bu duygusu herşeyden daha ağır basıyor.. Senden bile..
Bu arada sana da bir açık kapı bırakmış.. Hani olurda unutmaya karar verirse ne de olsa elinde birini tutuyor.. OHh ne ala ??? !
Giden gitmiştir.. Gittiği gün bitmiştir...
:umursamaz:

Senin yaşıtınım...
Sen şimdi olayın içindesin diye dışardan bir kişi olarak algılamaya bilirsin bu durumu...

Ama bir arkadaşın olarak benim fikrimi sorarsan VAZGEÇ derim !
6 ay ayrıldığı birini hala silememiş. Demek ki bu duygusu herşeyden daha ağır basıyor.. Senden bile..
Bu arada sana da bir açık kapı bırakmış.. Hani olurda unutmaya karar verirse ne de olsa elinde birini tutuyor.. OHh ne ala ??? !
Giden gitmiştir.. Gittiği gün bitmiştir...
:umursamaz:

2 msj önce onunla tamamen irtibati kopardim artik yazmistim zaten, kimsenin pesinden kostugum yok yerimseniben
3.5 sene berabermis exiyle normaldir unutamayabilir, olabilir...
Sonucta bari mertce olayin aslini acikladi, yapamayacagini söyledi, bende pesinde düsmedim. Ama iyi yönüne ragmen dengesiz olduguda bir gercek.
Bilirim unutamamayi. O yüzden olabilir diyip geciyorum

neyse gecmis gitmis hallolmus bi olay bu zaten artik :lepi:

2 msj önce onunla tamamen irtibati kopardim artik yazmistim zaten, kimsenin pesinden kostugum yok yerimseniben
3.5 sene berabermis exiyle normaldir unutamayabilir, olabilir...
Sonucta bari mertce olayin aslini acikladi, yapamayacagini söyledi, bende pesinde düsmedim. Ama iyi yönüne ragmen dengesiz olduguda bir gercek.
Bilirim unutamamayi. O yüzden olabilir diyip geciyorum

neyse gecmis gitmis hallolmus bi olay bu zaten artik :lepi:

Öyle mi kusura bakma canım konunun tamamını okumadığım için sazan gibi atladım hemen... :tomato:

Senin için herşeyin hayırlısı olur inşallahh..
:1hug:

Gelismeler var kizlar... bazi seylerin yerine oturmasini bekledim buraya hemen yazmadan önce.

"Ben hala Eximi cok seviyorum" deyip benimle irtibati koparan adam bana Mart ayinin baslarinda Mail yazdi. Halimi hatirimi sordu, konusmamizin mümkün olup olmadigini bilmek istedi. Bende maile 3 gün sonra cvp yazarak 1 hafta sonra müsait oldugumu yazdim, yani beklettim baya :)))
Görüstügümüzde beni cok özledigini söyledi, yine asik asik bakmaya basladi. Bu sefer ben kendimi hep geri cektim. Haftada 1-2 sefer MSN üzeri görüstük sadece. Sonradan telefonlasmalar basladi ve günden güne sıklasti.

"Her ne anlamda olursa olsun hep hayatimda ol" dedi bana.
Uzuuuuuuun gel gitlerden sonra, kalp kirmalardan ve kendisinin bana zit gitmesi sonucunda... BERABERIZ! zemuszemus

3 haftadir beraberiz, ve su anda gayet iyi gidiyor tabi zaten "cicim aylari". Eski defterler kapandi ve kendisini taniyamaz oldum. Bambaska biri oldu sanki iliski olunca. Aramalar sormalar üstüme düsmeler, tabi belki bunlarda cicim ayiyla ilgili ama en azindan beni sevdigini gösteriyor, özellikle davranislariyla.

Gelismelerden haberdar olun istedim. Cok mutluyuuuuuum :teytey:

Gelismeler var kizlar... bazi seylerin yerine oturmasini bekledim buraya hemen yazmadan önce.

"Ben hala Eximi cok seviyorum" deyip benimle irtibati koparan adam bana Mart ayinin baslarinda Mail yazdi. Halimi hatirimi sordu, konusmamizin mümkün olup olmadigini bilmek istedi. Bende maile 3 gün sonra cvp yazarak 1 hafta sonra müsait oldugumu yazdim, yani beklettim baya :)))
Görüstügümüzde beni cok özledigini söyledi, yine asik asik bakmaya basladi. Bu sefer ben kendimi hep geri cektim. Haftada 1-2 sefer MSN üzeri görüstük sadece. Sonradan telefonlasmalar basladi ve günden güne sıklasti.

Uzuuuuuuun gel gitlerden sonra, kalp kirmalardan ve kendisinin bana zit gitmesi sonucunda... BERABERIZ! zemuszemus

3 haftadir beraberiz, ve su anda gayet iyi gidiyor tabi zaten "cicim aylari". Eski defterler kapandi ve kendisini taniyamaz oldum. Bambaska biri oldu sanki iliski olunca. Aramalar sormalar üstüme düsmeler, tabi belki bunlarda cicim ayiyla ilgili ama en azindan beni sevdigini gösteriyor, özellikle davranislariyla.

tebrik ederim canım baya sabırlı bi ilişki olmuş uzun olması dileğiylezemuszemus

Gidenin ardından yas tutmak helede bi erkek için cok enteresan acıkcası...
Hele gönderilen hatalıysa ne zaman nede unutma gibi bi caba sarf ederim...
Gidilmeyi gönderilmeyi hak eden kişi o gün o an unutulur.
6 ay gecmiş hala unutmadıgını söylüyor ama sana karşıda birşeyler oldugunuda söyleye biliyor... Aradaki celişkiye bakarmısın... Seni seviyorum ama eski sevgilimi daha cok...
Var mı? böyle acayiplik...

Bence hiç umuda kapılma yeni bi hayal kırıklıgına ugratma kendini...
Boşver bak hayatına. bekleme... Ne hali varsa görsün...
Seven adam ne eskiyi dinler nede zaman ister... Takar seni koluna paşa paşa yaşar aşkını sevgisini...

Bunlar bahane...

Ablacım düşüncelerine hayranım gerçekten
çok iradeli ve mantıklısın bayadır rastlıorum yorumlarına
idölmsun yanii (:: burcun nedir acaba ?

Çok sevındim tatlım inş hep böle giderrrolumunekankayizsmile

Back
X