- Konu Sahibi melo_16
arkadaşlar ben kk ya uzun süredir üyeyim bir çok şey öğrendim hepinizim tecrübe ve bilgilerindena.s.
dikkatimi çeken konu şu;bazen yazılanları okuyorumda konu açan insanlar arkdşlarının dostlarının derdini sıkıntısını burda paylaşıyo yani bir nevi bize sırrını veriyo ama burası nede olsa bir sanal dünya sayılmazmı üye olanda okuyo üye olmayanda tmm isim verilmiyo deşifre edilmiyor.Demek istediğim şu geçenlerde benimde aklıma takıldı ben bir sırrımı arkadaşıma veriyorum acaba oda bu şekilde mi davranıyo gibi
arkadaşlar lütfen kişisel olarak algılamayın kimseyle tartışmak değil amacım sadece aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim:enbuyukkk:
mesela ben ,kendi adıma söyleyeyim... böyle bir konu açmıyorum. daha geçen gün arkadaşım aradı bir sorununu anlattı... çözebilmek için konuşup duruyoruz... ama bu onun bana sırrı. onun haberi olmadan açmak,onun sorununu,bana yanlış geliyor.
empati yaparsam,mesela ben bir sırrımı, arkadaşıma açsam,ve o kk da yada başka bir sitede ,bir konu açarak görüşlere sunsa ,çok kızardım.... .