Uzun Süredir ilişkisi olmayıp kısmet bu işler diyenler buraya buyrun :)

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
bizimde bir sohbet grubumuz olmalı değil mi..:9:
bugün falımda yakışıklı bir beyaz atlı prens çıktı bakalım kaç seneye yolumu bulur...
kısaca yalnızız evet ilişki sorunlarımız yok,mutluyuz,keyifliyiz ama hayatımızda biri olsun aşık olabilelim isteriz sevilmek isteriz.:132:
Ben biraz cadalozum:122:vee işkoliğimm bu gidişle evde kalıcam o kesinn
ee sohbete buyrun:9::9:

:126:

Bende yalnızlar grubundayım.Ne zamana kadar gider berlirsiz haydi hayırlısı.Tabi ben de sevilmek isterim :)

Bende yalnızlar grubundayım.Ne zamana kadar gider berlirsiz haydi hayırlısı.Tabi ben de sevilmek isterim :)

evet aşksız dünya düşünülemez ama artık çok eleyici ve seçici oluyoruz..
heleki aldatma hikayeleri dinledikçe..güven sorunu,bağlanma sorunu uzayıp gidiyor...

evet aşksız dünya düşünülemez ama artık çok eleyici ve seçici oluyoruz..
heleki aldatma hikayeleri dinledikçe..güven sorunu,bağlanma sorunu uzayıp gidiyor...

evet kesinlikle o konuda haklısın çeşit çeşit insan ve yaşadıkları var bizlerde görünce bu tarz şeyleri seçici olmak zorunda kalıyoruz.

bende geleyim dedim kabul ederseniz yani ayrıldım sayılır ama sonuçta aşksızım artık :) ve artık karşıma beni seven değer veren biri çıkana kadar beklicem :) bu ara deslere vericem kendimi amacım sınıfımı kalmadan geçmek bakalım hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin...

Uyumlu biriyimdir ama benim de sevgilim yok. Daha doğrusu hiç olmadı. Erkekler güzelliğe çok önem veriyor. Sanırım bu yüzden.

ben umudumu kaybettim kızlar
yalnız geldim yalnız gidicem:((((((
milletin yaşadığı güzel şeylerede ağzımı açıp bakıcam anca:(((

Aşksızlık durumunu hiçbir şeye bağlamamak lazım.
Ben soğuğum, mesafeliyim, seçiciyim de ondan olmuyor gibi bir şey yok.
Her türden insanın bir eşi vardır.
Zamanı değil demek ki şu anda. Elbet bir gün herkes bulur dengini.
Biraz enerjileri yükseltmek, gözleri açmak, pozitif olmak lazım.
İlişkim yok, bu yüzden mutsuzum deyip mutluluğu bir erkekle olmaya endekslememek lazım.
Önce kendi başımıza mutlu olalım, kendi kendimize yetelim.
Sonra frekansımız değişir, en güzel aşkları çekeriz. İnan, iste, senin olsun. :21:

İlişkim yok, bu yüzden mutsuzum deyip mutluluğu bir erkekle olmaya endekslememek lazım.
Sonra frekansımız değişir, en güzel aşkları çekeriz. İnan, iste, senin olsun. :21:

çekim yasasını uygulamamız gerek:1:

Sonunda bende "sevgilin var mi?" sorusuna,
"vardi ama ayrildik" demek yerine
"YOK!" diyecek duruma geldimmm :32::32::32:

:46::46::46:

Yalnizlik cok SIKICI ama :37: hayatin pek heycani kalmamis gibi..
Sevip sevilmeyi ozledimm

bende istiyorum karşıma fikirlerime saygı duyan biri çıksın beni gercekten sevsin... erkeklerin bazılarının ne yazıkki amaçları farklı geçenlerde böyle bir tane çıktı karşıma tabi ben bunun niyetini anladığım gibi bıraktım neymiş efendim karşısındaki insan tam anlamıyla onun olmalıymış bunun için birlikte olması gerekirmiş böyle aşık olurmuş... ben birliktelik olmadan aşk yaşanır düşüncesindeyim evlenmeden istemem böyle bişi yaşamayı allahtan daha fazla konuşupta zamanımı boşa harcamadım :) sizde dikkat edin kızlar sizi gerçekten seven biri herşeyinizle sever ve sizi düşünür allah hepimize iyi eşler nasip etsin :)

yanlızlık sıkıcı evet ama yanlış birisiyle olmaktansa yanlız kalmayı tercih ederim :) ama hepimizin karşısına çıkıcak birisi mutlaka bizde yaşşıcaz istediğimiz aşkı buna inanıyorum :)

bende yanlızım hemde 1.5 yıldır onun öncesinde de 1 yıldır evet bende bazen düşünüyorum erkekler güzelliğe önem veriyorlar bazende diyorum ki yok artık ilişkisi olanlar benden daha güzel değiller anlamıyorum nedir mutlu birliktelik için ipucu

bende yanlızım hemde 1.5 yıldır onun öncesinde de 1 yıldır evet bende bazen düşünüyorum erkekler güzelliğe önem veriyorlar bazende diyorum ki yok artık ilişkisi olanlar benden daha güzel değiller anlamıyorum nedir mutlu birliktelik için ipucu

bunu bende düşünmüyor değilim :))

bence sadece güzelliğe önem vermiyolar ilişkide uyum lazım mesela çok yakışıklı erkekler var ama bi bakıyosun kişilik yok kızlar içinde böyle belkide kendini bulamk istiyolardır karşındakinde ...
yani sade güzellik yetmez mesela kendimiz için düşünelim biz ne ararız onlarda bizim gibi düşünür şahsen ben karşımdakinin yakışıklı olmasını isterim tabi ama akıllıda olmalı sonra olgun davranmalı saçma sapan şeylere takmamalı kafasını sizde düşünün erkeklerde böle şeyler bekler bence gerçek bi ilişkide :)yanılıyosam söyleyin sizde arkadaşlar :)

frekansımızı değiştirmek için çok değişik uygulamalar var aslında yapsak

kafalarında çizdikleri güzellik anlayışını ben anlayamadım sırf bunları göre göree:ssz:
birde şu varben genelde adam ne kadar kariyerli,zengin,höthöt,sinirli şu bu ne olursa olsun hep yönetenben oluyorum
adamlar korkuyor olabilir.Avucumun içine alıyorum hemen beni çekip çevircek biri lazım bana:9:

Back
X