• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süredir dikkatimi çekti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi melo_16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben kk ya uzun süredir üyeyim bir çok şey öğrendim hepinizim tecrübe ve bilgilerindena.s.
dikkatimi çeken konu şu;bazen yazılanları okuyorumda konu açan insanlar arkdşlarının dostlarının derdini sıkıntısını burda paylaşıyo yani bir nevi bize sırrını veriyo ama burası nede olsa bir sanal dünya sayılmazmı üye olanda okuyo üye olmayanda tmm isim verilmiyo deşifre edilmiyor.Demek istediğim şu geçenlerde benimde aklıma takıldı ben bir sırrımı arkadaşıma veriyorum acaba oda bu şekilde mi davranıyo gibi
arkadaşlar lütfen kişisel olarak algılamayın kimseyle tartışmak değil amacım sadece aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim:enbuyukkk:

mesela ben ,kendi adıma söyleyeyim... böyle bir konu açmıyorum. daha geçen gün arkadaşım aradı bir sorununu anlattı... çözebilmek için konuşup duruyoruz... ama bu onun bana sırrı. onun haberi olmadan açmak,onun sorununu,bana yanlış geliyor.
empati yaparsam,mesela ben bir sırrımı, arkadaşıma açsam,ve o kk da yada başka bir sitede ,bir konu açarak görüşlere sunsa ,çok kızardım.... .

bu paylaşımın kötü niyetli olmadığına inanıyorum...
yani arkadaşı adına akıl almak diyelim...
evet bazı paylaşımlar,iki kişi arasındaki sırlardan oluşuyor ama
genele yayılıp devam ediyor konu...kişi deşifre olmuyor...
belki de aynı durumları yaşayıpta,anlatamayan kişilerin de
sözcüsü oluyorlardır,kim bilir....
sevgiler...

Son düzenleme:
arkadaşım adına, akıl almak istesem bile, bunu ona danışmadan yapmam.. ne olursa olsun,bu bana ,ona ve sırrına,ihanet ediyor hissi verir.

belkide gerçek hayatta kimseye anlatamadığımız yada onları tanıyanlar tafafından gerçeklerinin bilinmemesi için buraya yazıyoruzdur...zaten burası sanal ortam ve kimse kimseyi tanımadığı ve kimden bahsedildiği bilinmediği için buraya üye olup derdimizi anlatıp rahatlıyoruz..bence bunda büyütülcekbirşey yok..ama yine de endişenizi anlıyorum tabiki..

bu neden problem olsun
sanal ortam, kimse kimseyi tanımıyor
kaldı ki burda amaç fikir edinmek,tartışmak doğruyu bulmak..

Buraya yazıldığına göre sır değildir..O zaman da sorun yok..

ben anlatmıştım ama onun isteği üzerineydi valla üye değildi buraya sonra üyeolduda zaten

burada açılan bazı konular aslında sorun arkadaşının değilmiş ama üye bunun bilinmesini istemediği için arkadaşının sorunuymuş gibi açılmış gibi geliyor... sanal ortamda paranoyak da olmuş olabilirim :)

iki kişinin bildiği sır değildir özlü sözünü hatırladıktan sonra ben sırlarımı asla kimseyle paylaşmam ne kadar sırdaş olsada insan çiğ süt emmiş derler yarın ne olacağı belli değil....
eşimin yanında bile kendime özeleştiri yapmam bir kavga tartışma anında söylediklerimi yüzüme vurur diye...

bu realdede olan birşey o yuzden sanalda olması benım ıcın hıc sıkıntı değil.realde böyleyken sanalda olması çok da doğal.bu iyi manadaysa sevindiirici olabilir..benim için çözüm aradıgını dusunerek mutlu olabilirim ama kötülüğüme konuşuyorsakalitesini belli eder ..kötükedihüso

kimse kimsenin arkadaşını tanımadığı için problem yok bencesositososito

Harbi iki kisinin bildigi sir degildir.

e burda anlatmayıp rahatlamazsak sanırım hepimizin terapi görmesi gerekecek..üstelik başkalarının deneyimlerinden faydalanmak gerçekten iyi oluyor..çünkü senin geçtiğin yoldan çoktan geçmiş kişiler olabiliyor..kimse deşifre olmadığına göre sorun yok

burada derdi olan paylaşıyor sırrını veriyor vermek isteyende kendini anlatmak isteyende anlatıyor..

ayrıca sadece ortam sanal insanlar gerçek..yani bizler gerçek duyguları sırları ilişkileri hayatı paylaşıyoruz burada.

an geliyor çevremizde konuşabileceğimiz hiç kimse olmuyor...
dahası öyle sıkıntılarımız oluyor ki en yakınımıza açamıyoruz..
işte o anda kk dostları koşuyor yardımımıza...
sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor....
konu kişi değil olay oluyor..
olayın üzerine yoğunlaşıp fikirlerimizi beyan ediyoruz...
biz olayın kimin başından geçtiğinde değil..
olayın giriş-gelişme-ve sonuçundayız aslında..
bunun içinde no problemo :delphin:

Bunun için fazla etliye,sütlüye karışmama taraftarıyım ben.
Kimse adına kalkıp bir başlık açmam.
Sonuçta arkadaşımında,komşumunda eli,kolu ve beyni var
Derdine derman arıyorsa,kendi kendinede arayabilir.
Bana anlattığı bizim sırrımızdır.
Onun üzerine laf konuşmamda,konuşturmamda

Back
X