- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
Eşiyle tartışıp ağlayıp stresli günler geçirip yine de hamile kalan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diye tartışma cikiyotEşiyle tartışıp ağlayıp stresli günler geçirip yine de hamile kalan var mi
Var tabi en basit örneği kuzenim. Eşi ile severek evlendi aslında ama nedense bilmiyoruz ikiside sürekli birbirinin zıttına hareket etti evlendikten sonra hemen hemen hergun tartısmaları okuyordu hatta şiddete varıyordu bazılar ama ilk aydan hamile kalarak bize pes dedirtmeyi başarmıştıEşiyle tartışıp ağlayıp stresli günler geçirip yine de hamile kalan var mi
Küçük basit şeylerden çıkıyoruz bende ağlıyorum.sonra ertesi gün yada sonraki günler duzeliyoruz ama o yüzden mi olmuyor ki acaba desimNe diye tartışma cikiyot
İlk aydan hemen tartışma yaşamışlar mi ve o halde hamile kalabilmiş demek ama kafasına takmiyordu demek kiVar tabi en basit örneği kuzenim. Eşi ile severek evlendi aslında ama nedense bilmiyoruz ikiside sürekli birbirinin zıttına hareket etti evlendikten sonra hemen hemen hergun tartısmaları okuyordu hatta şiddete varıyordu bazılar ama ilk aydan hamile kalarak bize pes dedirtmeyi başarmıştı![]()
Aslında çok yanlis ANLAsİLDİM NORMALDE COK İYİYİZ AMA AYDA BİR KERE kavga ediyoruz onda da ben ağlıyorum.sonra yine normale dönüyoruzEşinizle sorunlarınız var ve en ufak şeye kavga ediyorsanız bence bebek düşüncenizi bir süre erteleyin. Daha çok sorumluluk daha çok tartışma getirir. Aranızdaki sorunları en kısa sürede birbirinizi yıpratmadan çözersiniz inşallah![]()
O zaman yumurtlama dönemlerinizi takip esip, o dönemde morel olarak pozitif olmaya çalışın.Aslında çok yanlis ANLAsİLDİM NORMALDE COK İYİYİZ AMA AYDA BİR KERE kavga ediyoruz onda da ben ağlıyorum.sonra yine normale dönüyoruz
Sebepsiz infertilite aklına gelebilecek herşeyi yaptım bu ay da tüp bebek doktoruna aşılama yaptırdım bakalimO zaman yumurtlama dönemlerinizi takip esip, o dönemde morel olarak pozitif olmaya çalışın.
Ama benim sormak istediğim kavga sinir falan etkiler mi asilamanin sonucunuSebepsiz infertilite aklına gelebilecek herşeyi yaptım bu ay da tüp bebek doktoruna aşılama yaptırdım bakalim
Bende öyleyim acaba ondan mıEşiyle tartışıp ağlayıp stresli günler geçirip yine de hamile kalan var mi
Sanmıyorum tabi stres etkiliyorKüçük basit şeylerden çıkıyoruz bende ağlıyorum.sonra ertesi gün yada sonraki günler duzeliyoruz ama o yüzden mi olmuyor ki acaba desim